- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Akkor megteszem:
Nem vagyok egy nagy Gamer, de szeretem a gépemet mindig egy kicsit fejleszteni. Egy 6600-as nVidia volt a gépemben és le akartam cserélni egy GT-re. adorjant hirdetett egy MSI-t, gondoltam lecserélem. Mindenféleképpen márkás alkatrészt akartam venni, mert a bóvlikkal sokszor meggyűlt a bajom. Az üzlet létrejött, és ha jól emlékszem, még aznap belepróbáltam a gépbe. A rendszert még nem akartam újrarakni (mert lusta voltam), csak a kártyát cseréltem ki. Gondoltam 6600-as volt benne, egy 6600GT-t vinnie kell különösebb beavatkozás nélkül. Sajnos nem így történt, egy darabig üzemelt, utána elkezdte a monitort furcsa üzemmódokba kapcsolni (mintha energiatakarékra rakta volna). Gondoltam magamban, hogy nem úszom meg a win reinstallt, de ekkor már gyanús volt, hogy ez nem normális viselkedés, hisz így még mennie kellene. Jöjjön, aminek jönnie kell: format c:
Telepíteném a win-t, de már a telepítésnél gondok adódtak (kikapcsolta a monitort). Itt bizonyosodott meg bennem, hogy valami tényleg nem klappol. Gépnek jónak kell lennie, bios a legfrissebb, nincs tuningolva. Közlöm a tüneteket a volt tulajdonossal, de ő csak azt hajtogatja (mint egy fogyatékos), hogy a kártya jó volt és hívjak föl egy harmadik személyt, mert az ő kártyája volt és ő majd megmondja, hogy a kártya jó. Mondtam neki, hogy én ezzel nem tudok mit kezdeni. Kis mókusnak nézett ki a gyerek, gondoltam magamban, hogy biztos nem szakszerűen vették ki a gépből (bár így elég nehéz elrontani), vagy útközben megsérült, vagy tuningolták és kihajtották a lelkét. Mondtam neki, hogy akkor vissza minden. Ez az ötlet nem tetszett neki, nem akarta visszavenni a kártyát, pedig garanciát vállalt rá. Még mondtam is neki, hogy oké, lehet, hogy a haverodnál működik, de nállam nem és nem tudok vele mit kezdeni. Rendben, hogy csak egy 10-esről volt szó, nem is a pénz miatt verem a nyálam, csak idegesített, hogy egy ilyen kis misimókuska visszaélt a jóindulatommal. Többen mondták, hogy megoldják helyettem a problémát, de mondtam nekik, hogy nem ér annyit az egész.
Én azt ajánlom az esetleg vele üzletelő emberkének, hogy csak azután fizessen neki, miután megbizonyosodott az árú működőképességéről…
(Azóta a kártyát már elcseréltem) -
fear19
csendes tag
válasz Incognito #9201 üzenetére
Bánkovics Péterrel is Tessék vigyázni!!!
nagykanizsai lakos!!!!!!Engem szépen át****** !!!
A ph-s nevét nemtom nem írt privit csak felvett msn re!!
[ Módosította: Foglalt név ]
Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"
-
kavicssli
addikt
válasz Attix82 #9200 üzenetére
Menalcas: Ezt nem mondtad hogy ő előre mondta hogy nem vállal garit! Akkor ez gáz rád nézve!
sol4r:Ezt szóba mondtad vagy írásban is megvan hogy nem vállalsz rá garit!?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
adorjant
őstag
válasz Incognito #9201 üzenetére
na ezt is megéltem,hogy kismókusnak és fogyatékosnak nevezzenek
annyit tennék hozzá,hogy közvetítettem.a kártya JÓ.a haverom számát azért adtam meg,hogy beszéljen vele,mert ő használta,és esetleg egy telefont megért volna egy ötletcsere.de előtte napokat töltöttünk el a hiba keresésével,de úgy látszik ezt elfelejtette említeni az úriember.
továbbá felajánlottam,hogy próbáljuk ki egy másik gépben.erre nem kaptam választ a mai napig.ezek után úgy gondoltam,ha neki ennyire nem fontos,ellenben a helyi topik elárasztása ezzel a dologgal,ő tudja.két dolog azonban szúrja a szememet: az egyik a szavak használata.majd ha én is így beszélek valakivel,akkor nevezgessen így.
a másik,hogy azóta el lett cserélve a kártya.arról nem írt semmit,hogy azóta működik-e vagy sem.mivel ezzel kapcsolatban egy szó sem esett,azt feltételezem,hogy működik,ergo nem szart adtunk el.
részemről téma lezárva.
-
Sol4r
tag
válasz kavicssli #9203 üzenetére
Megvan írásban is de ha gondoljátok nyomhatok egy screenshottot v h irják a privikről belinkelem ha kell.
Én mondtam h postán nem válalok rá garit.Azmeghogy elcsúszott a feladása hát sorry fontosabb dolga is volt anyámnak mivelhogy bnőmnél élek s elfeledte majd este lementem a kariért s másnap feladtam én a karit. Majd a postán hever a 4 napos ünnepben.
Ha veszem a fáradságot, hogy válaszoljak az a minimum, hogy reagáljon rá.... Vagy leszek én is olyan, mint sokan mások, lényegébe friss reggel nem is foglalkozom vagy csak félválról....
-
kavicssli
addikt
Miért ha személyesen adtad volna át akkor vállaltál volna rá garit?
nekem is van egy ügyem mivel szépen lenyúltak tőlem egy VGA árát
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
kavicssli
addikt
válasz Foglalt név #9208 üzenetére
de gondolom ha postán adod fel akkor is szoktál rá garit adni!
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
válasz Foglalt név #9208 üzenetére
Nekem sose volt pstán gondom pár év alatt airsofttól a pc ig mindent postáztam már és nem volt 1 szer se gond vele, és most senm a postán sérült meg ez 100%, viszont ami előfordulhat de nem vákltoztat sokat a helyzeten hogy lehet hogy a dvi vezérlője rossz, és ezért müködött a srácnál sli ben, viszont innetől kezdeve maga a kari magában rossz és használahatatlan aki nem meg pont sli kell annak lehet hoghy jó lenne, de ez nem az én dolgom
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
sakto
őstag
dav1dkaah nevű ujoncnak küldtem egy kareszt utánvéttel és mivel a posta nem ért oda idöben(nem az én hibámbol) ugy gondolta vesz egy másikat én meg most fizethetem a postát és a karesz is megmaradt! gondolom ezt ide kell leirni ? !
-
Istvan89
tag
Lasy -nek egy fekete mert vettem tőle egy sam f330at, két probléma volt:
1. az állapotáról elmondottak nem fedték a valóságot (egy pici karcocska helyett bevolt nyomva a műanyag a tetején)
2. a garancia levelet "kifelejtette" ami tul képpen nem is érdekelt volna, csak hát hozzá ígérte, késöbbi kérésre sem adta oda (vagy lehet h nem is volt) -
menalcas
őstag
-
Incognito
senior tag
válasz adorjant #9205 üzenetére
Ezek szerint a második jelző tényleg illik rád. Itt nem arról van szó, hogy a kártya másnál, jó vagy nem, a lényeg, hogy nálam nem működik (ezt egy párszor elmondtam neked, de ezek szerint nehéz). A PH gari arról szól, ha eladsz valamit és az másnál nem működik, visszaveszed és pont (legalábbis nálam). Nem tudom miért fontos, hogy hány napig túráztattam magam a kártya tesztelésével (ebből is az látszik, hogy mindent megtettem, hogy a kártyát működésre bírjam). Ötletcsere? Szerintem minden lehetséges hibaforrás kizártam. Elárasztás? 1 hozzászólással? A "sértegetésért" elnézést kérek. Igen, a kártya el lett cserélve (hála Antimatrix-nak). Nem értem minek tartanék meg egy olyan kártyát, ami nálam nem működik.
Üdv.: Incognito
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Incognito #9216 üzenetére
Most ezt nem teljesen vágom. A kártya működik, csak nálad nem ment? Mert akkor egy kicsit nem èrtem mi a problem
Nem gondolom, hogy az elado erre vállalt felelősséget..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Kit érdekel, hogy SLIhez kellett? Tőlem falra is rakhattad volna, az utólagos alkudozás meg a késedelmes fizetés tényén nem változtat a felhasználás.
A hibás 8800Ultrával kapcsolatban:
Emlékeim szerint valaki hírdetett 8800Ultrát DVIhibásan kifejezetten SLIre. Ha megtalálom az illetőt és kiderül, hogy te voltál a vevő, itt elástad magad ;pAmúgy az milyen hülyeség, hogy garit nem vállalsz? A 3 napos próbagari használt cuccnál (főleg ha már nincs rá hivatalos gari, de akkor is!) alap dolog, aki ez alól ki akar bújni, az az én szememben már gyanús.
Ha tisztán akarnál kijönni a dologból, visszavennéd a hibás cuccodat. De te leszarod, az a lényeg, hogy megkaptad érte a lóvét, nyílván. A másik meg szívja a fogát. Remélem, hogy összehoz a sors 1-2 magadhoz hasonlóval, talán rájössz mi a gondunk az ilyen hozzáállással.
-
Foglalt név
addikt
válasz Incognito #9216 üzenetére
Ez így azért valóban érdekes. Ez még boltban sem így működik, hogy bemegyek, szó nélkül megveszek egy bútort, aztán ha kiderül, hogy nem fér be a szobába, akkor szólok, hogy bocsi vissza és ennyi.
A ph gari nem erről szól.
Én éppen 2 hete jártam úgy, hogy megvettem egy tápot, ami kiderült kevés a géphez, amibe szántam. Nem az eladót hívtam, hanem feldobtam egy aprót és túladtam rajta. -
neduddki
nagyúr
HI!
na egy 31 napos ujjon befenyegetett hogy nagyon megbanom, ha nem kuldom a cuccot amire O elutalta a pizt /tegnap reggel csut/, piz termeszetesen ma nicns itt /pintek 10:00/, de hetfon delig kapott idot igazoni magat, na kivancsi leszek:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Incognito
senior tag
válasz Foglalt név #9219 üzenetére
Itt közel sem erről van szó. Ha eladok egy alkatrészt és az nem megy az illetőnél, akkor visszaveszem. Nálam erről szól a PH-s gari és szerintem az emberek 99%-ánál így van, a maradék 1%-al nem érdemes üzletet kötni. Dolgoztam boltban is és volt cseregarancia. A hasonlatod nem igazán passzol a mi esetünkre, hisz mind a két kártya AGP-s, és simán kicserélhető lehetett volna (Nem ISA, nem Vesa, nem PCI, tehát foglalatbeli különbségek nincsenek).
Volt már arra példa, hogy eladtam egy VGA-t (6600GT), nem ment az illetőnél, és volt bennem annyi gerinc, hogy visszaveszem és nem hagyom szarban a srácot. Másoknál ez miért nem így megy?
[ Szerkesztve ]
-
Salak
aktív tag
válasz Incognito #9221 üzenetére
Mert ha a kártya más gépekben bizonyíthatóan működik, csak nálad nem, akkor a termék nem hibás. Ergo működő dolgot adott el, arról ő nem tehet, hogy a te gépedben nem megy. Ha visszaveszi, az extra jóindulat az eladó részéről, de erre szerintem nem köteles és nem is várható el alanyi jogon. Mondom ezt úgy, hogy valszeg én is visszavenném.
"Winners never quit and quitters never win."
-
X@b3e
addikt
gfefe fekete, megbeszéltünk egy bizniszt, nem nagy összeg. Bezártam az eladási topicot, elhúzódott az adásvétel, iskolai szünete miatt, felajánlottam a postát az én terhemre, nem volt jó, két hét után pedig úgy gondolta, már mégsem éri meg neki megvenni a cumómat. Már rég eladtam volna másnak, az időmet pazaroltam a semmiért...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ahogy mondod.
Ha pedig Incognito szerint ez a magatartás mégis természetes, akkor kérem a kezeket fel, ki az akinél ez természetes.Hozzáteszem, én is nem egyszer csináltam már ilyet, sőt! Ventilátor túl hangos (na ez aztán végképp nem hiba, csak nem pont az volt, amire gondolt a vevő), és mégis visszavettem. Sőt! Ennél "rugalmasabb" dolgokat is csináltam már meg,de azért könyörgöm, ne legyen már ez egy elvárt dolog.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
DeepDish
őstag
PH megbizhatosagi topikot hol talalom ,mert ha keresobe beirom igy nem dobja ki?!
-
Oczu
senior tag
Üdv, egy OLi nevű úriember még mindíg nem kapta meg a feketéjét, pedig egy hónapja is van már, hogy kértem. Kinél reklamáljak?
-
Oczu
senior tag
Mindíg is irigyeltem azokat, akik tudnak itt a PH!-n 100%-osan keresni. Én nem leltem rá a hírdetéseire. Segítesz?
Köszönet Kedves Uram
-
old gray
addikt
Az apróhirdetések részben kitörlöd a listaz.php részt a cím végéről és ezt írd be:
keres.php?suser=név
A név helyére mehet a nick és az adott nevű emberke összes aktív hirdetését megjeleníti.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Dubmaster
aktív tag
vigyázat!!! DELLXPS csaló! senki ne üzleteljen vele, aki tud róla valamit (Salgótarjániak Nanocomp Kft) az kérem írjon privit, vagy csörögjön rám!
300000-rel tartozik. (tény, én is hülye voltam) Sajnos, mivel bizalmi alapon képzelem el az üzletet, előbb-utóbb beleszaladtam ebbe a hazug emberbe. Még soha senki nem vágott át a PH-n. Ő az első!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
proof88
addikt
fear19, localhost, bobalazs:
Én is megszívtam vele (reméltem, hogy nem kell ideírnom ilyen miatt...).
Az történt, hogy nyáron lecseréltem a Tualation magos cerkát pentiumra, a cerkát meg meghirdettem eladásra. Engem is felvett msn-re, megbeszéltük, stb., megkérdezte hova utalja a pénzt, mondta a címet (már nem tudom pontosan :S), de Nagykanizsa és Bánkovics Péterné névre küldtem el postán a procit. Hülye voltam, mert bizakodtam. Aztán nem idegeskedtem, mert többször is fennvolt msn-en, mondta h megjött a proci, de nem jó. Mondom az lehetetlen, mert kivettem a gépből, egyből ment is be a kis tokjába, nem vagyok láma, hogy tönkretettem volna akárhogy is, max postán lehetett gond. Kérdeztem, hogy ugye nem volt egyik lába sem elgörbülve (amúgy is dobozban küldtem), mondta nem, de nem csinál semmit a gép... aztán állítólag próbálkozott vele és jó lett. Mondom ok, azt mondja utalja a pénzt. Hát azóta sem jött meg a pénz, pedig utána is volt még fenn msn-en, csak türelmes voltam pár napig, még segítettem neki angol levelet is írni v@zz, h eladja a laptopját külföldre vagy mittomén, aztán azóta nincs msn-en.
msn-en gyula néven és gyula0528@hotmail.com címen volt regelve. Gondolom valami gyors reg volt, hogy véghezvigye a csalást.
Igazából nem zavartattam magam, mert megjegyzem, aztán egyszer majd arra járok... vagy nem, kinek van ilyenre ideje... érdekelne, fear19, hogy nálad mi történt. -
proof88
addikt
válasz proof88 #9236 üzenetére
Egyébként ez volt a hirdetésem. Kicsit bunkó voltam, hogy nem válaszoltam a kérdezőnek, de vártam, hogy mi lesz, aztán már nem is néztem a topicot.
mod: MEGVAN A CÍM! Még fel van írva a Jegyzetek.txt-mbe.
Mondjuk Bárkovics és nem Bánkovics, de gondolom ugyanaz, és Nagykanizsa. A címet nem rakom ki ide, de legalább megvan ...mod2: és direkt írtam, h csak személyesen adom át, mondjuk inkább a posta miatt féltettem... és rábeszélt és belementem!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez a sok negatív írás kora reggel észheztérített!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kovy79
őstag
válasz Nyugdíjas #9224 üzenetére
Ez érdekes kérdés.
Nálam pl természetes, h nem szivatom meg az embereket ilyennel és visszaveszem a cuccot.
Ám nálam az is természetes, h ha nem megy a gépemben valami, kipróbálom egy másik gépben és ha ott megy, akkor nem kezdek el levelezgetni, hanem eladom/eltárolom rosszabb időkre.
Szóval szerintem nem felháborító egyik megoldás sem.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Dubmaster
aktív tag
vigyázat!!! DELLXPS csaló! senki ne üzleteljen vele, aki tud róla valamit (Salgótarjániak, Nanocomp Kft) az kérem írjon privit, vagy csörögjön rám!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
dew28
aktív tag
dlink-di524-et hirdetett,
08.10.13-an ment neki PM, hogy kellene, de tavolsag miatt csak posta megoldhato. ket nappal kesobb megtortent az atutalas a szamlajara, ezzel egyidoben ment PM a cimemmel.
08.10.16-an jelezte, hogy megkapta a penzt, es kuldi elsobbsegivel a cuccost (erre en kertem, egy kicsivel tobb penz elleneben.).
08.10.18-an azt kaptam, hogy allitolag a posta visszavitte neki a csomagot, es hogy valoszinu elirtam valamit a cimben. Ment a valasz, hogy leellenoriztem, nem tortent eliras, (mar csak azert sem, mert ctrl+c/ctrl+v komboval tortent a cim megadasa, es eddig senki nem jelezte, hogy rosz lett volna.)
08.10.20-an jott az utolso uzenet tole, miszerint feladta a csomagot ujbol, egy masik postan, csomagkiserovel.
20-a ota tobb privat uzenet is ment fele, egyikre sem volt hajlando valaszolni, 'termeszetesen' a csomag nem erkezett meg...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
válasz Nyugdíjas #9245 üzenetére
Tiszta sor, de vannak privát üzenetek is a világon Párbeszéd:
- valaki lakik-e Recskázószombaton, mert van ott egy kis tartozás (link a negatív hsz-ra).
.
.
- én ismerős vagyok arra és van is kedvem beszélgetni a partneroddal , megy egy privát a pontos címért.Nos, hasonló formában szvsz lehetne valami
Kovy79, tudom, én sem hiszek benne, így marad az itteni esetleges címátadás
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest