Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pro!Petya

    addikt

    válasz pRoject22 #10096 üzenetére

    Ezek szerint más is vette a fáradtságot és kiméricskélte magának hogy arra amire használja hogy jobb... :C
    Felháborító hogy Ocneten nem estek neki elmagyarázni a PB/PBO működését a srácnak, meg hogy futtasson avx-et orrba szájba. :DDD

    #10091MPowerPH
    "Ahogy nezem, paran, akik tenyleg latjak a cucc mukodeset, es nem csak jatszanak a geppel, mi vagyunk a hulyek. Fudi, enigma is mindig le volt szolva."

    Nem, rohadtul nem így néz ki a történet. Attól hogy én másképp használom pont hogy én vagyok úgy kezelve mintha ma kezdtem volna ezt az egészet és megy kioktatás full feleslegesen. Kismillió mérésem van azokkal a programokkal amiket ténylegesen napi szinten sok órában használok. (érdekes módón egyezik az OC-netes srác méréseivel)
    Attól hogy mantrázod folyamat az elméletet, attól még a kapott eredményeim az ellenkezőjét támasztják alá. Az a probléma hogy nem fogod fel hogy van az a terület ahol az all core igen is jobb választás mint a PBO, mert elkönyvelted hogy az egy instabil valami mert nálad nem egy élhető Oc a te felhasználási környezetedben.

    Szval én vagyok hülye mert az adott felhasználási területemre lőttem be a gépet és teszteltem ki és ennek tükrében pluszban még fogalmam sincs a "cucc működéséről".
    Hát ez szép levezetés. :R

    Audeze Maxwell * Alienware AW3423DWF * LG 65" C2 * Samsung Q935B * Nv Shield Pro * Edifier S360DB *

Új hozzászólás Aktív témák