Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz Fenyő #46685 üzenetére

a zalman fele hutes, illetve aminek van a kartya felett kiterjedese, nem fer el slot1es lapnal. neztem kis ventiket is anno, van pl scythe es noctua is 4cmesben :) az mas kerdes, hogy megeri e ennyit rakolteni, es a tapolas is max kulsoleg lehetseges, mert ekkora kis harom pines venticsatit en meg mason nem lattam.

mar regota keresek ZM-NB32J hutot, de nem talaltam. minden mas meg tul magas. mi lehet a gondja amugy? hogyan doglik meg egy kartya? jelenleg stabil, es nincs tul sokat hasznalva. amennyit tegnap ment passzivan, szvsz x honap alatt fogom ennyit nyuzni. a beallt ventiju kartyak is eleg sokaig huzzak, normal hasznalat mellett.

a 2.0asnal is meg csak 3.3 es 5v lehetseges asszem (3 pin)... a 2.1 mar tud gyarilag 3.3 es 5v kozott mindenfelet (2x3 pin). mindkettonel megvan mindket stab. az egyiket 95 elejen, a masikat 95 vegen gyartottak. letesztelem mindkettot, hatha elter a vlb kezeles pl. elvileg 2.0 alatt a wbs procikat sem kezeli normalisan.

gx4ed van egyaltalan, vagy a 4+2es ramfoglalatos (g)? nekem anno, amit 95ben vettem, gs volt. egyre ritkabbak ezek a lapok, lehet felreteszem inkabb ezt is, hatha megdoglik a masik.

facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák