Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Tanácsot szeretnék kérni.

    Jelenleg is informatikában dolgozom, közintézményben mint rendszergazda. A csapat nagyon jó, a munka könnyű, nem kell megszakadni, ezzel párhuzamosan ugye a pénz is kevés. (ha valakit érdekel d4 kategória). Busszal járok minden nap, szokásos támogatás van erre.
    Most adódott a lehetőség egy új munkára, ez viszont multi (külföldi cég helyi telepe), bejárás itt valamivel több lenne, viszont lehet autóval, többedmagammal. Ez is infós munka,kliens oldali support, nyilván több pénzért, plusz juttatások is vannak. (cafeteria, 13. havi). A bejárás most majdnem egy óra, ha mindent beleveszek, ez meglenne az új helyen is, mivel valamivel messzebb van, de autóval működne.

    Dilemmában vagyok, hogy váltsak-e. A mostani munkahelyemen minden nagyon jó a pénzt leszámítva, ami éppen elég a pároméval együtt, de plusz nincs. Viszont szakmai továbbfejlődés se nagyon van, hiszen nincs rá mód se igény.
    Nem tudom, hogy érdemes e feladni a "kvázi" szabadságomat, a több pénzért. Viszont a több pénzzel ki tudnánk jutni a gödörből, úgymond, nem lennénk pl. szülőkre szorulva, többet tudnánk tervezni, önerőből megvalósítani. Valamint azért szakmailag is fejlődhetnék, gyakorlati tapasztalatot tudnék szerezni.

    Ti mit tennétek a helyemben? Beszéltem már pár ismerőssel, rokonnal, azt javasolták, hogy pro és kontra érveket soroljak fel, ezek nagyjából a fentiek.

    Az új munkától nem félek, inkább attól, hogy egy nagyon jó csapatból kell kilépnem egy ismeretlenbe, amit nem tudok, hogy milyen.

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák