Új hozzászólás Aktív témák
-
Trevize1987
aktív tag
Hali!
Olvasgattam a fórumot, meg láttam pár véleményt, de inkább régebbieket. Most készülök Ainol Novo 7 Fire-t venni a spemall-ról, ahogy itt többen írják. A jelenlegi Fire tulajdonosokat szeretném kérdezni, mennyire elégedettek vele?
Nekem igazából leginkább netezésre, kevés játékra és főleg HD filmnézésre kell (eladtam a laptopom és TV mellé nem akarok 20k-ért médiaboxot venni, inkább akkor már egy tablet amin van HDMI és mást is tudok rajta csinálni).
Voltam Media Marktban, nézegettem a Nexus 7-et, de nekem hiányoznak belőle funkciók és elájulva sem voltam tőle. Ez a Fire minőségben hol van hozzá képest?Ha skálázni kéne ezeket: összeszerelés minősége / teljesítmény / rendszer folyamatossága / kijelző minősége / élettartam / ár-érték arány... A Fire tulajdonosok mennyit adnának ezekre 10-es skálán?
Leginkább azért érdekel mert sztem tisztességes áron árulják és amit leirnak (specifikációk) az jól hangzik. Csak azért jó sok gagyi tablet volt az MM-ben is, ez nem tűnik annak, de szívesen meghallgatnék egy-két összetettebb véleményt.
Milyen rajta filmet nézni, netezni, játszani? Androidom még sose volt és csak tabletben tetszik, telefont nem vennék, de mindig aggódok azért mert a legtöbb lagol összevissza. Vagy csak az MM tesztpéldányai.
Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv, Trev
[ Szerkesztve ]
-
Armi5
tag
válasz Trevize1987 #1454 üzenetére
Én elégedett vagyok vele, de már tényleg kapni hasonlót itthoni garanciával is
Viszont arra amit írtál szerintem megfelelő simán! Viszont a HDMI nekem bugos, de csakis azért, mert CM10 ROMot raktam fel rá... szóval ha te is tervezed ezt, _lehet_ hogy nem lesz jó a HDMI tvzés.“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Trevize1987
aktív tag
Hm köszönöm a választ Milyen hasonlót kapni itthon garanciával? Nekem szempont volt a HDMI, a 16 GB memória, az h jó hardvere van és h HD felbontás meglegyen. Itthon amiket láttam azoknál semelyik sem valósult meg, vagy ha igen akkor már bőven 70 felett jártam. Tudsz adni egy linket pölö ami ezeket tudja és magyar garis?
Hm nem vagyok nagy androidos, gondolom a CM10 az a jailbreaket jelenti itt. Hát terveztem h feltenném egy utánaolvasás után, de ha elrontja a HDMI-t akkor megleszek az ingyenes appokkal.
-
Armi5
tag
válasz Trevize1987 #1456 üzenetére
Nem tudom, de nem jailbreaket jelenti, csupán egy másik szoftver, újabb, talán jobb is sok szempontból... de több féle van Firehöz.. de ha nem értesz ezekhez akkor hagyd csak majd kínai dolgokkal lesz tele az alap szoftver. néhánnyal. de legalább minden működni fog!
Ha jól vettem ki, ezt a Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO-ról volt szó itt a fórumon, ami hasonló tudású vagy szinte egyező tudású, csak bluetooth nélkül.. de itthon is kapni és jó árban. -szerintem- Boltot viszont nem tudok ajánlani, talán más, vagy Google kiad párat úgyis!
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Trevize1987
aktív tag
Ezt írják a Flame-re amúgy:
"Note: New batch Ainol Flame reached on 28th,Nov.We only sell Ainol Flame English version,not Fire Chinese version. Ainol Flame full Engish verison in stock for immediate shipment with free screen protector from 28th,Nov. As We are Ainol official agency,it comes with Ainol official warranty card and Ainol 1 year warranty."
Azt eddig is tudtam h a Fire a kinai, a Flame az angol verzió, de a Flame-en is lesz mindenféle kinai biszbasz? Hát a szoftverhez még nem értek, de ha már itt lesz akkor utánaolvasok Egyelőre még nem tervezem h piszkáljam, előbb csak működjön
Ez a presigio meg azért nem ugyanaz mint a Flame
Mindenesetre köszönöm az információkat!
[ Szerkesztve ]
-
Armi5
tag
válasz Trevize1987 #1458 üzenetére
Jó, én Firet szereztem, szóval nekem volt, de ha neked nem lesz az még jobb
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
stmiklosi
tag
válasz Trevize1987 #1456 üzenetére
Edigital.hu, rendelésre
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
stmiklosi
tag
válasz Trevize1987 #1461 üzenetére
Szevasz!
http://www.edigital.hu/Tablet/Prestigio_MultiPad_7.0_Pro_Duo_%28PMP5570C_DUO%29_tablet_%28Android%29_+_tok_+_5_GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas-p343476.html?backurl=clear#leiras
Nem mondtam, hogy jobb, csak azt hogy hasonló. A felbontása valóban gyengébb, de ebben a méretben az 1024*600 szerintem bőven elég. Azért van kockázata rendesen a "messzi" beszerzésnek. Ha beleszalad a VÁMba (velem előfordult már), akkor már necces a dolog.
Két egyforma sose lesz, de miben gyengébb??
Üdv: StMiklos[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
stmiklosi
tag
válasz Trevize1987 #1463 üzenetére
Szevasz!
Úgy tudom 150 D alatt nincs vám (egyébként 3% környéke), de rácsapják az ÁFÁt, az 27%.
És ha bekalkulálod, hogy a garancia érvényesítése kétséges, akkor már erősen megfontolandó a dolog.
Mostanában, mintha nem volna áru, rendelnek a népek a feladás meg húzódik. Olykor hosszas sürgetésre indul csak valami. DHL vagy egyéb szállítás meg + költség és nagyobb az esélye a vámolásnak.
Valamit lehet azért az értékkel (bekért utalási számlával) trükközni, de a vámosok se most jöttek le a falvédőről.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
Trevize1987
aktív tag
Hát az eddigiek alapján szerintem maradok az eredeti tervnél és megrendelem azt a Flame-et majd nemsokára. Még ennek az áfa és vám kikerülésnek utánanézek mert ilyen plusz dolgokat nem szeretnék fizetni, akkor már tényleg nem érné meg. Jelenleg a Flame 36e Ft szállítással együtt, ennél sokkal többet nem is szeretnék tabletre költeni.
Még annyi hogy megint azokat kérdezem akiknek van Flame/Fire-je, hogy folyamatos élményt nyújt? Nem lagol? Nem akad? Nem lassúl be?
-
LámaZ
addikt
válasz Trevize1987 #1465 üzenetére
Nézd, nekem a Fire m,ost jól szuperál, némi kiegészítők beszerzése után még a 3G és a GPS is megy rajta. Én főleg házon kívül használom. Gyors, könnyű, praktikus, szép képe van. Azonban, otthonra PC kiváltására már a 10 colos tabletem használom, mert kényelmesebb, bár lassúbb. Függ ez attól is, hogy milyen jó a látásod közelre.
Legyen minden jó!
-
válasz Trevize1987 #1463 üzenetére
akkor is fizetni kell, csak keveset.most az a plusz 2000 forint semmiség.
Ha meg a vámhatár alatt küldik, akkor az mindig gyanús.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Trevize1987
aktív tag
-
buca84
őstag
válasz Trevize1987 #1469 üzenetére
Ha jól tudom még mindig ez van, csak az ÁFA lett több.
Jah és a szállítási érték beleszámít a vámolt összegbe.
Tehát ha veszel egy tabletet 100 USD-ért és a szállítás 10USD, akkor 110 USD alapján fognak vámolni.[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
válasz Trevize1987 #1471 üzenetére
Igen, kibonthatják. Benne van a pakliban.
A jellemező az, hogy azt is kibonthatják amire az van írva, hogy "gift".
50%-50% az esélye. hogy kibontják vagy sem. -
buca84
őstag
válasz Trevize1987 #1473 üzenetére
Ha postával jön, akkor a posta intéz mindent. Ilyenkor feléjük is kell fizetni egy kis kezelési költséget. Pár ezer Ft.
Kapod az értesítőt, bemész a postára és kifizetsz mindent. Viheted a motyód.
A NAV is kérhet be papírokat. Pl PayPal számla. És ez alapján szabja ki a dolgokat.
A NAV adja tovább a postának. A posta átvételig megőrzi, vagy ha nem megy érte senki, akkor visszaadja a NAV-nak.
Jah a vám is nőtt 3%-ra.DHL, FedEx, TNT vagy más fuvarozócég esetében ők intéznek mindent. Ezeknél mindig lesz vám+áfa.
Futár viszi a kitöltendő papírokat. Ha ezek megvannak és fizettél, akkor szállítanak ki.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Azért nem kéne félreinformálni senkit,hogy finoman fogalmazzak.
Minden csomag átesik vámellenőrzésen,függetlenül attól,hogy utána kell-e fizetni érte!
Lényegtelen,hogy chinapost,DHL,Fedex vagy akármilyen cég hozza be.
Jópáran hozattak Kínából a DHL-el nem egy dolgot,és csak nagyon kis részéért kellett fizetni,cserébe gyorsabban itt volt." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
buca84
őstag
Én csak segíteni próbáltam...de akkor ezentúl nem fogok. Tudom, akkor adjak meg pontos infókat...
Még LámaZ oldalát is belinkeltem, sőt a régi váminfósat is.
De ha használná a keresőt, akkor látná ezeket a hsz-eket.
Megkövetem magam. Tényleg kibontanak mindent. Bár ezt nem régóta csinálják...[ Szerkesztve ]
-
gentleman123
csendes tag
Helló!
Csak szólok, hogy jelenleg úton van egy Fire a spemall-tól, amit még október végén rendeltem. Sokat leveleztem velük, hivatkoztak mindenre, de csak nem akarták küldeni, vagy azt írták hogy elküldték de nem adtak nyomkövetési számot. Végül megelégeltem és kértem vissza a pénzt, ekkor lett hirtelen egy nyomkövetési szám.
-
csibe1
addikt
Éppen ez az,hogy nem bontanak ki mindent, hiába megy át a vámon.
Egyszerűen nincs rá kapacitás,hogy a kismillió csomagot egyenként végignézzék,lepapírozzák.
Ettől még mindegyik vámkezelve lesz,függetlenül attól,hogy kibontották-e,mert minden csomag keresztül megy a vámon ami EU-n kívülről jön.
Ezt látni a nyomkövetésben is,hogy áthalad a vámon,és ha fizetni kell azt rendezi a posta vagy a futárcég,és kiküldik a papírokat a címzettnek.
Nemrég volt pár cikk ahol próbálták ilyesztgetni az embereket,hogy nem éri meg kintről rendelni,mert fokozott ellenőrzés stb.Arról viszont nem cikkeztek,hogy a vámosokhoz felvettek volna embereket.
Akkor vajon hogyan bírják a megnövekedett forgalmat ugyanakkora létszámmal?
Páran írták,hogy nem DHL stb hozta hanem sima posta,és mégis megfogták a csomagot,másnak meg 5 éve egyet sem,szóval ez lutri;érdemes félretenni az áfa összegét,nehogy meglepetés érjen." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Trevize1987
aktív tag
válasz gentleman123 #1478 üzenetére
Hm állításuk szerint sok van nekik raktáron, akkor miért cicóznak? Mindenesetre ez rossz hír, mert az ő oldaluk nézett ki eddig a legkorrektebbnek és kifejezetten a Flame-et árulják nem a Fire-t. Máshol fel sem tüntetik ezeket, hanem Flame/Fire van írva.
-
Trevize1987
aktív tag
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget, akkor úgy néz ki ha van készleten és küldik is, akkor megéri külföldről rendelni, de ott kell legyen tarsolyban a vám+áfa összege ha nincs mázlim. Ha meg mázlim van akkor nagy a heppiség. Még egy kérdés, ez meddig derülhet ki? Ahogy bejött, megkaptam és nem kapok számlát akkor onnantól kezdve megmenekültem vagy mondjuk 3 hónap múlva küldenek csekket viccből?
-
dullsa
csendes tag
válasz Trevize1987 #1480 üzenetére
Én 29 én rendeltem (28 án kaptak elvileg) de még nem küldték el mert nincs raktáron. Írtam nekik, azt válaszolták, hogy csütörtökön lessz csak. Vissza akartam kérni a pénzt mert karácsonyig nem ér ide, de azóta nincs válasz. Várok hétfőig, aztán dispute.
-
stmiklosi
tag
válasz Trevize1987 #1481 üzenetére
Szevasz!
Nem, utólag nem fizetsz..
Egy csomagom akadt fenn 2 év alatt (5-ből 1 átlag 110D, mind a tágabb családban van, mielőtt félreértitek, apróbb vagy 10 <10D, ChPost vagy HkPost nem tudom), Magyar Posta írt egy levelet, melyben közlik vámolásra kerül, és kérik a fizetési. bizonylatokat. A csomagon értéknek 20D volt, dehát mindegyiken kb. ez van. Emailben elküldtem, megfelelt (nem volt benne trükk),+ 2 hét múlva hozta a postás, neki fizettem.
Amíg ki nem fizeted, senki sem adja oda. Vagy a DHL (EMS) futárnak fizetsz.
Üdv: StMiklos[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
LámaZ
addikt
Nem kellene az embereket itt félrevezetni!
Az áfát a termék ára után kell fizetni, így fizettem én is az elsőként rendelt tabletem után.
Egyébként a külföldi rendelésekkel kapcsolatos logisztikai és pénzügyi kérdésekre van külön topik: itt! (Én menedzselem. :-)Legyen minden jó!
-
buca84
őstag
Nem akartam senkit félrevezetni.
De ha olvastad volna, a Te oldalad adtam meg neki én is iránymutatásnak és kérdések feltevésére.
Illetve azt senki nem mondja, hogy nem szerencse függő, hogy vámolják-e a vásárolt dolgát vagy sem.
De szerintem ezt fejezzük be itt és most.
Én ígérem többet nem vezetek félre senkit, csak megmutatom, hogy hol keressen.[ Szerkesztve ]
-
petikeke
tag
Nekem kb 1,5 hete van meg a flame-m. Én az ainol-novo.com-ról rendeltem. 3-4 levélváltás után végül csak sikerült megküldeniük a gépem. Okt 25-én rendeltem és 11.27-én kaptam tracking number-t, amin a postára adás dátuma 11.07 volt. Mindenesetre érdekes volt. :S DHL-lel rendeltem és 3 nap alatt itt volt! Én nagyon szerencsés voltam mert semmit nem kellett pluszba fizetnem. MP5 lejátszó volt ráírva és 38 dollár volt a számlán (szállítással együtt). Kijött a futár, aláírtam és már ment is, még csak papírokat sem kért. A csomagot kibontották, átnézték a vámosok.
A géppel eléggé meg vagyok elégedve. Most hogy már többet használtam kezdem úgy gondolni, hogy talán egy 10 colos jobb lett volna, de igazából ezen is nagyon kényelmes gépelni netezni. Gyorsabban bejönnek a weboldalak dolphin böngészővel, mint a laptopomon chrome-mal.
Jelenleg CM10 van fent, mert a gyári romokon kb 2 naponta le kellett formáznom a media partition-t, mert elfelejtette érzékelni. Ilyenkor persze minden törlődött róla.
A gyári rom is nagyon jó gyors, néha kicsit akadt, de bőven használható volt. Sokkal gyorsabb mint a szénné tuningolt LG Optimus 2X-m.
A CM10 nagyon folyamatos élményt nyújt, akadás nincs. Minden gyorsan indul, kényelmes használni, pofon egyszerű feltelepíteni. Pár bug-gal azért találkoztam: GTA3-n a hang akad, Batman the dark knight rises kifagy, a lockscreen csak álló módban van. HDMI-t nem próbáltam, de Skifta-val bármit lejátszik DLNA-n keresztül. Filmlejátszásra az MX player-t használom, eddig mindent megevett. Röccenésmentesen ment DLNA-n a 20 Gb-s Full HD film a tv-n miközben a tesóm netezett a táblán.
USB OTG-n eddig mindent elindított (320 gb-s külső winyó, egér, bill, pendrive,, gamepad, usb hub-n: egér+bill+pendrive), kivéve a kártyaolvasóm. NTFS-t is visz a Paragon ntfs app-pal.
Az akksi idő nem rossz, de én nagyon sokat használom, így naponta töltöm. Biztos sokkal többet is tudna.
Az összeszerelés tűrhető, fém hátlapja van, de egy kis tekergetésre már nyekereg és nekem a kijelző összeillesztésnél egy pár milliméteres hézag is van.
A kijelző nagyon jó. Jó fényereje van, a betekintési szög megfelelő és a felbontás miatt minden szép éles.
Viszont elég brutálisan tud melegedni. Néha félek hogy szétolvad a kezemben... :S
Ár-érték arányban elég jó szerintem, nekem mindennel együtt 41-ben volt (Paypal-lel fizettem és DHL szállítás). Ennyiért itthon maximum az említett Prestigo-t lehet venni, ami jelenleg 36 ezer. Haverom most vett egy olyat. Teljesen meg van vele elégedve.OnePlus 7t
-
Trevize1987
aktív tag
válasz petikeke #1487 üzenetére
Köszönöm szépen a hozzászólást, igazán hasznos volt. Ez a melegedési probléma amúgy mindig előjön vagy csak a GPU igényes dolgoknál mint pölö játékok? Filmnézés közben is előjöhet? Még mindig az egyik legjobb vételnek hangzik egyelőre. Más alternatíva nem nagyon van HDMI porttal és HD IPS kijelzővel, ilyen hardverrel ahogy néztem. Ezért szeretnék rendelni majd egyet, viszont furcsa, hogy mindegyik külföldi cég buzizik a feladással. Arra gondolnak, hogy majd elfelejted és akkor pénzt loptak tőled vagy mi? Nem is értem.
-
petikeke
tag
válasz Trevize1987 #1488 üzenetére
Nem nagyon szoktam fogdosni a táblát filmnézés közben, mert általában kinyomom DLNA-n keresztül a TV-mre. Maximum "Így jártam anyátokkal"-t nézek 720p-ben a gépben. Akkor nem nagyon éreztem, hogy melegszik.
Pl gta-nál elég szépen fel tud forrósodni, de kiküszöbölhető ha mondjuk powersave-n, vagy normal profilon használod a gépet. Nyilván, akkor nem olyan gyors.OnePlus 7t
-
diablo666
tag
válasz Trevize1987 #1468 üzenetére
hat hd filmnezesnel megtudod oldani,hogy kozben toltore legyen teve...?
nem azert,de mondjuk egy 3 oras hobbitot nem tudnal megnezni,mert nem birna az akku...Na és mi van ha én 22 euro alattit íratok a dobozra ami elméletben vám és áfamentes. Ők kibonthatják és zaklathatnak miatta? Egyáltalán jellemző ez?
na az en csomagomra 10 dodo volt irva megis kellett 8k vamot fizessek ra...
de nem M.O.-n vagyok uh. lenyegtelen...[ Szerkesztve ]
-
diablo666
tag
válasz Trevize1987 #1492 üzenetére
hat nekem az aurora nagyon keveset birta gyari rommal...remelem CM10-el tobbet fogja,ha majd sikeul ujra eletet lehelni a cuccba...
ha csak minosegi hd lejatszasra kellene Tv-re kotve,akkor azt mondanam,hogy vedd meg inkabb a legolcsobb sigma csippes medialejatszot,mert sokkal jobban jarsz...de neked nem csak arra kell ugye...[ Szerkesztve ]
-
Trevize1987
aktív tag
válasz diablo666 #1493 üzenetére
Hát úgy voltam vele, hogy nemrég eladtam a laptopomat amiről eddig mentek a filmek a TV mellett egy HDMI kábelről. Vehettem volna egy hosszabb HDMI kábelt, mivel a PC-m a szoba másik végében van és onnan játszanám át, de aztán arra gondoltam, hogy úgyis ki akartam próbálni ezeket az androidos tableteket, meg lecseréltem az iPhone-omat egy WP7.5-ös telóra (amin jóval kevesebb játék és alkalmazás van mint az iOS-n vagy Android-on), szóval akár még az áramon is spórolhatnék vele. Játékra kevésbé, leginkább netezésre és heti 3-4 film megnézésére kellene. Nem hiszem, hogy 100%-osan kihasználnám majd, csak pölö egy Mediaboxra nagyon sajnálom a pénzt, lévén, hogy drágák és mást nem tudnak. Ezért kötöttem ki a tabletnél és így alakult ki a szerelem lassacskán a Flame és köztem. Aztán lehet megbánom majd, de még mindig úgy vagyok vele, hogy végülis 40e Ft (na nem mintha szarnám a pénzt, főleg nem mostanában), nem lenne életbevágó ha esetleg nem jönne be annyira és ahogy elnéztem akár még el is lehetne adni itt Magyarországon. Nagyjából ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Te, nincs azzal semmi baj, ha tévedsz, én is szoktam, és néha, ritkán írok baromságot is, de nem vagyok megátalkodott, ellentétben veled. Fogalmad nincs a jogszabályokról, csak nyomatod itt a süket dumád és a hülyeséged. Én pedig nem fogom beidézni ide a jogszabályt, mert jobb, ha a hozzád hasonló emberek többet fizetnek be az államnak, legaláb megtérül vmi a társadalomnak okozott károkból. Na, emészd csak!
Legyen minden jó!
-
törölt tag
Hali!
Hátha ez segít a vámügyekben:
http://www.dutycalculator.com/new-import-duty-and-tax-calculation/ -
törölt tag
-
LámaZ
addikt
válasz #83057152 #1499 üzenetére
Semmit nem segítettél, mert a Külföldi rendelések fórum első hsz-ében ott van a táblázat már rég. Itt a kérdés az volt, hogy a SZÁLLÍTÁSI DÍJRA kell-e vámot vagy áfát fizetni. A válasz egyértelműen NEM, függetlenül attól, hogy mit irkálnak be ide mindenféle futóbolondok, vagy mit csinál esetleg tévedésből egy-egy nem megfelelően felkészült vámtisztviselő.
Nem is lenne értelme a szállítási díjért vámot vagy áfát fizettetni, hisz az nem áru, de ha úgy nézem, hogy szolgáltatás, akkor sincs értelme, hisz lényegében (leszámítva az itthon megtett rövid utat) "nem jön be" az országba. Külföldön végzett szolgáltatásért a magyar vám nem kérhet pénzt, mert nincs ott illetékessége, ott nem joghatóság. De a futóbolondoknak magyarázhatsz, irkálhatsz hónapokig, ő úgyis beöklendezi ide a mérgét.Legyen minden jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest