Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #1012 üzenetére

    Latszik fogalmad nincs a temarol, csak megint megakarod magyarazni a megmagyarazhatatlant, mert keptelen vagy megerteni, hogy van az eremnek masik fele is.
    Micro Stuttering

    Meglehet szuntetni a AFR mod eseteben a micro lagot, de ahoz ki kell kapcsolni a V-Syncet es nagyobb teljesitmeny kell ilyen esetben, hogy tobb legyen atlag fps, ami ugye ujabb problemat hoz azzal, hogy viszintesen "szetesik" a kep, es az nem nagy titok, hogy az Entsusiast felhasznalok nem turik jol az ilyen dolgokat.

    Magyarul tokeletes megoldas AFR mod eseteben nincsen a micro lag eltuntetesere, es ezt hasznalja alapbol a CF.

    Ezt a bal labbas baromsagot meg hagyhatnad mar, azert mert keptelen vagy felfogni bizonyos dolgokat, es csak azert is megakarod magyarazni, meg nem mindenben neked lesz igazad.
    Sajnalom az embereket akik a hozzaszolasaid alapjan tajakozodnak, mert olyan szinten elvesztek mar az erdoben, hogy az eletben nem talalnak mar vissza realitasok talajara.
    Tobben is szoltak mar neked, hogy rossz uton jarsz, talan ideje lenne magadba nezni, de ha nem teszed az se gond, majd megirja mas az erem masik felet, szerencsere akadnak azert akik kepesek latni mindketott :)

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák