Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz nortsen #3456 üzenetére

    Bizony-bizony! A téma tudnivalókban található rift szimulátorban is jól látszik, hogy egy nagyobb felbontás sokkal többet jelent bármilyen grafikai csilli-villinél. Szerintem is ebbe az irányba lenne érdemes elmenni még akkor is ha rengeteg környezeti vagy árnyék hatást csökkentett minőségben implementálnak, de a modellek részletessége is nyugodtan lehet kisebb. Simán lehetne olyan tartalmat gyártani amit 4K-n megenne a Rift jelenlegi követelménye is, csak grafikailag nem lenne annyira részletgazdag, mint pl az Elite, PCars vagy a EVE Valkyrie. (Szerintem olyan szintű játékok, mint a Turok, Severance: Blade of Darkness simán mennének picit magasabb poligonszámú modellekkel és kicsit szebb textúrákkal.)

    Összességében szerintem a felbontás (és a folyamatos megjelenítés) sokkal többet hozzátesz az immerzióhoz, mint bármi más, ezért remélem a jövőben ezt fogják követni a next gen HMD-k. Tartok tőle, hogy ennek ellenére sem a 4K lesz a következő gen felbontása, hanem csupán a WQHD vagy UWQHD szerű felbontás. :( Remélem nem lesz igazam.

    Picikét úgy érzem, hogy a tripla A gyártók már nem játékokat, hanem játék tartalommal is rendelkező tech demókat hoznak ki.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák