Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz Madara-san #67512 üzenetére

    Bal alsó sarok : fogalmam nincs :B , de sztem az maga a DVI csati nyákja, még azt sem néztem hogy lehúzható-e.
    Mem-hely : egy 4 MB- os bűvítőmodul keveredett hozzám, azt belepróbáltam, fel is ismeri de instabil vele, valszeg nem hozzá való. Viszont jó lett a RagePro- ba, tehát tuti ahhoz készült (a fotón már belepattinva a modul), így abban is 8MB RAM lett.
    A Matrox memóriája min 8MB, a SpeedSys nem írta ki a mennyiséget, de megy vele az 1280x1024/24bit colors felbontás Win3.11 alatt.

    - :R a tesztet táblázat és eredmény szinten postoltam a topikban, most szerkesztem/rendezem össze egy részletesebb blogba, linket majd bedobok.

    - az előlapi kis kijelzőről ATX táp esetén sem kell lemondanod, meg kell nézni hogy az adott kijelző 3 vagy 5V tápot kér-e. Az 5V- ot könnyen leveszed egy molexről, a 3V- ot pedig a tápról, vagy az alaplap turbo led, esetleg HDD led tüskéjéről.

    - a Matrox 486- ba amúgy teljesen jó játékhoz is. VBE3, jó a kompatibilitása, LCD- n is látható hogy a legjobb a képminősége. Quake lassabb rajta, de az érdektelen a 486 szempontjából, procilimit, tesztre jó inkább. A többi játék repeszt Matrox- al.

    [ Szerkesztve ]

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák