Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz petakpa1 #90743 üzenetére

    Már aki folyamatosnak látja, én pont megszívtam, mert darabos és egy hosszú filmnél 2-2.5 óránál elkezdek könnyezni a szemem és nagyon elfáradok. De ez örökség a múltból amivel nincs mit csinálni. Amikor megvettem azt a monitort amit szerettem volna, akkor jött a 144Hz. Olyan kb. 90Hz-ig veszem észre a különbséget 60Hz-hez képest. Efölött már nem, alatta is inkább a mikrolag csökkenés és a duble buffer kikapcsolása számít. 60-nal is simán elvagyok, de a 90 tényleg jobb, a 120-hoz már kevés vagyok. De aki kompetitíven játszik, annak lehet az a pár ms is hatalmas előny COD vagy hasonló multiban.

    A régi cuccoknál viszont a pár fps-ről fejlődtünk és elégnek találtuk az alacsonyabb frissítést a CRT "élsimításával" megtámogatva.

    Bile Demon: Az is vicces, hogy 144Hz mellé a gyors svnekekhez bekapcsolható lett az agyi mosást szimuláló blur.

    arn: Azért annál jobban örültünk, ha élvezhető volt a játék nem csak elindult. Például az XCOM-hoz a 386SX kevés volt, percekig gondolkozott amikor nagyobb pályán több ellenféllel lépett a gép. A 486-tal ez már a bőven jó kategóriába ugrott. Persze egy Pentium gyorsabb volt, de AKKOR a 100MHz-es 486-hoz képest nem nyújtott akkora előrelépést amiért megérte volna megvenni a korai Penyát. Ma ugyanez van, egy 12400-3070-pároshoz képest ami tényleges előrelépés az aránytalanul drága miközben kis kompromisszummal ezen is azt mondhatjuk, hogy minden simán elmegy.

    KROK640: Valahol van elrakva egy jól meghúzható 5200-am. Az a széria sem volt rossz.

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák