Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz 5150 #47058 üzenetére

    Visszamenőleg, most nézem, hogy még senki nem említette, DDU-val leszedted a korábbi drivereket. Ki tudja bekavararnak-e (VGA, Audio) abba, hogy most az új VGA-val nincs HDMI audio.

    #47065 TechN7ne: Hogy szerintem mi milyen IT biztonsági szempontból, az nem biztos hogy releváns, mert nem vagyok szakember. Én csak olvasom az iránymutatást. De leginkább arra alapozok, hogy a felhasználón sok múlik. Viszont, hogy nem volt semmi bajom évek óta az szinte biztos. legutóbbi ilyen jellegű problémám, mikor a yahoo mail címeket meghekkelték évekkel ezelőtt. Az enyém is benne lehetett a listában, mert alkalmanként kaptam figyelmeztetést, hogy próbálnak belépni, de a 2 lépcsős ellenőrzés ezt is megakadályozta.
    Kártyás fizetésre, utalásra rendszeresen használom a rendszert évek óta. És ha marad a tendencia, nem is lesz baj. Úgyhogy alapvetően én felhasználási tudatosságban és figyelmetlenségekben látom a problémát, mint pl.:
    nem csinálok olyan hülyeséget, amint másoktól halottam, hogy pl. autókölcsönzésnél, a 3 jegyű biztonsági kódot elkérik és van aki kiadja... Miközben a banki utasítás egyértelmű, soha és senkinek nem adjuk ki. de ez csak egy példa, hogy miként szívhatjuk meg hétköznap.

    [ Szerkesztve ]

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák