Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suniland

    csendes tag

    válasz izomman1 #4526 üzenetére

    Termeszetesen nem provokacionak szantam, de azert jol latom az aranyokat? Igazabol csak nem latom, hogy miert hatraltatja magat az Oculus ezzel, hogy tobb szenzor kell es kisebb helyre.

    Tehat
    1. vagy azert mert kevesbe gondoljak, hogy az embereknek van nagyobb teruletuk, es inkabb ulve vagy siman allva de nem mozogva akarjak haszanlni a VR eszkozoket
    2. nem akarjak elloni a puskaport az elkovetkezo evekre, amikor ujabb fejleszteseket akarnak bemutatni, akkor ott lesznek a "forradalmi" megoldasok, hogy 5x5 m-es bejarhatosag is lesz 2 szenzorral.
    Tovabra sem provokacio, csak nekem a 2. tunik valosnak. Mert szerintem az embereknek van igenye nagyobb szabadsagra a VR terben.

    Viszont ha az elkovetkezendo evekben beigazolodik a 2. pont amit irtam, akkor meg felek, olyasmi lesz mint most az Apple eseteben, hogy lassabban jonnek ki a regi-uj forradalmi megoldasok.
    Nem provokacio ez se, mert Apple IPhonom van mar kb 8 eve es nem cserelnem le semmiert sem. Csak hianyolom azt a foylamatos innovaciot, a termekekbol amihez az elejen hozzaszoktattak. Es nem szeretnem ha VR fronton is ez lenne.

    Azert is foglalkoztatnak ezek a kerdesek (es hogy masok hogyan latjak, vagy hogy masok ravilagitsanak olyan dolgokra amire nem gondoltam), hogy melyik a jobb legalabbis szamomra, mert szeretnek minel hamarabb sajat rendszerbe beruhazni es ez egy nagy dontes.

    virtuall.hu - érdekelnek már ma a jövő technológiái, mint pl a VR

Új hozzászólás Aktív témák