Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #85552128

    törölt tag

    válasz -Solt- #27396 üzenetére

    Az, hogy neked mit jelent a generációváltás, meg mi valójában az két különböző dolog. Termékeket nem az architektúra verzió alapján számoznak hanem van egy generációkon át alkalmazott számozási stratégia.

    De akkor szerintem se lovagoljunk, egy új termékgenerációtól jogos elvárni, hogy jobb legyen. Ha nektek elegendő ez így akkor ok, gondolom nem is veszitek meg... Csak ne kérdőjelezzétek már meg mások elvárásait.

    "abból gyönyörűen lehetett látni, hogy lényeges változás nem lesz, ergo a kirohanást továbbra sem értem."

    Pedig megfogalmaztad, lényeges változás nincs és pont ezért van "kirohanás", semmi értelme nem volt ennek az egésznek. Mikor máskor lenne ha nem akkor amikor ténylegesen megjelent ?

    "De, van létjogosultsága... vagy esetleg tudsz nekem out of the box ~1400MHz-n ketyegő 480-t mutatni 245 dolláros áron amiben van még cirka 100 MHz tartalék? "

    Jól néznénk ki ha ennyiért új terméket kéne kiadni. 100 MHz tartalék, aha +100 mV mellett, ami RX 480-akkal is megvan... Vagy a fenti probléma nélkül 1450-re flashelt RX 480 mellett elsiklottál ?
    Ilyen alapon akkor kiadhattak egy "anniversary bios update"-et úgyis illene javítani a régi RX-ek DXVA fogyasztását is...

    Már tavaly is ciki volt, hogy majdnem annyit fogyaszt mint egy 1080 és sokkal lassabb, most még rátettek egy lapáttal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák