Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Albigator

    őstag

    válasz SECTORnooB #3040 üzenetére

    Ezt is nézted, hogy ahogy most van? Így is rossz lesz az áramlás új CPU hűtővel?

    De ezen már túl vagyok sajnos. Ebben a topicban és a Milyen asztali gépet vegyek? topicba is kiraktam az egész leendő konfigom és senki nem írta akkor MÉG h szar a ház amit kinéztem. Milyen asztali gépházat vegyek topicba kellett volna érdeklődjek ezzel kapcsolatban.
    Az igényeim voltak túl irreálisak, amiket csiszolhattam volna : 3 USB csati ami elöl, nem a tetején és nem ferdén van 45 fokban, optikai meghajtónak hely (erre lett volna megoldás, h ne kelljen ilyen rekesz) , legalább 3db 3.5"-os hely. És ezért jutott erre a házra a választásom 15-16 ezres árkategóriában.
    Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA toicban kértem először segítséget, hogy állítsam be a legjobban a hűtést a házamban, ahol már eleve rendesen leszólták a mostani kuckómat de végül arra jutottunk, hogy legalább CPU hűtőt vegyek ha házat nem akarok a szerelés bonyolultsága miatt.

    Ezért átvándoroltam a Milyen CPU hűtőt vegyek? topicba és most itt tartok, hogy a lehető legjobb hűtőt keresem 15 ezerért.

    Meg eleve nem nem szerettem volna többet költeni most, hisz az egész config zsír új, a gyári ventit azt pedig idővel gondoltam úgy is le kell cserélni de azt akartam használni jó ideig. Gépházat kizárt, hogy vegyek újat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák