Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    Reggel összelegóztam az asztalon magam előtt a G36 csövet, hopkamrát meg az asztalon heverő boxok egyikét. Egyelőre ígéretes, mondjuk azt még nem sikerült megnéznem a nózi hogy éri el a gumi végét, mert az egyikről lekaptam a vezetékelést boogie scarjába. :D

    (Ugye a különféle rendszerek/gyártók g36 nózihosszai NANÁ, hogy NEM kompatibilisek és ehhez a kamra kialakítása is valamennyire igazodik (na miért is nem keverjük össze meg vissza az alkatrészeket ? ) , így nem árt látni előre összepakolva vajon az adott technika mire lesz alkalmas. Persze, összerakva a kétrészes kamra miatt még mindig zacsibacica hogy lesz-e adagolás, de a tömítés valamilyen szinten ellenőrízhető imígyen.

    Az már biztos a cnc alu kamra egy gyönyörűen megmunkált, precíz, profi szerkezet látszatát és érzetét kelti már pusztán önmagában is de amikor a JG kamra mellé teszed, hát... Durva a különbség. A JG kamrából kivett alkatrészek nekem szorulás mentesen, ugyanakkor passzosan belementek, gumi, cső, minden egyéb szépen belerakható volt. A két box közül a régebbire nehezen lehetett rátenni, de amúgy más parajelenség nem jelentkezett (ugye a boxra csavarozhatósága okán ennek a kamrának biztos nem lesz játéka a boxhoz képest ami nagyobb jelentőségű mint az ember valaha is gondolná !).

    Időm mostanában nincs sok, de be kell valljam hogy két dolog miatt izgat ez a kamra, és ez a fixen a boxhoz elv az egyik. A másik, hogy ez a kotli már vagy egy éve itt figyel, és most már ideje lenne kisuhintani a sok alkatrésszel együtt, amit beletettünk. :)

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák