- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimi+Csabi
tag
Mííííttudtok ti szenvedni ezzel a tuningal hííhetetlen! Lennt vannak a proci árak de a tuning aaz megy! Jólvan hajrá! Sok sikert majd a füstgéphez
[Szerkesztve]The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')
-
tomcsi23
veterán
válasz Cimi+Csabi #4152 üzenetére
Ide figyelj, te vigyori rák!
Köszönjük az okosságot, lehet tapsikolni máshol, sok a szúnyog amúgy is....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
L!NK->Q3
senior tag
Nekem meg hál' isten megoldódott a proci parám , a 2500+os Mobil Barci 3200+megy 1,6os fesz mellett( még lehet cibáom majd kicsit) és azért nem mentek a játékok mert a duronnak ami benne volt 64es l2je vagyon én meg a blade telepítésénél 512őt állítottam- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
Cimi+Csabi
tag
Húú dee Szééép!The Unofficial Apple Team! Dual Apple Power! (''Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed'')
-
icibence
csendes tag
Helló! Légyszi segítsetek!!!
Amd Atholn xp 2400+om , Abit NF7 es alaplap,és 512 mb ram (400hmz) a gép konfigom.
Most 1.7ghz aprocim meddig és hogyan lehetne felhúzni,még úgy hogy biztonságosan működjön
Légyszi segítsetek fontos mert most elég lomha
Előre is kösz
HA tudja vki hogy mi az a Page file és hogy lehetne növelni az írja meg!légyszi -
icibence
csendes tag
Helló! Légyszi segítsetek!!!
Amd Atholn xp 2400+om , Abit NF7 es alaplap,és 512 mb ram (400hmz) a gép konfigom.
Most 1.7ghz aprocim meddig és hogyan lehetne felhúzni,még úgy hogy biztonságosan működjön
Légyszi segítsetek fontos mert most elég lomha
Előre is kösz -
Fáraó
őstag
válasz kicsitomi88 #4162 üzenetére
Láttam a topicot, el is csodálkoztam: ki nyit egy ilyen speckó témát csak 2400+ -os tuningra? Belenéztem és hát khmm... Elcsodálkoztam(?) - Legyen ez a szó a megfelelő a pozitívabb kisugárzása miatt...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
icibence
csendes tag
válasz kicsitomi88 #4162 üzenetére
Jah ,egyébkén mit képzelsz magadról hahhh????,
Moderálva - Loretto -
kicsitomi88
őstag
válasz icibence #4170 üzenetére
Azt képzelem hogy kultúráltan elmagyaraztam Neked hogy mit csinaltal rosszul, de úgy látszik nem tudod beismerni a hibaidat és az azon való tullepes is gondot okoz. Hidd el h szanalmas amit csinalsz, meg nem keso bocsanatot kerni a hangnemert.
Ja egyebkent meg, nem i vok kockafej, sztem hosszukas-kerek fejem van kicsit schwarzeneggeres tetővel.90 87.5 87.8 87.5
-
icibence
csendes tag
válasz kicsitomi88 #4172 üzenetére
Tényleg egy kicsit schwarzeneggeres
de attól még hogy gyík voltam nem kéne piszkálódni -
szatocs
őstag
Hali! Honnan lehet megmondani, hogy egy cpu lockos-e vagy sem. XP alól valahonnan? Vagy BIOS - ból honnan?
=== Szatocs ===
-
Fáraó
őstag
válasz szatocs #4177 üzenetére
Everest nem írja ki, hogy lock-os. Lockmentes procit 2003.39. hetéig gyártottak, tehát a procin a sorozatszám utolsó számcsoportjában 0339 alatti számnak kell lennie a lockmentességhez.
Őstagként(!) használnod kellene a gyorskeresőt! Rögtön kidobta a kívánt infót, s tudom még ajánlani az eredmények közül a #1608 körüli hsz-eket olvasásra...
Szerk.: Még ott van mr_ricsi #119-e is...
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
fradi81
veterán
hali
meleg van a szobámban, a proci most 69 fok, tomb raider 10 perc után lefagy. videókártya 54 fok. kicsit vagyok csak ideges de nekem mindig is meleg volt a procim, mostanába sok a kékhalál naponta egyszer mondjuk, gondolom a meleg miatt. Thermaltake volcano 9 asszem a hűtőm, és most 3000 a fordulatszám, ennél feljebb nem veszem mert hangos. cseréljek hűtőt a procin? mert ez így nem állapot.moto g72, Ninebot d28e
-
Monya78
veterán
válasz fradi81 #4181 üzenetére
Hali!
Proci hömérséklet csökkentés lehetséges változatai:
- Egy kis portalanítás a procihűtő környékén
- Friss hütőzsír a procira
- Ház oldalfalát leveszed (már ha rajtavan)
- Kábel dzsungelt rendberakod, szabad legmozgást ne zavarja
- Tuningot /órajelet/ visszaveszed (ha van)
- Proci feszből visszaveszel (akár a gyári alá)
- Thermaltake volcano 9-es akár 4000rpm felé is tud menni, (hangja biztos brutál lehet)
- Procihűtő csere (valami nehéz sok-sok réztartalmúra) -
Monya78
veterán
válasz fradi81 #4186 üzenetére
Hali!
Egy Alcomp hűtőbordára rámodoltam egy GlacialTech Silent Blade 12cm-es ventillátort, úgyebár ez gyárilag 1100rpm és 19dB körül van, ezt egy potival vittem le 800rpm-re...
Úgyanez ha helyzet a vga hűtőnél, a vinyónál pedig egyszerüen 5V-ra raktam (így még lassabb)
tudod szeretem ha csendes a gépem [link]
[Szerkesztve] -
Savage5
senior tag
Én is rákötnék a Deltámra egy potmétert, mert ez meg 50 dB körül van, csak elég erősen elkezdett büdösödni , mikor megtettem, ezért egy ilyennel szabályoztam le nem tudom, mennyi fordulat/percre: [link]. (Természetesen előtte megcsináltam 3 tűsre a csatlakozót és úgy ment az 5V-os ágra.)
[Szerkesztve]...
-
icibence
csendes tag
válasz kicsitomi88 #4172 üzenetére
Moderálva, és végleges kitiltás - Loretto
-
KrAt
veterán
válasz valentinho #4190 üzenetére
14 éves fejével ez neki vicces Ugyanmár
-
PazsitZ
addikt
válasz icibence #4189 üzenetére
Na csak hogy lásd segítőkészségünket. Szerintem (gonndolom játékra hásználod leginkább a géped) a ram az kevés és leginkább talán ez lassítja be a gépedet. Sajnos hiába növeled meg a swap file-t a játékok attól még lassúak lesznek, mert a winyó ahhoz ''lassan'' olvas, hogy mint a memória kiszolgálja a dolgokat.
Tehát mindenképp fejlessz min. 1GB RAM-ra szvsz.
Ui.: ha normálisan és készségesen állsz a dolgokhoz, biztos fognak neked segíteni hidd el.
Ha viszont ezt a stílust akarod folytatni akkor inkább keress egy chat-et, mindanyiunk érdekében.
Üdv PazsitZ
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
ádyz
addikt
hy all
kérdés:mért van az hogy a procim terhelés nélkül 57-58 C°? a lap meg 45-49C°:
láma kérdésem:mennyi paszta kell a procira? -
elfelejtette
veterán
Hy!
A procira csak egy borsszemnyi paszta kell a mag közepére, amit a hűtő úgyis szétnyom amikor felszered, de ha gondolod a mag teljes felületét is lekenheted VÉKONYAN!
A proci magas idle hőfoka utalhat akár nem megfelelően rögzített hűtőre is, de a magas alaplapi (északi híd) hőfok azt is jelzi (jelezheti), hogy nem megfelelő a ház szellőztetése, mert benn reked a meleg levegő!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ádyz
addikt
válasz elfelejtette #4195 üzenetére
értem, köszönöm de ezek az értékeke magasak?
azt honna tudom, hogy a hűtő rosszul van fent? egyféleképpen lehet felrakni nem?
[Szerkesztve] -
L!NK->Q3
senior tag
nekem is 57-65 fok körül ment a procom (2600+), de vettem rá egy másik hűtőt, lepucoltam, lekentem újra fehér pasztával és leszedtem a ház oldalát, így 45 körül ment.
ha kiszeded a procod akkor tisztítsd meg, és alaposan vizsgáld meg nincs e kicsit lesarkazva, attól is lehet a melegedés
milyen hűtőd van pontosan?- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest