Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• izomman1

senior tag

válasz proci985 #15518 üzenetére

Santa Cruze al kapcsolatban egyébként a minimum elvárás szerintem, hogy az összes Oculus home os játék játszható legyen rajta… (Ha nem is csúcs minőségben mint egy csúcs PC-n)
    Ha mobil alkalmazások (Gear VR) szintű teljesítménye lesz csak és nem mennek rajta a PC-s játékok akkor az megint nem lesz túl nagy siker.. (tök felesleges volt fejlesztgetni és a lényeges next Gen headset fejlesztésétől elvett vagy 2 évet)
    Mondjuk ahova várják (600 dollár) egészen jó vétel lesz hogy még hardver se kell hozzá.. az a gyanúm, hogy azért akarják ezt bevezetni, mert így szabadon tud az ember benne mozogni és a kezdő VR -osok se kapnak rosszullétet benne. Akár ki is lehet rohanni vele a kertbe egy nagy placcra? 😃

Motion sickness re visszatérve nekem már egyáltalán nincs free locomotion -ba (Tudom ha csökkented a látó mezőt mozgás közben csökken a rosszullét igen tapasztaltam amikor még friss VR os voltam).. Pimax torz képétől viszont „ félek” , mert egészségügyi hatása is lehet közép-hosszú távon? Minden azon múlik mennyire természetes ez a nagy FOV és mennyi az aberráció.. a 3 muskétás azt mondja minimális a széleken és hozzászokik az ember…… Nehéz kérdés..
    Oculus is 140 es FOV vel próbálkozik majd az új prototipusába a Pimax normál FOV je is kb. ennyi (140-150 es) amire azt mondják egész jó és nem torz a széleken csak ici - picit.. 😊

Új hozzászólás Aktív témák