- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
junior tag
válasz kiskuplung #61796 üzenetére
Ronda az mindenen. A Q3 nagyjából a GTX960 szintjén van. Célzott optimalizálás ide vagy oda, csodát nem lehet tenni. Inkább maradok a végtelen szimulátoroknál, meg a néha működő modoknál.
-
Danecay
addikt
válasz xandrush0831 #61801 üzenetére
Lehet elcsépelten hangzik, de a VR esetében az immerzión van inkább a hagsúly mintsem a grafikán. Számos low poly címet lehetne sorolni amivel VR-ban rendkívül jól el lehet szórakozni, gondoljunk csak az egyik legnépszerűbb VR címre a Beat Saber-re. Na ott és számos más játéknál sem a grafika a lényeg és még csak PC sem kell hozzá, miközben persze úgy is lehet, de ha nincs, vagy nem akar az embert ezért PC-t kapcsolni, csatlakozni rá, stb. akkor simán a headsettel is mehet az instant play.
Nyilván mindezek ellenére lehet ez a véleményed[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Danecay #61802 üzenetére
Nem kell low poly-ig lemenni.
A Quest3-ra optimalizált játékok nagyon vállalhatóak.
Red Matter 2 beszarás szép, de Into the Radius-al sem volt problémám. Most meg Asgard's Wrath 2-t tolom esténként és nem éreztem hogy ne lenne meg az immerzió (de persze látszik hogy egy PC-vel többet ki lehetne hozni belőle).
Elvileg az Assassin's Creed is szép de még nem volt hozzá szerencsém, az Asgard's Wrath 2 tartalmát elnézve majd jövőre.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
xandrush0831
junior tag
-
Dyingsoul
Topikgazda
Az a baj, hogy megöregedtünk... Én például simán elvagyok egy Half Life 1 szintű grafikával rendelkező játékkal, ha van benne elég tartalom...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Danecay
addikt
válasz xandrush0831 #61805 üzenetére
Én inkább a VR játékokkal vagyok megengedőbb, ráadásul ott értem és elfogadom az okát. Persze Flat-en sem vagyok túl kritikus, de mondjuk a játék, ami 20-25 éves, az úgy is néz ki, és ott jó eséllyel csak a nosztalgia szépíti meg a dolgokat, viszont egy ~10 éves játékra, akár még olyanokra amikre azt írják, hogy már megjelenésükkor is rondák voltak (pl. Fallout 4), azokra simán rámondom, hogy nem is látszik nagyon rajtuk az idő, miközben voltak akik a megjelenésükkor is fanyalogtak.
-
LazaCCC
tag
Vagy fél éve nem VR-oztam, de most kijött az Into the Radius 2, gondoltam újra előveszem
Néztem, hogy a BoboVR-nek van már 1000mAh-s aksis pántja is, a B2 aksishoz upgrade kit 25 ezer körül van, viszont a fullos ventis pánt megvan kb 45-ből ... van valakinek ilyen pántja? Jó? Megéri? Elég nehéznek tűnik a maga 700+grammjával ... vagy összességében a Q2-höz képest a Q3-al még mindig egálban lesz a súlya?
-
Dr.NX
addikt
Na végre beüzemeltem a Pico 4-et, miután hónapokig pihent a dobozában.
Rohadt jó!
Standalone-re vettem, egyelőre csak próbálgattam.Pro tipp új usereknek:
NE frissítsetek rajta firmware-t, mert a régebbiekkel könnyebb tört játékokat felrakni, downgrade-re viszont nincs lehetőség.
Redditen a PicoPiracy-re kell keresni, ott lesz egy Discord channel.Továbbá:
Egy crxchan nevű arc portolta a Beat Sabert Pico-ra:
YTElfogadom a sütiket.
-
kevike576
senior tag
Airlink probléma megoldódott már ? (V67)
Csak azért kérdem, mert nekem nem megy csak kábelről -
kerti008
aktív tag
Kiprobaltam a PSVR2 adaptert pc-n.
Eloszoban van Quest3-am is (meg egy Q1) es eleg eros hardverem is, az alaplapon a legujjabb bluetooth van. (RTX4080, i5-13600)
Vegre visszajott a fekete amit a Q3-on elvesztettem es kristaly tiszta kepe van.
Az installas egyszeru volt, szerencsere egybol felismerte a kontrollereket. Szep eles kepem van de ez nem csak a pc hanem a headset is.
Az elso PSVR2 ki lett cserelve mert eros mura effectje volt. A mostani majdnem tokeletes, egyedul a szurke feluteteken latni valamennyi zoldes pixeleket nagyon halvanyan de ez sokkal jobb mint az elso volt. Az interneten hallani hogy a kepminosege nem igazan jo de ez inkabb a mura lehet amit csak headset cserevel lehet "javitani". Sokan azt gondoljak azert olyan "rossz" a PS5 VR-je mert gyenge a hardver ami igaz is de az Oled display-en a mura ehhez hozza adodik.
Meg nem sikerult kitalalnom hogyan kapcsoljam ki a Gurdiant ez eleg bosszanto jatek kozben allandoan lathato mint egy ketrec. Vekony, zold de ott van. Majd kiprobalom UEVR-el is hatha mukodik.
Holnap fogom tesztelni ha valami gond van majd jelzem.....[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
kevike576
senior tag
válasz kiskuplung #61813 üzenetére
A leválasztás a gépről mit takar pontosan, kitörölted a pc appból a quest 3 device-t és újra hozzáadtad ?
-
xido
csendes tag
válasz kerti008 #61812 üzenetére
Na végre valaki a magyarok közül,aki tesztelgeti
Két kérdéssel támadnálak...ha jól rémlik a hardver feltételek között szerepel usb-c..gondolom a tápellátás..ha nincs se házon,se alaplapon...használható-e usb3-usbc fordító vagy ne adj isten 220ba dugott usbc töltő fej?..bár most meg azt találtam,hogy usb3 kell neki...
A másik kérdés már kacifántosabb..nem steamappon keresztül szeretném használni azokkal a direkt vr játékokkal,amiket a steam kinál mellé,hanem a reshade nevű külsős progival,ami elvileg majdnem minden játékot képes 3d-ve varázsolni..nem körbeforgós vr-t akarok,csak a szemüveg okán side-by-side "virtuális monitort" 3d,majd forgok én az egérrel,ahogy szoktam szerinted azt lehet?[ Szerkesztve ]
-
kevike576
senior tag
-
Tomdriver
őstag
válasz kiskuplung #61813 üzenetére
Nálam is hasonló probléma van. (Quest 2) legutóbbi frissítés óta nem működik a link. De ami még aggasztóbb, kábelen sem kapcsolódik.
Töröljem és vegyem fel mint új eszközt? Vagy mit próbálhatnék még? -
-
Tomdriver
őstag
válasz kiskuplung #61820 üzenetére
Köszönöm, most már működik.
Csak a beállításokra nem emlékszem pontosan, de talán a bitrate 150 Mbit/s és fixed.
A PC.-n meg a Preferences az 90 Hz 1,5x-es render res.-el.
Így jó lehet?A Debug Tool-t még nem néztem, de ott is törlődnek a korábbi beállítások?
-
fatal`
titán
válasz Tomdriver #61822 üzenetére
A debug toolban sokszor két indítás között is törlődnek a beállítások, mert alapvetően, ahogy a neve is utal rá, debug célokat szolgál fejlesztés közben.
De mostanra már azért javítottak ezen.
Air Link bitrátát a headseten is állíthatsz (ha 200 megabitnél nem akarsz feljebb menni), én H264 codecet használok 350mbps-sel (ez már debug tool configot igényel) a kisebb latency encode-decode latency miatt, de ez már a hálózati körülményektől is függ.
-
kerti008
aktív tag
válasz kevike576 #61816 üzenetére
A vilag vegen lakok.... Az egyik szegenyebb keruletben volt 5 db, abbol vettem meg 1 db-ot. (mert ami mellett lakok ott eltunt reggelre) Es most nezem mar csak postaval lehet rendelni szeptember elejei szallitassal. Ugy nez ki a Sony es a boltok nem hisznek az atuto sikerben...
A PSVR2 vs Quest3 kb olyan mint a Tnt vs Vodoo3. A TNT-nek szebb volt a kepe, 32 bites szinek, jottek az updetek sorban de a Vodoo3 meg mindennel kompatibilis volt es egyszeruen csak "mukodott".
Ami nagyon hianyzik az a hangszoro vagy bluetooth connection a fejhallgatohoz. (szeretem hallani amikor a felesegem mond valamit)
A Q3-at tudom hasznalni egesz nap akkumulatorrol, a controllerben aksit cserelek 20 mp alatt mikozben a vr2 controllert 2-3 orankent tolteni kell.
Viszont a fekete a PSVR2-ben az mindent meger.
Megyek tesztelni.Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
kerti008
aktív tag
válasz kerti008 #61824 üzenetére
Ne kovezzetek meg de a VORPX mukodik az adapterrel.
Par hete az eredeti Unreal-t beallitottam VORPX-ra. Q3 s zep volt de mosott szinek enyhen homalyos. A PSVR2 kristalytiszta, elenk szinek, nagyfelbontasu texturak eletre keltek. Meg az is lehet hogy vegigjatszom nosztalgiabol.
No MAn Sky viszont fagyogat es mozgaskor remeg ennek meg keresem az okat.
UEVR nem mukodik egyenlore.Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
kerti008
aktív tag
USB-C az a PSVR2 csatlakozasa az adapterbe.
USB-A megy a PC-be illetve egy Displayport kabel a videokartyaba. A tap 250V-rol egy kulon adapterrel van megoldva. Akinek van VirtualLink kimenet a videokartyajan annak nem kell ez a PSVR2 to PC adapter. (de ez pl a regi RTX2060-asokon van)Team Beef Jedi Knigh II: Jedi Outcast (JKXR) mukodik.. (erdekes a texturak itt is elesebbek mint a Q3-on)
Ugy nez ki az a progi aminek van SteamVr beallitasa az el tud indulni.
Amit most keresek az SBS 3D filmek tamogatasa mert a RSCP3 (ps3 emulator) 3D modja enelkul nem mukodik.[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
Magnat
veterán
Üdv,
az lehet, h Q3-on a YT VR nem tud 3d SBS videókat lejátszani vagy csak én vagyok béna? Redditen egy topikban linkeltek olyan videót ([link]) ahol 3d-be váltott a kérdezőnek, nekem még az sem ... közben vettem észre, h kijött a v68 update, de az sem segített ... végül browserből sikerült, de azért ez elég cink ...
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
kiskuplung
őstag
válasz kerti008 #61826 üzenetére
Kicsit mártonozok: az hogy lehet, hogy a kedvenc játékaidnak szinte az összes címét rosszul írtad az aláírásodba?
"HL Alix, Queke1-2, Half Life 1-2 and mission packs, Queke3quest, RTCQuest, Duke Nukem 3D"Így egy fokkal jobban nézne ki:
"Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D" -
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #61828 üzenetére
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
xandrush0831
junior tag
Szóval senki nem MSFS-ezik Picoval? VR-ra váltás után ezt látom, a 2d desktopon. Opencomposite-ban próbáltam átállni OpenXR-ra, de akkor meg át sem vált VR módra az MSFS.
(A HL2 VR-t sikerült megoldanom. Ott korábban még Q2-n lejjebb vettem a FOV-ot SteamVR-ban, hogy mégnagyobb SS-t tudjak adni. Visszállítottam 100-ra, és már nem látok kettőt.)[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Ha esetleg érdekel még valakit, akkor az Ace Combat 7: Skies Unknown-hoz is lett UEVR alapú mod.
Így néz ki működés közben:
The BEST VR Flight Simulator I’ve Played in 2024! // New VR Gameplay (Quest 3 UEVR)A mod a Youtube-os linkben, de ide is rakom.
Itt van egy lista arról, hogy milyen megbízható kulcsot áruló helyekről lehet beszerezni éppen 5 EUR környéki áron.
-
luikay
tag
Nem tudom volt-e már itt téma, de kint van a demo a Subside-ból.
[link]
Nagyon élvezetes, bár vannak még benne bugok (nyilván), de a fizika nagyon jól működik benne és a látvány is pazar!
Ha kijön a teljes verzió, első napos vásárlás lesz szerintem... -
gulasoft
őstag
válasz Jinxb1rd #61779 üzenetére
A luke ross modolt c2077-az úgy múkszik, hogy tesz 45 fps-t az egyik szemedre és 45-öt a másikra. Addig kell a beállításokkal játszani, amíg ott a tesztben mindenhol megmarad a 90Fps. Ha az megvan kitisztul a kép, most azért szar mert nincs meg a 45-45 szemenként és átmosódik egymásba, Csomó dolgot lehet leszedni, meglátod, ha sikerül belőnöd egy csoda!!!
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Enton
addikt
válasz gulasoft #61834 üzenetére
ha sikerül belőnöd egy csoda!!!
Akkor ezeket most be kéne szerezni, hova kell megvenni hogy jó legyen?(epices gta 5 höz nem tudtam vr-ra rávenni sehogy se)
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
gubabela
senior tag
válasz kiskuplung #61831 üzenetére
Köszi! Jól néz ki, régen monitoron sokat játszottam vele, most már tényleg ki kellene próbálni ezt az uevr-t. Gépigényre mi lehet az ajánlott nem tudod véletlenül? A videóban quest 3 van link kábellel és 4090
-
kiskuplung
őstag
-
gubabela
senior tag
válasz kiskuplung #61838 üzenetére
Kiváncsi leszek. Grafika nagyon szép, a játék inkább arcade mint szim, de annyi baj legyen. Kontroller jó lenne hozzá de csak joy van, remélem be lehet vele állítani rendesen. Ha nem marad az egér+bill. Azzal is végig lehetett tolni annó. Kissebb bugok vannak a portal azért, ahogy olvasom, de ha tényleg olyanra sikerült mint a videóban, azért az nem néz ki rosszul.
-
kiskuplung
őstag
válasz gubabela #61839 üzenetére
Kipróbáltam, és továbbra is fenntartom, hogy ez az UEVR, mint a PCVR messiása, egy igazi önbecsapás.
Az installálás egy KATASZTRÓFA. Legalább 5 helyről kell letöltögetni dolgokat, és utána meg hozzál létre könyvtárakat, zippelgess ide-oda, meg másolgass kézzel batch meg ini file-okba... Hát én ehhez már túl öreg vagyok. Azért akadt meg a szemem ezen, mert az ígéret az volt, hogy egy UEVR alapú modról van szó, ami nálam azt jelenti h kicsomagolok valamit a játék könyvtárába és elinditok egyetlen appot, nem pedig megint ez a bohóckodás az UEVR importtal aztán meg appokat váltok meg injectálok, broáf.
Ez még a jobb UEVR-os cuccok közül való, itt csak az elején a menüben mászkálás nem működik, mert néha (tehát nem mindig) rátapad a fejedre a nézőpont, és a menüpontoknak csak a széleit lehet látni. Mikor harmadjára se találtam el a megfelelő menüpontot, beidegesedtem és a headset alól kikandikálva a monitoron matattam inkább a menüpontok közt.
Ha elindul a játék, akkor viszont elég meggyőző tényleg. Én XBOX kontrollerrel próbáltam most, de felismerte és engedte volna konfigolni a T.Fligh HOTAS X-emet is.
Ami miatt mégse annyira játszható ez VR-ban az az, hogy egy csomó játékelem nem jelenik meg, többek közt a radar se. A "valódi" műszerfalon nagyjából ki tudtam silabizálni hogy merre van az ellenség, szóval ezt még megoldottam. De minden más hiányzik, nincs sebességmérő se magasság, és ami fájó hogy elég jól tudok angolul de azért így egy kis felirat támogatás azért jólesne a robbanások és ordibálások közepette, de ez se működik.
Ezt leszámítva viszont tényleg szép kis játék, és igen, és ismertem a régi ACE Combatokat is, tudom, hogy mire számíthatok játékmenet terén A grafika nem egészen olyan ám, mint ahogy a Youtube-os videón látszik, a headsetben azért eléggé recés / remegős a kép, de ezen túl lehet lendülni.
Amin viszont nem, az az, hogy a felhőeffektek valami félig volumetrikus hatással vannak megcsinálva, ezért egészen hányingert keltő amikor a fejed mozgatod, és valami leirhatatlan módon olyan mintha valami kartonlapot forgatnál magad előtt a kabinon kívül, amire átlátszó felhők vannak felrakva. És ehhez még hozzáadódik az, hogy ha felmész a felhők fölé, akkor a horizont elkezd kockásodni, szó szerint ilyen minecraftszerű effekt lesz rajtuk úrrá. Szerintem ez mind annak a jele, hogy nem erre a nézőpontra tervezték ezt a játékot (nahát!).
Csináltam a headsetben videót, ha gondolod el tudom küldeni privát üzenetben, abban próbáltam ezeket bemutatni amikor észrevettem (nem túl látványos videó mert első játékom volt, és csak próbálgattam a dolgokat. Utána rögtön le is zuhantam mert a köd/felhőeffekt miatt nem lehet érzékelni a magasságot, és a magasságmérő se működik VR-ban)
Összességében kb 30 percet töltöttem a mod feltelepítésével, és a videó alapján, kb 10 percet játszottam vele, és VR-ban többet nem is fogok.
Szerk: ha a HUD elemeket meg tudják oldani, akkor viszont egészen jó kis játék lenne VR-ban is. De addig is, ha nem ismered, akkor én inkább ajánlom a Project Wingman-t, ami eleve VR-ban is működik, és kb ugyanilyen játék mint ezek az Ace Combat-ek.
[ Szerkesztve ]
-
gubabela
senior tag
válasz kiskuplung #61840 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes leírást! Még nem tudtam kipróbálni, de kb ezeket a hibákat olvastam én is a kommentek alatt, mint amiket te is leírtál. Project wingmant is ismerem, azt is végig játszottam többször is monitoron. Próbálkoztam vele vr módban is, de nálam valamiért nem akart rendesen működni quest 2-vel. Az volt vele a bajom, hogy sehogy se tudtam beállítani a nézetet rendesen, volt hogy a gépen kívülte sikerült kerülni. Amúgy nem lett volna az sem rossz, de utána találtam rá a vtolra és a dcs-re, így nem is igazán érdekelt már. Megnézném a videót amit csináltál, hátha mégsem annyira vészes.
-
gulasoft
őstag
válasz kiskuplung #61840 üzenetére
Az installálás egy KATASZTRÓFA. Legalább 5 helyről kell letöltögetni dolgokat, és utána meg hozzál létre könyvtárakat, zippelgess ide-oda, meg másolgass kézzel batch meg ini file-okba... Hát én ehhez már túl öreg vagyok.
Igen szerintem ez utóbbi lehet a gond. A configot elég egyetlen egyszer kiválasztanod, (ahova letöltötted a zipet) onna ő berakaja saját könyvtárában, és minden változtatás ott mentődik. Tényleg marha bonyolult letölteni egy zipet, azt az uevr-ban beinportálni (még ki sem kell csomagolni!!) Elindítani a játékot, majd a windows gomb megnyomása után újra kiválasztani az uevr-t legördíteni a futó programokat kiválasztani a játékot és megnyomni az inject gombot. Mindez kevess idő mint ezt itt leírtam.
Lehet egy olyanba futottál ahol a vezérlés vagy valami más miatt kellenek még + dolgok, de a játékok nagyrésze egy config letöltés egyszer, és injektálás.
Egyébként itt vannak a konfigok, ha valki nem ismerné: [link]
Ha itt nincs akkor biztos macerásabb az oldalon 7249 bejegyzés van, szóval biztos hogy valami elég speciálisba futottatok bele.[ Szerkesztve ]
-
DarthTailor
újonc
Sziasztok!
Azon Q3 felhasználók tapasztalatára vagyok kíváncsi, akik beat saber-t sokat nyomják,
hogy normális jelenség-e az, hogy a Q2 után drasztikusan visszaesik az eredmény?
A kontroller követése borzalmas, az "E+" szintet visszakellett vennem "hard"-ra ott még tudok full combót csinálni, "E" szint még megyeget, de ott már full combó felejtős. Tehát ez Q3-nál normális vagy én fogtam ki egy gyárihibás példányt?[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz DarthTailor #61843 üzenetére
Nem. Minimálisan jobb a Q2 trackingje csak, cserébe viszont a Q3 controllerei könnyebbek. Amikor megvettem a Q3-at, beállítás után rögtön ugyanolyan eredményeim voltak, mint a Q2-vel. PCVR.
Standalone módban viszont beállít egy 90ms-es késleltetést alapból a zenére a játék (ez PC-n nincs), nem tudom, hogy ez a Q2-n is így volt-e, esetleg ezt érdemes lejjebb venni.
-
kiskuplung
őstag
válasz gulasoft #61842 üzenetére
"Ha itt nincs akkor biztos macerásabb az oldalon 7249 bejegyzés van, szóval biztos hogy valami elég speciálisba futottatok bele."
Pontosan, a modnál írják, hogy mi az a 12ezer dolog amit meg kell csinálni, ahhoz hogy ez működjön. Csak a letöltős/telepítgetés 2*10 lépésből áll, amiből csak az egyik releváns, miután eldöntötted, hogy ki a tököm az a "keton", milyen pluginről beszélnek itt, és mi köze van ehhez az egészhez.
És akkor még utána jön az, ami a többi UEVRnél : kínlódni az injektálással, bár ezt tényleg csak egyszer kell megcsinálni.
De mondom, ez az Ace Combat még egész jó így, ha ezeket a bugokat kivasalják amiket fentebb írtam, akkor még játszható is lesz.
@gubabela : az fura, mert a Project wingmanben eleve van VR támogatás. De ha VTOL-ozol, azután tényleg nem kell más. Csak néha, ha lövöldözni támad kedved
-
fatal`
titán
válasz DarthTailor #61846 üzenetére
Mondjuk kb. 3-4 hete nem volt időm játszani egyáltalán, lehet, hogy azóta valami frissítéssel elbarmoltak valamit, erről nem tudok nyilatkozni.
Világítás meg ha full egyszínű fehér falú szobában vagy még okozhat problémát, bár elvileg ugyanolyan elven működik, mint a Q2.
Illetve nem tudom milyen módon játszol, VD nem igazán jó BS-hez, mert késik a controller, úgyhogy én Air Linket használok.
-
kevike576
senior tag
Én már mindent kipróbáltam, de nem éledt fel az airlink.
Remove device
Beta/restart app
Restart Q3, on/off quest link
Restart routerA quest link felületen Kiírja a számítógépet, de not connected státusszal.
Ha rábökök alul a pair-re akkor gondolkodik, és jön az error üzenet. Normál eseteben gondolom fel kéne ugrania a 6 számjegynek..
Az a fura, hogy ha újraindítom az appot a PC-n, akkor a Q3-ban (not connected)számítógép eltűnik, és homokórázik, amíg a PC app újra nem indul, és utána megjelenik megint Q3-ban a gép. Tehát valahogy látja a PC-t....Kábellel meg érdekes módon megy szépen..de ugye ott nincs párosodás..
Hirtelen felindulásból megvettem a VD-t. Na azzal tökéletesen megy minden. Kb plug&play indult...a párosítás is hiba nélkül ment.Az oculus reinstallt még nem próbáltam egyedül, mert féltem, hogy elszállnak a telepített játékok..
-
gulasoft
őstag
válasz kevike576 #61849 üzenetére
A reinstall után újra tudod telepíteni a programokat, mert az accountodhoz van kötve nem az eszközhöz, de egyébként ilyenkor szokott kérni egy kódot ami meg valahol a fejszett settings részében van elrejtve, és ha azt oda megadod, akkor azt el szokta fogadni. Mivel az airlinket szinte minden páratlan számú frissítéssel elbaltázzák (a párossal meg rendbehozzák) az nagyon rapszódikus. A VD meg általában mindíg jó, úgyhogy nálam már legtöbször csak a vd fut, bár a múltkor meg annál szívtam mert a steames bridge crue nem látta a mikrofont, szóval nem eccerű az élet :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest