Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeadMeat

    veterán

    válasz RVR400 #23422 üzenetére

    Írtam vagy sokat, de tudod mit? Legyen igazad.Asus a király vegyétek.Csak ne csalatkozzatok benne mint gyártó, ha visszadobja az 50k-s lapot garancia megvonásával.... Mert velem megtörtént.Azóta anus meg fostos, meg vacak, mint márka egy fillért nem ér a szememben.Jó lapokat csinált?Lehet, neked elhiszem, de soha nem fogom saját gépben megtapasztalni mennyire jók.Még ingyen sem.Ilyen féreg gyártó rajtam ne nyerészkedjen. Ez a véleményem róla, ne haragudj, ha ezzel kicsiny lelkedbe gázoltam, nem személyes, csak az anus ellen szól.Ahogy másnak az intel, amd ect.Csak nálam ez a márka nem létezik, mint alternatíva.
    Egy meglévő lap+proci kombó helyett lett ajánlva az anus evója, amire írtam, hogy a giga (a meglévő) komolyabb lap.Tény, felszereltebb, drágább.Tuningban jobb-e.Nem tudom, egyik sincs itthon.Nem is próbáltam, nem is akarom.
    55K-ért a két egység jó vétel volt.Lehetett volna jobb is? Prociban biztos, talán lapban is.De nem ennyiből.
    Már megint sokat írtam :D

    Az, meg hogy giga lapom van ne téveszzen meg, ez is egy rakás szar, szopok ezzel is, csak máshogy, mint az ext3-al. Nem ér ez sem lópikulát se, alig várom, hogy megdögöljön és vihessem vissza gariba.. Visszasírom a dfi-t mint márkát.Lehetett azzal is szopóágra kerülni, de tuningban, stabilitásban még mindig az etalon nálam.

    [ Szerkesztve ]

    Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Új hozzászólás Aktív témák