Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz füles_ #25788 üzenetére

    hát akkor annyi ebből azért kiderült, hogy a múltkori, aots eredményt produkáló 687F:C1 egy vega 10. és nem egy p10 duo. a germánok annyit írtak, hogy ránéztek a beállításokra, és uhd-n az exkluzív nightmare árnyékokkal futott ultra preseten, így produkált 60-80 fps-t, ami néha beesett 50re.
    a driver pőedig egy hackelt fiji-meghajtó volt (hogy elinduljon az új hwid-vel), gcn5 optimalizálás nélkül. a titkolózás miatt a házon leragasztottak minden nyílást (sic!), szóval túl sok légáram nem volt, ami miatt a kártya hangos volt, és hátul nagyon forró levegőt nyomott ki, és nem tudják kizárni, hogy throttlingolt is miatta.

    ez azért viszonylag bíztató, a hangon kívül, bár nehéz megítélni, mennyire. maga a vulkanos doom egy elég best case terep az amdnek, de a hackelt driver miatt erősen kérdéses, hogy a gyors kódok mennyire tudtak lefutni, és hogy a fijihez képest mennyivel lenne gyorsabb, ha saját optimalizált codepathot kap. és persze hogy ebből is mennyit tudnak kihozni az aib-k.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák