Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz cof #68960 üzenetére

    Jött postától email, amiben van magyar nyelvű sajnálkozás és angol nyelvű igazolás. Magyarul ez van benne:
    Sajnálattal értesültünk arról, hogy a 2023. augusztus 11-én tett és 17-én kiegészített bejelentésében jelzett küldeményt nem kapta meg.
    A feladó nem könyveltként postázta az Önnek szóló levelet. A küldemény egyedi (ECSCCA...) azonosítójának a postai kezelésben nincs szerepe, ez csak a típusát azonosítja. Ez alapján úgynevezett nemzetközi üzleti levélként érkezett hozzánk.
    Ügyfeleink az AliExpress webshop oldalán láthatják ezeket az azonosítókat, melyek kizárólag a Kína-Magyarország nemzetközi szállítási szakaszon azonosítják be a küldeményt. A magyarországi kézbesítési ágon ezeknek az azonosítóknak már nincs szerepük, ezért nem könyvelt - közönséges küldeményként kezeljük.
    Ezeket a leveleket logisztikai folyamataink során regisztrálás nélkül továbbítjuk, egyedi azonosítószámmal nem rendelkeznek, így postai kezelésük körülményeit kimutatni nem tudjuk, hollétükről a nyilvántartásunk alapján nem rendelkezünk további információval, ezért vizsgálatukra nincs lehetőségünk.
    A nem könyvelt küldemény elveszése esetén a postai szolgáltatókat nem terheli kártérítési kötelezettség.
    A fentiek értelmében, mivel a küldeményhez nem társul részletes postai nyomkövetés, társaságunk nem vállal felelősséget a nem postai üzemeltetésű nyomkövetési oldalakon megjelenített adatok hitelességéért.
    Kérésének megfelelően válaszlevelünk mellékleteként angol nyelvű igazolást biztosítunk, mellyel a feladót a történtekről tájékoztathatja.
    Bízunk benne, hogy bár a panaszában foglaltakat a küldemény sajátosságai miatt igazolni nem tudtuk, Ön elfogadja válaszunkat. Amennyiben panaszának kivizsgálásával, illetve tájékoztatásunkkal elégedetlen, álláspontját alátámasztó bizonyítékaival jogorvoslati eljárást kezdeményezhet. (Jogorvoslati tájékoztató a lap alján.)

    Kíváncsi vagyok, ha elküldöm az alinak, foglalkoznak-e még vele.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák