Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz BReal #28768 üzenetére

    +(#28770)

    Pedig hit kerdese. Csak akkor nem latod a jeleket ha nem akarod. Ha az altalanossagban nem erted a jeleket az se lenne gond, az AMD ugyanezt jatszottak el mar nem egyszer amikor tudtak hogy a kijovo termekuk nem hogy nem veri a konkurenciat de meg csak nem is lesz minden viszonylatban egyenlo vele (ertsd pl. hogy az ar/teljesitmeny/fogyasztas harmasbol csak ketto lesz a masikokhoz merheto).

    Pl. az RX480 v. GF1060 - hozza is meg nem is, jatek fuggo es ezen kivul ott van az is hogy nem olcsobb (ev elejen volt olcsobb amikor soportek ki a keszletet mert jott az RX580), az elerhetoseg is problemasabb es persze ott van hogy a magasabb fogyasztas miatt a hutes is hangosabb volt igy gyakorlatilag talan 2 modell lett ajanlva allandoan ha valaki RX480-at keresett - XFX GTR mert csucs PCB es tuningolhatosag volt vagy az MSI Gaming X a halk hutes miatt. Plusz a kartya mar nincs es per pillanat ugy nez ki a helyzet hogy az RX580 ugyanannyiba kerul mint a GF1060 vagy meg dragabb es meg a fogyasztasra is ratettek egy lapattal az RX480-hoz kepest.

    "Amúgy ha minden igaz (és egyelőre még ez is csak pletyka), 1070, 1080, 1080 Ti szintre is jön Vega."

    Fantasztikus, ezek a kartyak kerek egy eve jelentek meg, tehat mire kijon a Vega mar 1+ evet kesett. Ezert kell neki vagy jobban teljesiteni ugyananniert vagy ugyanugy olcsobban. Az RX580 arat figyelembe veve szerinted ennek milyenek az eselyei?

    "Miért csak a 1080 Ti-s csúcs Vega árát kell nézni?"

    Nem csak az van nezve, a tobbi szintre is kell valami, de per pillanat az a csucs amit verni kell.

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák