Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alvaro

    senior tag

    Hmmm... érdekes kis kütyü akadt ma a kezembe, és úgy tűnik, működik is. Egy Asus CT-479 adapter ült egy 478-as lapban, hozzá való hűtővel együtt.

    Az alatta ülő Pentium M 760 ugyan szanaszét volt sarkazva, de úgyis van próba-dothanom. Betettem az itthoni Asus P4P800-ba (nemrég cseréltem rá a kis kék Asrockot, aminek volt egy pupult kondija, most főleg úgy gondolom, hogy jól tettem), és azonnal indult. Gond nélkül vette a "rutin" másfélszeres órajelet, így már tekert is 1600 helyett 2400MHz-en. Majd eljátszok vele, mit villant. Tesztoldalak szerint egy ilyen a legnagyobb P4-ekkel is minimum felveszi a versenyt, teszi mindezt sokkal barátibb fogyasztással.

    Szóval van egy fölösleges Kontron 886LCD-M (i855GM) alaplapom, ha esetleg érdekel valakit. Semmi tuning, kizárólag 400FSB-t tud (533-as Dothanok mentek benne, csak kisebb sebességgel), 2 PATA, 2 SATA, meg egy csomó ezoterikus ipari csatlakozó, pl. LCD panelhez. Nekem jobb az átalakító, minimális helyet foglal és sokkal szélesebb körű használhatóságot biztosít. Jó, a P4P800-tól nem fér a kezem az asztalom, de majd kitalálok valamit :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák