Aktív témák
-
zseni78
csendes tag
na ujra leirom hogy mi történt..
az történt hogy multhéten üzletet kötöttem FlashR emberkével..
az üzlet igy szolt én küldök neki utánvétellel egy nokia n82-es telefont..
én a telefont 40.000ft-ba adtam..
ő erre felajánlott egy nokia n51-es telefont hogy számoljam be neki 25.000ft-ba..
én azt montam neki hogy rendben van..és kitalálta ő hogy postán olgyuk meg az üzletet ugy hogy elküldöm neki a n82-őt..kifizeti a 40.000ft-ot átvételkor..
és ő pedig felrakja nekem röktön az e51-et..és én átvételkor fizetek 25.000ft-ot..
igy a különbség tisztázva is van a két telo között..
én elpostáztam neki rögtön csütörtökön..13:50-perckor hogy még másnap reggel megkapja..
másnap kérdezem tölle hogy megérkezett-e a telefon..ő erre azt monta hogy nem érkezett meg de még papirt se hagyott a postás hogy mennyen és vagye fel a postán..
én fogtam magam és bementem a postára és utánna jártam a dolognak a posta mitmondott ahogy utánna nézett a gépen azt monta hogy ott van a csomag csak nem vették fel..
igy megbeszéltük hogy várunk hétfőig..
de én már akkor tudtam hogy a csomag ott van csak nem vette fel..
ő azt irta hogy tanuk elött fogja kibontani a csomagot én erre azt montam hogy nyugottan mert azt kültem a mit megbeszéltünk..ma meg nagypofával irja hogy nem teccet neki a csomag tartalma hogy a postán ismerőse dolgozik és kibontották a csomagot..de vissza is csomagolták hogy visszajöjjön nekem..
ez 100% hogy kibontották átvétel elött mert tudta a csomag tartalmát pontrol pontra...és azért beszélek többes számban mert ezt nem birta volna maga megcsinálni hogy kiboncs a csomagot postás nélkül ugyhogy ezért a postásnak is felelnie kell hogy a csomagot kibontották..nem??naggyábol ennyit tudok röviden leirni..ami történt.. -
Bordoi
őstag
-
Bordoi
őstag
Uraim utoljára szólok, hogy ez nem CHAT topik.
Erre a célra ez a topik szolgál!Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz FlashR #10408 üzenetére
Leírta az esetet, te válaszoltál.
Én beírtam hogy hol kellene folytatni!
Aztán mintha semmit nem írtam volna csak itt folytatjátok!
Arra sem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd a topik első hozzászólását és az sem érdekel mit kérek tőletek!
Gondolod, hogy itt az ideje annak, hogy engem hibáztass?Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz 30z.Samu #10383 üzenetére
Amennyiben elolvastad volna az első hozzászólást, sok mindent értenél.
Nem szép, hogy visszamondta az üzletet és ezzel ennyi.
Én is és mindenki tudna heti rendszerességgel hasonló eseteket mesélni.
Semmiféle kár nem ért, lépj túl rajta.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
csyo
senior tag
eketepont kavarásért
dino69nek!
sürgősen kellett neki egy 754es lap.
megbeszéltük az árát, és kérte, hogy gyorsan küldjem neki.
utánvéttel fel is adtam, de nem vette át.
Drágállotta a posta díját, vagy tudom is én miért...
Nem én adom drágábban, hanem a posta utánvételi díja ilyen magas.
Ha előre utal, a postaktg 930ft-nál megáll.
FEKETE PONT NEKI, MERT MEGKÁROSÍTOTT EZZEL,
ÉS FELESLEGESEN RENDELTE BE AZ ALAPLAPOT.
Most itt maradt a nyakamon a lap, és fizethettem a postát is, meg az utat amig bezsereztem, időt, energiát, pénzt oazaroltatott velem!
Ne üzleteljetek vele!
Legyen szép a napod!
-
FlashR
tag
zseni78 már megint árulja a kamu telefonját másik néven: AMD198 2xregelt ugyanarról az ip-ről lemerem fogadni..
Ha vki megveszi töle újra,csúnyábban megfogja szivni mint én. De m1 én szóltam. Majd pár nap és jönnek az irományok úgyis a szerencsétlen vásárlótól...és akkor majd kiderül kinek volt igaza.300 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Mik972
csendes tag
Tomi850: feketepont, mert [itt részletesen leírtam] megígérte, de nem adta postára egy hónapig, mert hibás alaplapot adott el, és mert nem hajlandó azt visszavenni, csak vádaskodik alaptalanul.
[ Szerkesztve ]
-
csyo
senior tag
dino69nek FEKETE PONT
randelt lapot utánvéttel, és visszaküldte a postással.
Az aláirása ott a kartonon, hogy nem kéri.
A megbeszéltek szerint küldtem el neki a csomagot.
Fizettem a szállítását, és a posta díját, anyagi károm keletkezett.
Ezt jeleztem korábban is, de dino69-nek nem látom a fekete pontját a keresőben
Legyen szép a napod!
-
Oczu
senior tag
A frissítésig akár 1 hónap is eltelhet, ez mindig attól függ, mennyi fekete pont javaslat érkezik hozzánk. Ezek tisztázása a felek között sok idő lehet, ráadásul addig nem osztunk feketét, amíg a másik fél nem mondta el a véleményét. Hiába kéri az illető a pontot, ha a másik nem tud róla.
Sokan azt gondolják, hogy ez egy automata rendszer, vagy nekünk csak a pontok osztása a feladatunk. Ez nem így van, mindenkinek van munkahelye, ezt társadalmi munkában csináljuk, így türelmesnek kell lennetek. -
z0d1AK
nagyúr
Nem nagyon szoktam ide írni, de most írok már egyet én is!
zsoltke kolléga érdeklődött itt, hogy tudok-e másik fajta kábelt is szerezni. Én írtam, hogy ha tényleg kell, akkor tudok rendelni.
Ő mondta, hogy máj. 5-6. körül jár Debrecenben, akkor át is tudná venni, tehát akkor kell. Én meg is rendeltem, csak miatta Hong-Kongból, és mikor megérkezett, írtam, hogy itt a kábel, és majd akkor írjon, mielőtt jön, csak annyit válaszolt, hogy mégsem jár erre, és mégsincs pénze rá.
Én meg itt állok a kábellel, amivel nem tudok mit kezdeni, nagyjából alig eladható, mivel nincs sok telefon, amivel kompatibilis,meg hát nem is kell mindenkinek ilyen.
Szóval most itt állok a kábellel, ami már átutazta a földet is, eladni meg nem is tudom miatta....
Így azért én nem igazán ajánlom zsoltke-t| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
SPQR
tag
Hali
Szeretnék kérni megaram -nak egy fekete pöttyöt. Már majdnem feladtam a csomagot amikor mondta, hogy bocs de mégsem.
Ez miatt buktam egy másik bizniszt.
Üdv. Laci -
Bordoi
őstag
Xaero88 és gYalo a vitát itt folytassátok legyetek szívesek.
[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Mik972
csendes tag
Tomi850: DUPLA FEKETEPONT, mert [itt részletesen leírtam] megígérte, de nem adta postára egy hónapig, mert hibás alaplapot adott el, és mert nem hajlandó azt visszavenni, csak vádaskodik alaptalanul.
A legújabb tette pedig a következő privát üzenet volt:
"Hallod ne kerülj a szemem elé mert szétrugom a fejed te köcsög!!!"
Szerintem önmagát minősítette. Már csak azt nem tudom, hogy kapom vissza a pénzem?
-
szuper-t
őstag
piros pont járna: Satyricon kollégának
am2 es processzor foglalat cseréje dvd re postán
gyors és megbízható srác
(bocsi már nem találtam meg a hirdetését , hogy belinkeljem) -
(Darkwood)
őstag
válasz szuper-t #10429 üzenetére
Topic-ot tévesztettél!
Inkább ide ajánlom:[Kivel érdemes üzletelni]!ndruu: Megelőztél!
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
gyomlosi
tag
Fekete pont nolica-nak, mert leküldtem az cuccot Gödöllöre és nem ment érte, pedig még vissza is szolt, hogy átveszi. És azóta sem jelentkezik.
-
hadtest
tag
válasz (Darkwood) #10285 üzenetére
Csak most olvasom (Darkwood) kifogását.
Semmilyen konkrétumba nem egyeztünk meg vele! Az ,hogy ő feljön az én "elvileg ráérek" levelemre,arra nem tudok mit lépni.A találka idejét és helyét meg előző este írta meg, amit én csak másnap reggel 10-kor olvastam el.
Én konkrétan leszervezek mindent a vevővel vagy az eladóval, mert úgy a 100%.Utána ,ha nem jelenek meg,akkor lehet feketézgetni..így nem.Ezt mind megbeszéltük PÜ-ben,de ezekszerint neki nem volt elég.Ezért kénytelen vagyok egy nagy feketét kiosztani (Darkwood)-nak hitelrontás miatt.[ Szerkesztve ]
A nyuszika megy a sivatagban, és már majdnem éhenhal, mikor szomjanhal.
-
hadtest
tag
válasz (Darkwood) #10382 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A nyuszika megy a sivatagban, és már majdnem éhenhal, mikor szomjanhal.
-
(Darkwood)
őstag
válasz hadtest #10434 üzenetére
Innentől kezdve [az üzleti vita] topic-ban folytatjuk...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
tjokai
senior tag
Feketepont "whited" nevezetű felhasználó társunknak, mert vásároltam tőle egy TFT monitort, a hirdetésben az állt, h jár mellé egy tisztító spray és törlőkendő, amit persze nem mellékelt a csomagban és a monitor 1 évesként volt meghirdetve erre rávan írva a hátuljára,h 2006-os kiadású!Nem az anyagiak miatt írtam ide, hanem a megtévesztés miatt, h nem egészen korrekt eladó!!!Figyeljetek oda!!!
Üdv!
-
Male
nagyúr
Azóta rendeződött a dolog a következő képpen:
2009.04.23.-án megkeresett Victor-y, hogy szeretné rendezni ezt a dolgot. Mégpedig úgy, hogy visszautalná a webkamera árát. Ezt elfogadtam, adtam neki számlaszámot, és tényleg meg is tette. A pénzem rendben megérkezett, így most beírtam ide a történetnek ezt a befejező részét is, hiszen így korrekt. (illetve ezt egy modival, ha lehetséges, beszerkesztetném az eredeti hozzászólásom végére is)
-
Djroberto
tag
1 olyan kérdéssel fordulnék a Ph-s társadalomhoz hogy:
Ha vettem egy Dell 690 speckó alaplapot hozzá tartozó dell 690 750Wattos spéci táppal (24pin+20pin) valamint külön toldóval lehet sata,illetve Pci-1x 16 6 pines csatit 1-1 kábelen keresztül hozzácsatolni.
Az alaplapot és a tápot 35.000Ft-ért vettem meg Helyszíni átvétellel az eladó állítása szerint / Táp Humansoft garanciás szám alapján, Lap Angliába garanciás még kb fél évig/ de ő 3 napot adott rá.
Átvételkor derűlt ki,hogy a sata illetve a pci-e x16 toldó hát sajnos nincsen meg. (nem gond mondom majd rendelek biztos pár száz forintos tétel.) /NAGY FRANCOKAT KB 7500FT VOLT MINDENNEL EGYÜTT/
Rá pár napra jeleztem felé telefonon keresztül, hogy valami nem jó a lappal vagy a táppal szerintem,mert Ha bekapcsolom és elindítom,akkor megy a gép,de fekete képernyő fogad,és még a bootolásig sem jutok el.
Ekkor még nem voltak meg a plussz sata toldó kábelek és arra gondoltam,miután ez spéci cucc lehet nem tud honnan bootolni,és kell neki egy HDD. (miután valaki megkérdezni miért nem kötöttem rá patát,azért mert molex sem volt a tápon).
Telefonon ezután abba maradtunk,hogy esetleg memória is lehet a ludas. Amire talán én is azt mondanám,hogy igen meg lehet.Nem gond vettem azt is,igaz nem eredeti kimondott Dell 690-hez valót,de szimpla 667MHZ FB-dimm samsung illetve Micron típúsút.
Ezután sem ment.Majd következett vga... van itt pár darab 7600gt 7800gt,ismerős 9600gt-je. de semmi hatás. Vettem egy FIRE GL v5200-at hátha majd azzal,azzal sem.
Ekkor megúntam azt is,hogy az alaplap power led hdd led panelje le volt picit törve,és az indítás is picit vicces volt ( Mert a Front cable amin a power,hdd,reset minden rajta van,nem külön hanem eredeti dell 690 házban egybe van. Pin kiosztást neten lehetetlenség találni,így azzal is sokat szívtam(eladó nem segitett)-véleményem szerint nem is tudta,mi merre van).
És vettem egy DELL 690 házat is,aki tudja milyen nehéz,az megértheti milye pipa vagyok.
A házban az a jó,hogy a front cable kimutatja a ház elejében lévő 1-2-3-4 leden a hibaüzenetet.
hibaüzenet 2-3-4 villog,és a bios szar rajta.
ekkora írtam az eladónak,hogy írja meg a eladó nevét,akitől ő vette.erre 1 hónapot vártam,és most úntam meg.
felajánlottam neki még azt is,hogy küldje el próbára a fb-dimm ramjait,amivel elvileg ment,és ha ok,akor megveszem.
Reakció több napja semmi.
Ki mit csinálna? vettem egy szar párost 35.000-ért és egyéb cuccot kb másik 70.000-ért,amiket nem fogok tudni használni,csak akkor ha dell 690 alaplapot rakok bele.[ Szerkesztve ]
:-)
-
csyo
senior tag
jorvath -ot nem ajánlom.
Lebeszéljük, hogy kell neki egy alaplap, érdeklődik, és azt kérdni, hogy "holnap jó e neked a tali"
szóval már a találkát fixáljuk.
Erre 2 nappal késődd "bocs, de vettem máshonnan"
És ezt nem közli időben, cska ugy, hogy ráirok, hogy "na, mi a szitu?"
Nem ajánlom, megbizhatatlan az ilyen üzletfél
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
válasz Ősember #10419 üzenetére
dino69-nak 0 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!
egy hete adtam neki feketét, de ahogy látom, még nem kapta meg.
Az én pénzem bánja, ami az ő hülyesége miatt történt meg.
Rendel árut, aztán nem fizet, én meg károljam el? És még feketét sem kapott
Legyen szép a napod!
-
jorvath
csendes tag
Sziasztok!
Csak a teljesség igénye miatt reagálnék a csyo által leírtakra. Tegnap előtt valóban a találka fixálásánál tartottunk, felvetettem, hogy a tegnapi napra vonatkozóan neki a 16 óra megfelel-e, illetve többedszerre megkérdeztem, hogy az alaplap hibátlan állapotban van-e.Erre -szinte órára pontosan- két nappal később, azaz ma válaszolt. Jeleztem neki, hogy részemről már nem aktuális, mert megrendeltem máshonnan és sok sikert kívántam. Erre ő felháborodott, ezért felhatalmaztam, hogy nyugodtan idézze be a levelezésünket, mert abból minden kiderül. Ehelyett sajnos csak a fenti fikázásra futotta. Sok sikert csyo!
-
csyo
senior tag
válasz jorvath #10444 üzenetére
Számom az adatlapomon van. Két napja akad a UPC, az üzenetek nem mennek el, percekig tölt egy oldalt.
Hibás lapot mi a fenének adnék el? Irtam, hogy csekkolj le, ott vannak az ajánlásaim is.
Amit megbeszélek, az úgy is van.
És garanciát vállalok is rá.
Enniy.
Legyen szép a napod!
-
Bordoi
őstag
A vitát itt folytassátok legyetek szívesek.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Fricu
tag
Fekete pont "reehynjaeu" kollégának.
Anyagi kár ugyan nem ért, de folyamatosan változtatja az ajánlatát, eggyre kevesebb a megvenni kívánt szinte komplett gépből (alalplap, proci, memó, videokari, procihűtő) az elérhető áru, noha az egészre tettem ajánlatot, alku nélkül.
Mára csak videokártya maradt..
Jelzés, telefon sehol, pedig az árat kétszer is rögzítettük, a fogyó cuccnak megfeleleően.
Elérni nem lehet, a mailre későn reagál.
Hát nem ajánlom, link.
(Vita esetén a levelezés elérhető)
Üdv
FricuFricu
-
Tálydi
senior tag
Sajnos éniskénytelenvagyok ide irni
Tegnap elcseréltem a c702+hbh-ds970 es headsetemet egy KU990-re
Csak mikor hazaértem akkor vettem észre, hogy a hangszórója egy darab sz..
A geri levelet "véletlenül" nem találtam a zacsiban, és a headsetbőlis hiányzott a gomb!Az eladó ezekről egy szót sem szólt!
Irtamneki számtalan privit, azt is hogy vissza szeretném kapni a cuccaimat de semmi
és T.:Szécsi Zoltán János szecsiz volt olyan nem kivánatos rágcsáló fajta lenni,hogy a nevét is kitörölte!
12üzletből most jól megsziv..m
Szóval szecsiz egy nagy csaló egy igazi gerinctelen! Senki ne üzleteljen vele!Eeeeh, what’s up, doc?
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest