Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Tyrel #7525 üzenetére

    Köszönet neked és micafighter-nek is a segítségekért! :R

    A chipset drivert már feltettem korábban, de az is érdekes, mert pár driver verziója a device manager szerint nem változott... Egyébként a telepítés sikeresen végbement. Próbálkoztam még egy újratelepítéssel, még pár dolgot el is távolítottam a system devices alól mert az asus oldala azt írta hogy tiszta telepítés a javasolt és hogy előtte töröljem a régebbi drivereket. Nem foglalkoztam utána tovább ezzel, de ha számít kibogarászom, mi az aminek nem változott a verziója device manager szerint.

    Most beállítottam a Ryzen sémát, de ezen kis módosításokat muszáj eszközölnöm. Ilyen a monitor kikapcs ideje, az USB selective suspend (disabled-re teszem) mert van olyan perifériám ami megzavarodik attól, hogy a win 10 lekapcsolgatja. Ezen felül a PCI Express Link state power managementet is OFF-ra tettem és a HDD kikapcsolást is never-re.

    A turmixgép jelenségről:
    Végre valakik akik értik miről beszélek! :DD Korábban kérdeztem win10-es topikban is azt hiszem de nem értették mire gondolok.
    A rendszerem egy vadonat új M.2-es SSD-n van. Így néz ki a disk management:

    UI.: Amikor elkezdtem írni a problémáimról, akkor még a régi konfigom volt a profilomban, de erőt vettem magamon és frissítettem a "cuccok" részt így ott most már majdnem mindent megtaláltok (nem fért bele minden periféria a leírásba). :R

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák