- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
őstag
válasz Fotonhámozó #38896 üzenetére
Lehet, az én hibám, de a tájképek színesben nekem sokkal jobban tetszenek. Az ég tényleg nem a legjobb, de ebbe a csoportba kiváló munka ez a kép!
A táj azért van, hogy a színeivel elkápráztasson bennünket. Nem véletlen, hogy színesben látunk. -> én véleményem csupán!Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Balinov
titán
válasz Fotonhámozó #38899 üzenetére
ugyanmar, szubjektiv a velemenyem, de az mar csak a hab lenne a tortan, ha valamit szolidanitanal a felso - tenyleg csak a legfelso, talan az egesz magassag 10-15%-a, reszen.
Megneztem most teljeskepernyon mind a szinest, mind a FF-t megegyszser, de csak a FF verza a falrakitevos, flikkerenfavolos.
Viszont, hoznek megint egy dogot, (ezen legalabb egyertelmu,hogy nem elo )
Tudom jol en is, hogy tobb sebbol verzik,jobb combcsont felett az a fekete bizbasz, a zold Exit jelzes, a bal oldalon levo kek es lila plakat, a helyiseg vegen a pult/monitor meg az ajtoban levo 2 humanoid, sot en meg a sarga fallal (talan ez az egyetlen vis major tenyezo) sem vagyok teljesen kibekulve...
Szoval inkabb arra lennek kivancsi, az otlet/elkepzelesem maga eletkepes(ebb) lenne letisztultabb, zavaro tenyezo mentes(ebb) haterrel vagy halva szuletett otlet az egesz, ugy ahogy van.?
Kocce
B
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
contaxg
veterán
válasz Fotonhámozó #38896 üzenetére
Szerintem ez elég jó így is, sőt!.
Nekem ff-ben olyan volt a felhő mintha ps lett volna. Ezek a színek szép lágyak.
Ez 16:9-es képarány? Milyen 3:2 képarányban a bal alsó sötét földrészt kitakarva és kevesebb felhővel?:...kb így...[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #38903 üzenetére
Bali, ez sehogysem... Mentél volna közelebb és inkább egy részletét, bordákat stb... se a szög, sem a háttér nem ideális.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Fotonhámozó
senior tag
Köszi mindenkinek! Továbbra is úgy gondolom, hogy ez a kép FF-ben, 16:9-es képaránnyal érvényesül a legjobban.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
Nameste
tag
válasz Fotonhámozó #38899 üzenetére
-
JohnyBlue
addikt
válasz jjeahh #38890 üzenetére
Hümmm, teljesen igazad van Na majd a továbbiakban odafigyelek
aldebaran: gondoltam
Marcitp: köszikusz
belovary: háth, beakreditálnak és elmegyek Amúgy ha a zenekar felől indítasz, tehát nekik írsz sírós levelet akkor ők betudnak juttatni.
Jó példa rá a lenti Pokolgép konci is. A koncert szervező hivatalos sajtós mókolással nem akart engem ott látni, de írtunk a Gép menedzserének, és rárakott a listára Kicsit kikerültük.
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
randras_83
addikt
válasz Fotonhámozó #38906 üzenetére
Nekem is jobban tetszik FF-ben
https://www.flickr.com/randras83/
-
contaxg
veterán
Új gép, új kép....
ISO6400 - 1/125 - f/5 - 50mm[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
_seth_
veterán
válasz contaxg #38911 üzenetére
Szép háta van!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
belovary
senior tag
@Fotonhámozó: Vágtad a fészbúkkkkon hogy én írtam az FF-et? Amúgy egyértelműen jobb úgy.
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #38914 üzenetére
A lényeg, hogy a
lábakarma éles.Contaxg:
Azt írtad korábban, hogy előbb fejben kell össze rakni a képet, továbbá csak olyat jelenítenél meg, amit kiraknál a faladra. Ezen két pontnak, valamint az összefoglalóban található: "Most vettem a gépem és ez az első kép, amit lőttem vele" című képek megosztása pontnak szerinted mennyire felel meg ez a kép?
Szerk.:
Kicsit részletesebben.
Engem zavar, hogy háttal fotóztad. Az élességi pont nem is a szemére került, aminek ott lenne a helye, persze a rossz kompozíció miatt ez nem igazán eszközölhető. Gondolom üvegen keresztül lett fotózva, azért lila a bal alsó sarok. Ha ennyi színes egyed áll egymás mögé, miért nem fotóztad nagyobb mélységélességgel, hogy hatása is legyen a képnek? Ezen kívül két oldalról és felülről szerintem szűkre sikeredett a vágás. ISO 6400 minek? Annyira sötét volt? Így csak a képminőségen rontott.Hüllős képet korábban linkeltem én is, nekem ilyenre sikeredett (kicsit frontos): [link]
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #38916 üzenetére
Ha háttal fotózta volna, lehet, jobban sikerült volna.
-
Real_Necro
veterán
Trollkodás meg flame háborút elkerülvén inkább magyarázzuk meg mit lehetett volna másként. Ez vonatkozik _Seth_-re és *Ropi*-ra is.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #38918 üzenetére
Elnézést kívánok így Húsvét vasárnapján. Mea maxima culpa.
-
*Ropi*
félisten
Mit lehetett volna másként? Kezdetként elölről lőni meg.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
fattyu
veterán
válasz contaxg #38911 üzenetére
az eddig elhangzottakon kívül amivel mind egyetértek még hozzátenném hogy egy éles pont sincs a képen.
Történeti hűséghez tartozik hogy a face képfeltöltő algoritmus iszonyuan rombolja a képek minőségét tehát tuti nem segített de ez előtte is bemozdult volt.
Kérektik nem fészről linkelni ha kicsit is szeretnénk a kép technikai minőségéért is tenni, valamint illett volna észrevenni hogy ez bizony iso 6400 1/125 ellenére is bemozdult.
MÁR CSAK EZÉRT is shift del, a többi már leírt dologról nem is beszélve.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
contaxg
veterán
válasz #31733248 #38920 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Ez az objektív ekkora gyújtótávolságnál ez a legtöbb amit ki tud magából hozni. Az 1.8 talán jövő héten fog összejönni, de attól meg a harmadik gyík lett volna egy paca, nem?A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
_seth_
veterán
Ugy emlekszem pont azt irtam le abban a 3 szoban, hogy mit lehetett volna maskepp
contaxg: az obival semmi baj, az is mind1, hogy F x.y obirol van szo, a feje nem artana viszont, ha rajta lenne legkozelebb.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
contaxg
veterán
válasz psycroptic #38927 üzenetére
Gyerek kép soha nem kuka!
A másik engem nem fogott meg.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
gaben75
tag
Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
contaxg
veterán
válasz gaben75 #38934 üzenetére
Ha egy sorral feljebb és balra bukkanna fel a fűszál és az árnyék a szegek vonalával lenne párhuzamban nagyon szeretném. A tónusa nekem túl sötét és az élesítést is soknak érzem. Az elnyújtott kép helyett is kellemesebb lenne egy 3:2 arány az én szememnek
[ Szerkesztve ]
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz psycroptic #38927 üzenetére
Nekem is tetszik az első kár,hogy az alagut vegen ott van 1 bringas meg egy gyalogos.... ha jol latom.
Én a sajat képeim 30%-át kb emiatt kukázom.... mindig belemegy valaki vagy a busa fejét beleteszi...PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
contaxg
veterán
válasz Slowman #38939 üzenetére
Az érdekes, ahogy a torony csúcsból kb az oldalfelezőig a felhők egy vonalat húznak.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #38905 üzenetére
OK, András, igazabol erre gondoltam is, az egyetlen pozitivum, hogy tobb odafigyelessel akar jot is ki lehetett volna belole hozni. erre meg ShiftdelAmen
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
m3ss
veterán
(#38743) contaxg ebben mit lattal? akarmilyen oldalrol nezem, torlos..
(#38741) contaxg ez a keped viszont tetszik.
(#38711) ArthurMiller egyik csajszinak mindket kepen keveslem a fenyt az arcarol...persze nem akarnam ilyen fenyek mellett, hogy tokeletes ki legyen exponalva, csak legalabb annyira mint a masik holgy.
(#38896) Fotonhámozó szines. nagyon tetszik, bejonnek az ilyen letisztult tajfotokhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
phaseOne
tag
válasz Fotonhámozó #38881 üzenetére
Én is a FF-re szavazok, de az nagyon bitangos. Tudom hogy nem szokás a keretezgetés, de minden online megjelenítő ált. sötét háttéren mutatja, viszont világos előtt szerintem ez látványosabb, szóval egy fehér keret azért csak jót tenne neki szerintem...
-
contaxg
veterán
-
törölt tag
...és psycroptic: Köszi a véleményt
Az aurát sokszor benézem sajnos, nagyban nekem nem annyira feltűnő, a kis képen jobban látszik valamiért. A témához annyit, hogy ez a buddhista szerzetes szobra a Nyugati utazás regényből, aki Indiába ment a szent tekercsekért, a szobor környéke pedig turistás játszótér, azért van tele mindig papírsárkányokkal.
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #38948 üzenetére
Azt nem lehetett volna, hogy a nagylátószögű Zuikóval összekombinálod közelről a statikus és sötét szobrot a környezet dinamikus mozgó sárkányaival a háttérben? Remek ellenpontok lettek volna ....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest