Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz ityam #74745 üzenetére

    Próbáltam a legegyszerűbben megoldani a dolgot.
    Lévén hogy se telepítő lemezem nem volt sem flopym amin a Sata drivert beadhatnám az xp telepítőnek ezért azt választottam hogy telepítettem egy nliteot. Abban kiválasztottam a winyóm lévő xp telepétőmet és beleintegráltam a Sata drivert. Szépen meg is csinálta. Átmásoltam a telepítőt az SSDre(mint utólag kiderült fölöslegesen) elindítottam a telepítőt a winyóm lévő xp alól. Nem frissítés hanem új telepítést kértem. Újraindítás után sajnos közölte hogy nem tudja arra a partícióra telepíteni a wint ami az ssdn van, de partívió törlése és formázása után felrakta(itt gondolkodtam el hogy nem ott volt a telepítő??? :D, de valszeg a Cre átmásolta a telepítő filokat ). Teljesen jól is működik. Cristaldiskmark szerint szekvenciális olvasás 120MB/sec írás 85MB/sec. A random 4Ks tesztek meg kb 20MB/sec körül vannak. Ez egy xpnek szerintem hipersebesség úgyhogy jó lesz.
    Annyi a turpiszság hogy csinált bootmenüt a telepítő hogy melyik XPt akarom elindítani és félek ha kiveszem a winyót akkor ott elhal ez az SSDs XP indítás.
    A winyóra pedig majd egy win98 at akarnék telepíteni ami ugyancsak elbassza ezt a bootmenüt úgyhogy ezzel kell még majd szenvedni.
    De az elsődleges megoldódott hogy Sata kártyával SSDn legyen az xp :D

Új hozzászólás Aktív témák