- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz SzlobiG #9056 üzenetére
Nem szoktam nézegetni, de ja nálam is azt írja a 2.16-os GPU-Z, hogy Beta, január 9 dátummal.
Mondjuk a Radeon Settings Version 2019.0109.1906.34385, tehát lehet ebből veheti a dátumot
Driver version-nál pedig az OpenCL verziót hozza: OpenCL™ Version 25.20.15011.1004read-only mode on the forum
-
veterán
-
nagyúr
Ár növekedés lesz szerintem a használt piacon, mivel az RX 5xx széria és a Radeon VII közötti űrt nem lesz ami kitöltse, csak a Vega ami ugye újonnan már nem lesz elérhető.
Itt esetleg akkor lehet még best buyt összehozni, ahol marad pár kártya amit kiszórnak kb beszer áron.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Kvg
senior tag
Radeon-Software-Adrenalin-2019-19.1.1-Win10-64Bit-Jan20
Ajánlott. Hátrány: HBM 800Mhz fölé nem tudom állitani, de 144FPS így is meg van. Előny FreeSync hasít ahogy kell, vagyis nagyon. Textúrák élesek Fény viszonyok is valósághűek.
Ha valaki tudja miért 17555Mhz a HBM írja meg!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
SAPPHIRE Radeon™ VII 16G HBM2 Hivatalos Oldal.
650 Watt Power Supply (Suggestion) -
törölt tag
A 14 nm-hez képest a 12 nm 12%-ot a 7nm 25%-ot hoz plusz az órajel boostok.
Érdekes a Direct ML lesz és hogy mit tudnak a 16 GB-al kezdeni és melyik címet támogatják meg valami 4K texturával.
Én nagyon remélem hogy Vaporkamra lesz a refen mert a 3 ventivel meg a kamrával nagyon klassz lenne ennek már csak a a neve ref.
Nem is értem miért kellett egy ref kártyának eddig is bloweresnek lennie...[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz #45185024 #9072 üzenetére
Ezt kikérem az egyszemélyes bowler fanclub nevében
Én nagyon szeretem, mert nem a házba tolja. Hangos? Igen. Érdekel? Nem. (Na jó, chillel még nem is annyira hangos.)
Az RX480-am mellett jóval magasabb volt a hdd, cpu hőmérséklete. Most nem küzd vele a hűtése.
Mondjuk ha egy csöpp akarás lett volna bennük, akkor a hűtőfelület simán növelhető lett volna akár 20-30%-kal is. Mert elfért volna. -
Cathulhu
addikt
válasz #45185024 #9072 üzenetére
Aztan probalj meg 4 nem blower kartyat beszuszakolni egymas melle. Jo az a blower, kell is neha. Akinek nem tetszik, vegyen customot.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
AtHoS
nagyúr
válasz #45185024 #9068 üzenetére
Sapphire Nitro+ Vega64 Limited Edition: 850 Watt Power Supply (Suggestion)
Sapphire Vega64 Liquid Cooling: 1000 Watt Power Supply (Suggestion)Szóval írnak oda amit akarnak de ha ebben is akar valaki valamit "találni", akkor -> Radeon VII kevesebbet fogyaszt, mint a Vega64
read-only mode on the forum
-
törölt tag
Igen ez a PR hogy kevesebbnek tűnjön, amúgy 1750-re írja az órajelet nem 1800 mint mondták.
De el tudsz képzelni egy AMD terméket amit nem feszelnek szét ?
Még a kártyát se láttuk de már meg lehet mondani hogy 1800 ig fog menni és alul kell feszelni meg powerlimi 50 és akkor 300 watt
Ha itt megy valami 300 wattig valaki úgyis meghúzza addig )
Ja és a kocka alak ideális szerver rackokba.
én már előre félek az ML-től kis deep learninges szerverek csak úgy falni fogják a 3-4 kártyát.
Yutani meg most ébredezik : mi mi ? tudni akarom hogy lehet az MI-ből pézt keresniiiiiiii ???[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz #45185024 #9079 üzenetére
Muszáj volt lassítani rajta azért megy csak 1750-ig, mert nagyon rávert a 2080-ra
Mondjuk az is érdekes, hogy Sapphire-ék összevissza irkálják a Power Consumption értékeket is, már ha egyáltalán leírják...pl V64 Nitro+ LE és a többi. Gyakorlatilag 2 féle 64-esnél van csak ilyen érték leírva: LC verziónál 375W-ot írnak, míg a V64 Nitro+ esetén 240W-ot. Előbbinél ugye fogalmam nincs hogyan jött ki a 375W (0% PT esetén 264W a határfogyasztás), míg utóbbinál 0% PT esetén ennyi a határérték. Szóval lehet okoskodni, hogy a VII-nél írt érték most mi is akarna lenni bár többi márkánál lehet következetesebbek az adatok
read-only mode on the forum
-
törölt tag
Igen ez így egymás mellett rosszul hangzik. De az víz, leírom helyesen az aránypárt a sapphire márkában
Neked a víz 40 fokon a szivárgást szünteti meg , amitől elszabadulna a fogyasztás.
Ezek a Ref értékei.:
VEGA⁵⁶ 1471 MHz
VEGA⁶⁴ 1546 MHz --> Radeon VII 1750 (1800)
VEGA⁶⁴LC 1677 MHz (1700) --> Radeon VII vizezve ???
" linux driverben a felső max. órajelkorlátja 1980 MHz"
Az anyakártyának az MI50-nek meg itt a chipset tableban lehet utánanézni.
Az árát ne akarjátok tudni mert az wow[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Csak annyit tudok, hogy hűtést tekintve legjobb ár/érték arányú Vega. Többiek: Én is gondolkodom ilyenre cserélni a referencia kártyát tavaszra, ha lesz még jó árton. Erre rá lehet tenni a 64-es biosát?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Televan74
nagyúr
Jó kártya,de be kell állítani.Nem out of box és utána boldogság.Vagyis finomhangolni kell,úgy mint az eddigi AMD -s kártyáimat az utóbbi időben.
Aki most nem vesz,állítólag később nem fog.Csak a RX580/590 és a Vega VII lesz a nyár végéig.Akkor jön a Navi család.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
félisten
válasz Dareiosss #9090 üzenetére
Neeem, az a sajat gepem, a VGA meg egy csaladi jatekos Ryzen-be lesz.
Egy Ryzen 3 1300X mennyire hajtja ki?(#9089) micafighter: Kossz, amint meglesz a kartya (meg azert agyalok kicsit), nekiallok es felszivok minden tudast, ami ehhez kell, es valoszinuleg ide is jovok majd erdeklodni par dologrol.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Heroes fan
őstag
Ezt mennyire lehet hasznosnak mondani?
Itt a vega 64-et kihozza 7.94-re. 2080-ra meg már azt írja hogy gyenge a proci, akkor a vega 7-re is gyenge lenne már hozzá.
-
SzlobiG
félisten
-
-
paleinho
senior tag
válasz SzlobiG #9099 üzenetére
nem is tudom, lehet megtartom van egy r9 290 és amennyit játszok az is elég, és lehet a szemem már nem az igazi, de nem látok nagy különbséget hig és ultra között, bár a vega csendesebb, bf4 chillel 100-120fps nagyrészt 0rpm-en is elvan
bf5 própálom megkedvelni, de nincs benne heli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest