- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TIT
veterán
válasz Darko_addict #18151 üzenetére
Ha azt szeretne de annyi rosszat olvastam róla most is és a 4770 idején is a formula 1 verzióról,hogy én biztos kihagynám.
A 4770 sapphire-om most krepált be 3,5 évesen,mégis inkább azt vennék(jobb híján)talán xfx de az drágább. -
Viktor89
aktív tag
3 évig garis az asus,az már azért egy vga-nál nem rossz. Sok tönkremegy már 3 év előtt,főleg ha nagyon sokat használod játékra.
Darko_addict
Köszönöm a kimerítő választ,akkor azt választom. Nem tudtam,h az egy ventisnek ksiebb a ventije,arről sehol nem találtam infót,h melyiken mekkora venti van. Csak gondoltam a 7770 gyengébb meg nem is OC ezért annak elég az egy is.
-
Viktor89
aktív tag
válasz Darko_addict #18155 üzenetére
Rendeltem egy 7790-es ASUS-t. Köszi.
-
Darko_addict
őstag
-
Viktor89
aktív tag
válasz Darko_addict #18157 üzenetére
Windows 7-et,pár napja van fent a 8.1 tesztelésre,de alig gyorsabb mivel a 7 is villámgyors ssd-n. Viszont nem tudom megszokni a kezelését,csomó idegesítő dolog van benne,ami érintőképernyőnél lehet,h jó,de normális egeres használat mellett zavaró. Arra jutottam,h semmi értelme,úgyhogy megy vissza a 7.
Amúgy gondolom,majd új driverrel orvosolják a problémákat.
-
TIT
veterán
válasz Darko_addict #18153 üzenetére
Sajna ezekkel is vannak gondok(azért írtam)
Viktor:His-re is van 3év gari meg xfx-re is.
Win7-nél 13.9-el nem restartolt+eszközillesztő hibákat írt ki.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Most olvastam a ponon hogy lesz uj kari nagyjabol a 7770 szintjen Bemutatkozik az AMD R7 260-as videokártyája csak azt nem ertem hogy kesse megnyirbalt Bonaire lapkaval jon ki, megis tobb a fogyasztasa a HD 7790-nel.
-
Gainka
őstag
válasz Steelmanus #18160 üzenetére
Lehet a bekapcsolt trueaudio, nem tudom.
-
dragonfx
veterán
válasz Steelmanus #18160 üzenetére
inkább a 7790 szintjén van az.
Lord vader>>na ahhoz képest az én 16900am nem is vészes.de mi az az 1400??
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lacccca87
addikt
válasz Alister71 #18168 üzenetére
De ez a catzilla kifejezetten az. Még egy nagyon jól párhuzamosítható teszt egységet sem tudtak megcsinálni rendesen. AZ meg cska hab a tortán hogy elvben össze vissza kapod a pontot ott és elég nagy eltérésekkel is ugyanazzal a CPU-val. Habár ezt nem tudom megerősíteni mert nem próbálgattam sokat.
-
bolcsodal
addikt
válasz Lacccca87 #18166 üzenetére
A PhysX-teszt sosem fog 1-magnál többet használni. Erről az NVidia gondoskodott ugye meglehetősen kedvesen.
Nem tudom mi lett végül más, open-source fizikai motorokkal (Havoc), de én már várom, hogy a PhysX és a CUDA kivérezzen a GCN-radeonok által.
They drew first blood....
-
kopidoo
senior tag
Kérdés: vajon Win8 alatt is produkál a 7790-es véletlen BSOD-t?
Mert nekem win 7-nél az ntoskrnl.exe okoz ilyeneket. -
Lacccca87
addikt
Elvben megjelent a 13.12WHQL aki esetleg szív drivergondokkal az kipróbálhatja (olyan meg főleg aki beta-t nem rak fel)
[ Szerkesztve ]
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
7790es kártyát szeretnèk venni de valami megbìzható gyártótol ha már annyi lovèt kiadok èrte ès legalább 3-5 èvig bìrja már...
Szerintetek? Asus,Giga,power color,sapphire,msi vagy xfx? Sokan xfx-et ajánlottám mert csendes hüvös ès minősègi burkolat borìtja nem pedig fos műanyag.. hát nem tom.. sapphire sokan panaszkodnak mert hol a cd driver nem jo valakinek meg a amd oldalán találhato verzio nem jo... stb
Az se utolsó szempont hogy 3hónap mulva ne black screenezen mint a sapphire ddr5 6670esem.. -
Darko_addict
őstag
válasz Darko_addict #18173 üzenetére
Windows 8.1-gyel kapcsolatos eddigi hibák még nem jöttek elő, de játékokban nem szerepel jól. Ott, ahol előzőleg 70 FPS-em volt, most nem megy 30 fölé. Érdemes kipróbálnia annak, aki szenved a régiekkel, de ha van egy jól beváltad, akkor ne bolygasd szerintem (AMD oldalán még nincs kint a final, valószínűleg jobb lesz idővel az egész).
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
kopidoo
senior tag
Na a 13.12 egész jó teljesítményben. Metro LL-ben ~10% teljesítménynövekedésem van 1440x900-ban.
Fagyi meg remélem nem lesz -
lemusz
addikt
AMD support oldalán miért 13.9 a legutolsó teljes verziójú driver? Vagy én keresek rá rosszul?
-
Darko_addict
őstag
-
Atesz1978
senior tag
válasz Hardver Arc #18174 üzenetére
Nekem Sapphire van és meg vagyok vele elégedve!
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
kopidoo
senior tag
Az normális dolog, hogy a GPU-Z szerint játék közben ingadozik a GPU órajel? 1075MHz a plafon de alkalmanként 850-re is leesik. Nem mint ha zavarna csak most vettem észre.
-
bandika0626
senior tag
válasz Darko_addict #18175 üzenetére
Ha használsz hozzá tuningprogit nézd meg nem-e állította át az órajeleket. Én is így jártam az előbb az MSI Afterburner-el. Feltettem a 13.12-öt oszt fele fps-ek lettek. Száműztem is a gépről még a telepítőjét is aztán mikor visszatettem a 13.11v9.5-öt akkor is ugyanaz fogadott. Aztán nézem a GPU gadget meg csak 750MHz gpu meg 500MHz RAM jelet mutat. Az Afterburner levette az órajeleket. Úgyhogy most visszatettem a 13.12-t és beállítottam minden órajelet és jól megy eddig.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
miresz
veterán
válasz Darko_addict #18173 üzenetére
December 6? Mitulátbáti hotta?
-
Darko_addict
őstag
válasz Darko_addict #18188 üzenetére
[link] - AMD-re is felkerült.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
dragonfx
veterán
Akkor a 13.12 is egy fós?nem is hwhql csak sapphire driver?
Win7 alatt 7770nel tapasztalatok?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Az mitől lehet,hogy néhány kép, amit interneten nézek így jelenik meg? Máshol nem tapasztaltam ilyent. Sapphire 7770. A beta driver van fennt, ha ez számít valamit, bár előtte is előfordult már. Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
-
starpeter
senior tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám.
Feltettem, aktiváltam a win.8.1 pro 64bites verzióját és feltettem a Radeon HD7790 legfrissebb driverét
+ az alaplap,CPU.... legfrissebb drivereket stb. stb.
És az a gondom ,hogy feltettem a Far Cry 3 nevű játékot és szépen megy Highon 1280*1024 v-sync-el 60FPS-el és az a gondom ,hogy a játékban néha FPS DROPPOK vannak ,ami windows 7 ultimate 64 bitnél nem fordultak elő. Viszont még az a gondom a win 8.1-el ,hogy amikor újra indítottam a gépemet a gép maga ment a de a monitor nem adott képet (gyanakszom a videó kártyára) egyébként a videó kártya teljesen új (Gigabyte HD7790 1GB)Mi lehet a probléma?
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy ma mikor bekapcsoltam a gépet, nem tudok semmivel sem játszani, mert 98%-on és 60 fokon pörög a 7770-es videókártyám, és nem találom a hiba okát, tegnap este még hibátlan volt. Azóta csak a Sony PC companiont telepítettem, semmi mást.
Segítenétek nekem kérlek?
Előre is köszönöm!
-
Flickering
aktív tag
válasz Flickering #18197 üzenetére
Végül feltettem a legújabb drivert és egyenlőre működik minden normálisan.
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
6870 1gb ddr5 256bit használtan 25000ft
VAGY?
7790 1gb ddr5 128bit xfx újonan 32000ftSzerintetek meik a jobb ès meik èrnè meg jobban? A 7790nèl viszont a mhz nagyobb joval..
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Hardver Arc #18199 üzenetére
Teljesítményre ~ egyeznek. Talán egy hajszálal a 7790 erősebb.
Viszont én a 7790-et venném.
Előnyei:
-GCN arhitectúra (mantle)
-sokkal kisebb fogyasztás (kb fele,mint a 6870-nek)
-elég kisebb táp is hozzá
-kisebb hőtermelés,és hangHátrányai:
-Driver gondok(elméletileg ez megoldódott a 13.12 WHQL-el)
-Elég sok a hibás darab. (Gigabyte-ot kerülni kell.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest