Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz jokeph #86871 üzenetére

    Ne is mondd, én is majdnem sírtam :( Aztán azóta igyekszem nem is rá gondolni. Bár kétségtelen, hogy sok helyet foglaltak és túl sok gyakorlati haszna nem volt, de akkor is egy gyűjtemény volt... (Azon külön nem is rugózok, hogy a két GUS hangkártya csak önmagában milyen szép összeg lett volna - már venném is az RTX3050-et belőle :D ).

    A HD3870-esek jó nagy dögök tudtak lenni. Nekem ráadásul X2-es volt belőle, ami különösen nagy volt. Pont ilyen MSI-m volt A kártya érdekessége, hogy kétszer is eladtam(!) és mindkétszer drágábban mint amennyiért jött. Második alkalommal 35 ezer ft-ért, egy nagy szatyor kajáért (felvágottak, kolbászok, szalámi, konzervek), egy koncertjegyért és egy isteni 52cm-es pizzáért ment el. Aztán Az a tulaj sajnos laptopra váltás miatt 1 éven belül el kellett adja (túl késő tudtam meg, nem tudtam már visszaszerezni), akkor Romániába került a kártya, majd onnan Belaruszba, a 2010-es évek közepén, és azóta nem tudom, de sandás, hogy még mindig ott van. (érdekes, ahogy egyre szegényebb régiókba került szegény kártya) Eddig minden tulaja napi kártyának használta.

    Én is szeretem, ha megvan minden kacat :)
    Megnéztem az I5-ös dobozát és jól rémlett, matrica sehol :( Illetve van egy a CPUhoz adott kiskönyv elejére ragasztva, I5 10TH GEN. Nos, ezt amúgysem raktam volna fel a házra, mert túlságosan specifikus. (ellenben találtam 2×5 euro készpénzt, és egy 4th gen I3-as procihoz való kiskönyvet is... )

    A "Leteremetés " az valami olyan szakszó mint a köcölék, vagy elírtad a "leterhelés"-t?

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák