- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
kingpython
aktív tag
Nem értem hova ez a nagy vita, de komolyan… egy két nap és úgy is kiderül
Ha az R9 280X 299$ R9 290X 599$ pont a duplája szóval, ha csak így nézzük és egy 280X 80k, akkor a 290X is simán lehet 160k[ Szerkesztve ]
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
aktív tag
-
oliba
őstag
válasz westlake #507 üzenetére
Amit te említesz az nvidia árképzés. GTX770 ellenfele a 280X, de AMD mégis olcsóbb 20k-val. GTX650 a HD7750 ellenfele, mégis HD7770 árán kelt harcba, de végig lehetne menni az összes kártyán. Persze a hirtelen olcsósítást most nem vettem figyelembe, mert az valami véletlen esemény lehet
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Teljesen kiszáradtam...
-
SkyS1gn
félisten
[ Módosította: radi8tor ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
westlake
félisten
Egészségedre.
Biztos, hogy elég tesztet elolvastál? Szerintem egyáltalán nem ér annyit, amennyibe kerül. Ha globálisan nézzük a játékokat, akkor az eredményei alapján a középmezőnybe tartozik.
Tudnék venni 550$-ért, de inkább veszek 290X-et, mint 7990-et. Persze akkor nem szóltam, ha csak "[moderálva]hosszabítónak" kell.[ Módosította: radi8tor ]
Play nice!
-
aktív tag
válasz westlake #513 üzenetére
Ne mondj neki ilyeneket. Tudod mióta vacillál a két kártya között? Most legalább döntött és van egy gyors kártyája, amivel fog tudni játszani az új játékával .
(#514) Cris99: Ne aggódj, ha ezzel nem fog normálisan menni, akkor a játék a sz@r .
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
SkyS1gn
félisten
válasz CsigaGyilkos #517 üzenetére
Nem aggódok.
Igazad van, sokszor nyúltam már a pohárért hogy ne ezen rágódjak!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
nagyúr
válasz westlake #513 üzenetére
Annál te régebbi motoros vagy itt,hogy elkezd a trollkodást,ne tedd.
Sok tuningos oldalról ismerhet akárki,ahogy én is.Ha bármivel meg tudnád alapozni azt,hogy a 290X tudása nagyobb a 7990-nél...
Meg,hogy nem is olyan jó az a dual gpu-s 7990... (tudtommal ma nincs ennél jobb-erősebb)
Más esetben teljesen felesleges volt beírnod ezt a hsz-t.... hosszabítónak ?
Előbb lehet meg kellene kérdezni ki mire-hogyan,hány monitorhoz használja a vga-t a gépében.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
westlake
félisten
Kinőttem már abból a korból, hogy "háttér" nélkül mondjak véleményt.
#519: A vélemény leírása nem egyenlő a trollkodással. Vagy már itt tart a világ? Vitatkozi nem fogok senkivel. Olvasgassatos teszteket, de ne csak egy-egy eredményt (játékot) ragadjatok ki. A véleményemnek semmi köze a múltamhoz.
Aki szerint jobb a 7990, mint egy 690/780/Titan(/290X), az vegyen bátran.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nagyúr
válasz westlake #520 üzenetére
Ár/érték/tudás alapján ma a legjobb választás a piacon,elhiheted nem kevés tesztet néztem meg az utóbbi időben. Vennék én 690 SLI-t is,de az már az a költséghatár amit épp ésszel én sem lépek át.
290X-el kapcsolatban én megvárom a decembert (visszamondtam az előrendelést),az lehet még nagy nap az AMD életében a Mantle segítségével. Ha azzal illetve a már emlegetett CFX bridge nélküli gyorsulással igazán felülkerekedik a vetélytársain,és lesz rajta elfogadható hűtés,akkor abból érdemes lesz összedobni egy CF-t.Addigra már kialakulnak az árak remélhetőleg lesz hozzá driver is. Akkor kell majd teszteket nézni.
Addig csak reménykedni lehet,hogy jó ára lesz a megjelenéskor és AMD mellékel hozzá egy fülvédőt is.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Dr.FantastiK
őstag
Szerintem ez nagyon joo dontés !! jobb mint a 'bizonytalanra varni.
Azt nem birom megérteni hogy lehet elorendelni valamit amirol konkret info sincs méég ,, + aztsem tudni mikor lessz elérheto es hogy mennyi lessz az ara !! ??
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nagyúr
Bakker...
7950 és 7970 eltűnt a boltból alig van belőlük kínánlat.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz westlake #528 üzenetére
Bocsánat én nem nézek magyar boltokat (már jó ideje) !
OCuk ami számomra fontos.
Onnan folyamatosan tűnnek el a vga-k,azt mondja,hogy ezekkel nem foglalkozik többé,pár db még listában maradt és kész.Vegyééé R9 és kisebb szériát,mert az az új.
Nem mintha bármit is rontanának az új kártyák az elődjeik tudásán.Egyébként nagyon ráérsz 100db vga-t megszámolni.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
westlake
félisten
SAPPHIRE TECHNOLOGY 21227-00-40G (290) 125k
SAPPHIRE TECHNOLOGY 21226-00-40G (290X) 159k
SAPPHIRE TECHNOLOGY 21226-00-50G (290X) 167k
Magyar nagykereskedés.
Nettó árak, rendelkezésreállásról egyelőre nincs információ.
730$+ÁFA. Mondtam én.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
TTomax
félisten
válasz westlake #531 üzenetére
Drága... 200.000 felett lesz a nyitóár...
(#534) westlake
Én ebben nem vagyok olyan biztos....[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
westlake
félisten
Miért adja olcsóbban az AMD? Tudja nagyon jól, hogy megveszik ennyiért.
Play nice!
-
nagyúr
Hát ezek nagyon nem jó hírek.
Nettó árak...
Ha jól tudom,javítsatok ki ha tévedek,Mo.-on 25% az ÁFA.
~160k + ÁFAJön még pár,ugye én megmondtam... hsz
Viszont ennek senki nem fog örülni.
Én a GBP-t nézem mindig, itt (Bp-t raktam bele most)
~350Ft a GBP
~575 GBP átszámítva. Általában itt olcsóbb,mint Mo.-on (nem sokkal)
Ennyiért .... ajjajjjKi fogja megvenni...
de őszintén!Miért adja olcsóbban az AMD? Tudja nagyon jól, hogy megveszik ennyiért.
Bocsánat... ez egy magyar fórum.
Te melyik csatornát nézed ?[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz ricshard444 #536 üzenetére
Itt vagyok már egy ideje és azért elmondhatjuk,hogy sok mindent láthattunk felhasználóktól ezen a fórumon. Azt gondolom ezzel az árazással nem sok tag fog majd "büszkélkedni" a 290X vga-val.
Vevőréteg van persze,de azt is tudjuk,hogy nem Mo.-t célozzák meg ezekkel a vga-kal.
#537 westlake : Büszkék lehetnek rá akik bevezették,egyedülálló.
Azért lássuk be nem sokan vannak akik 20 millás hangfalat tartanak otthon,még ezen a fórumon sem.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Fene se tudja,ez azért nyitóár...majd mérséklődik ha telítődik a piac.Én azt hiszem ha kihozzák a 780Ti-t akkor zuhanni fog a 290X ára is,de az már inkább csak jövőre várható.
Addig én azt hiszem jól elvagyok ezzel a 7990-el amit 168Kért vettem egy ajándék 40Ks tápot kapva hozzá...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
westlake
félisten
válasz akoska07 #538 üzenetére
Nem értem, ezt egyáltalán miért írod le. A gyártónak semmi köze ahhoz, hogy nálunk 27% az ÁFA. Ez ne az ő hibájuk. Ők megszabnak egy árat és ennyi.
#539: Ez megin csak egy hatalmas "ha". Egyáltalán nem biztos, hogy a 780-at ki akarják vezetni. Ha marad, akkor simán kerülhet 700-750$-ba a Ti, ami csak 50-100$-ral lenne grágább, mint a sima 780. Akinek van pénze felsőkategóriás kártyát venni, az megveszi "gyorsan". Nem fogja érdekelni, hogy a start után 2-3 hónappal 50-100$-ral olcsóbb lesz. Ezt a gyártók is jól tudják.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nagyúr
válasz westlake #540 üzenetére
Persze hogy nincs köze, nem is mondtam ilyet.
Mo.-i helyzetről egyik gyártó sem tehet.Attól még marad a vga ára.
Tudható a forrás ahol így árazták be ?
-
adatfalo
senior tag
Végre TESZT
www.adatfalodesign.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cris eret fog vágni szerintem, főleg hogy már rácuppant a 7990-re.
Live-Die-Respawn
-
p87
senior tag
Ezek, honnan a viharból vannak?
549USD árat adott neki az AMD, európában 399euró+adót ír a guru3d.
PH is 160ezres árat ír, kész, ekörül kell lennie áfával.Azért valljuk be ez az ár bitang jó egy Titan szintű kártyáért!
Egyedül ez a hőmérséklet dolog nem tetszik, meg kell várni a nonref modelleket vagy víz, vízhűtéssel elég durván meg fog táltosodni még szerintem.Én mondtam mindig AMD nem olyan kapzsi mint az NV, hogy pofátlan módon lehúzza az emberekt irreális árcédulákkal...
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok