- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
jah kar a sarkaert, van egy epulet a goretol balra, es ugy emlekszem belogott volna a kepbe ha hatrebb megyek, igy is 18mm-en volt. de majd megprobalom megegszer ha nagyszuleimnel jarok.
az alja belefert volna, de ott meg iszonyat rendetlenseg, kaosz uralkodik, jobbnak lattam kihagyni. majd kimegyek, pakolok par orat a jobb kompozicioert[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
a fekete-feher az vmi noveny? jopofa
-
aldebaran
őstag
-
Murderer69
őstag
Má megint milyen üveget vettél?
Nem gondolkodtál még el azon hogy a nevedre veszel
Amúgy 1 üt minden rendbe van vele tetszenek nagyon a spirálok nagyon sokat adnak a képhez..
2 érdekes nem tom megmondani hogy mi és miért de tetszik
3-4 aranyosak mint mindig
5 kicsit feljebbről fotózva plusz fake ts és tényleg elérné a toy hatásthttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
krasds
csendes tag
Sziasztok. Hoztam egy képet, igazából a helyszín a fontos, nem egy végleges kép, holnap mégegyszer neki futok, de lenne egy kérdésem. Hogy tudnám elkerulni azt hogy ne égjen be az égbolt és a sétány se legyen nagyon sotét?
Pict1Minden otletenek és tanácsnak nagyon orulnék. Koszonom elore is!
-
fattyu
veterán
válasz Murderer69 #3361 üzenetére
Köszönöm.
zeiss sonnar 135 3.5
Nem mondom hogy olyan jó mint a planar de érdekes karaktere van.
Amugy eladtam kettőt vettem kettőt. Ment egy 50 es meg egy 85ös. Lett helyette 50es meg 135. Jobb ez így.De most tervezem elpattintani a 24-105öt és helyére egy fix széleset...
krasds: Állvány és több expóból rakod össze hdrben. Nemtudom tud e rawot a géped de ha tud azzal is lehet kezdeni valamit de tökéletest csak hdr szerinem.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
krasds
csendes tag
-
m3ss
veterán
ja az elkerulte a figyelmemet, hogy jpeg. amugy ezt ma vagy tegnap lotted nem? eleg rosszak voltak a fenyviszonyok, felhos eg, zero feny. nem nagyon lehet ilyenkor jo kepet csinalni, en is kimentem tegnap delutan, hogy kattintok parat, de gyorsan vissza is tertem
-
m3ss
veterán
amugy most kivancsisag kedveert kiprobaltam vmi mobillal lott jpeg-en fillightot, azert valamit mindenkeppen segit.
-
törölt tag
Ha itt lesz a tél és leesik a hó akkor arra van valami tippetek hogy akkor mit lehet fényképezni ? Gyönyörű tájképeket akkor is lehet csinálni de azon kívül nem tudok nagyon mást elképzelni.
-
fattyu
veterán
válasz Murderer69 #3375 üzenetére
Öcsi jó. Az ég cefet érdekes bár engem kicsit el is vezet a témáról de szebb mint öcsi uh jó ez így
Kutya tündér tetszik a szerkesztés.
Ház nekem semmi.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Murderer69 #3377 üzenetére
Persze nekem is vannak kedves képeim ami másnak fos
Kutyás kép "exifjét" megmondod? F érdekel főleg. Szép éles lett. Mennyit nyomtál rá PPben?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
krasds
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este készítettem egy képet, és valamiért nagyon életlen, csak nem tudom miért (állványról készult)? Esetleg ha tudnátok valami tippet adni, hogy mivel rontottam el azt nagyon megkoszonném mert szertnék egy másik képet készíteni róla, ami éles.
Elore is koszonom!
-
törölt tag
Gyönyörű képek, ma én is kisétáltam ide az erdő szélére de már túl későn úgy fél 10 körül. A reggeli harmatnak, dérnek már nyoma sem volt meg az a fránya nap mindig szembe sütött. Késő délután megpróbálok valamit alkotni amikor már hátulról fog sütni a nap igaz a kompakt gépemtől sok jót nem remélek.
-
krasds
csendes tag
válasz zgospel #3381 üzenetére
önkioldót használtam, de mondjuk a stabilizátor be volt kapcsolva. Mondjuk ezt olvastam a használati útmutatóban hogyha állványon használom a fényképezogépet akkor kapcsoljam ki a stabilizátort, csak nem értem hogy az miért baj ha be van kapcsolva. Hisz ha nincs mouzgás akkor a stabilizátor amúgy sem mukodik, vagy rosszul gondolom?
-
Zinho
aktív tag
Igen, korábban olvastam már róla, ha nem elég "okos" a stabi, akkor hiába mozdulatlan a gép, akkor is próbál kompenzálni, és a folyamatos visszacsatolásnak köszönhetően magát gerjeszti (a giroszkópikus szenzorok nagyon pici mozgásokat is érzékelnek, amire már próbál stabilizálni, mozgatja a szenzort vagy a lencsét, márkától függően..).
[ Szerkesztve ]
-
adamka16
őstag
Végre megjött az átalakítom a helios-hoz. Első benyomásaim nagyon pozitívak. Egy-két portrét csináltam majd vele, de eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem a hét közepe felé látunk majd egy kis napsütést is és akkor majd kiviszem élesbe lőni vele pár portrét. Nagyon jó kis obi azt kell mondjam
-
adamka16
őstag
válasz Murderer69 #3399 üzenetére
ööö... megmondtad.. azt hiszem 2000 ft nem volt pénz érte szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest