Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • speedygonzi2

    tag

    Sziasztok.

    Néha már ideolvasgattam, de most jutotam el oda hogy regisztráljak is.
    Jelen pillanatban egy acer Tm 2201Lc-t rongyolok, meg van egy 2500+os bartonom asztaliba.
    A laptop ajándék volt, kicsi (nagyon :) sovány, és úgy döntöttem eladom ezt és az asztalit is, és veszek egy komolyabbat. Valószinüleg 4101 v. 4102 lesz belőle, de még nem tudom, hogy Lmi vagy WLmi. Visszaolvastam 300-400 hozzászólást tegnap este, de maradt még jónéhány kérdésem. Kérem azokat, akik bármelyikre tudnak válaszolni, vagy van ilyen témában tapsztalata, ossza meg velem.

    1. 4101 -02 Lmi, wlmi. tapsztalatok, akksi? xga kontra wxga?

    2. Bluetoth ezekben asszem nincs. beépiteni lehet ezekbe? van usb-s bluetooth kulcsom, de nem szeretem. elkavarodik, kilóg... ha igen milyen összegre kell számitani?

    3. USB-s külső rack topicokat kerestem, de nem találtam választ. Satás vinyóhoz létezik USB rack? Mivel van egy 120asom IDE- ben, 160asom 8 mega kessel sata-val, ezért szeretném a satásat megtartani.
    valakinek ilyen rack? ha igen, esetleg ár, gyártó holnap

    4. AMDPower: ha már irod h. nagykerből szerzel acert jó áron, akkor légyszives ird meg melyikben. ha nem akarod ide beirni, akkor majd adok levélcimet. ugyanis én job nettó árakat találtam jónéhány kiskerben mint a nagyxkerben, amit én ismerek...

    5. mennyi a reális ára az én 2201 Lmi-mnek? D 330 cerka 2.66, 40gb vinyó. Ati mobility 9000 IGp (share), DVD/CD-RW combó. 256 DDR, winfos home, nincs 4 hónapos.

    Biztos van még bennem kérdés de azokat majd később. a erlőre is köszönöm a fáradtságot azoknak, akik legalább egy kérdésemre bepötyögik a véleményüket, válaszukat.

    Speedy

Aktív témák