- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy Matrox topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
-
-
Faterkam
addikt
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz perge666 #7202 üzenetére
szedtem szét atomjaira 2 fat gépet, és a burkolat leszedése után a ventillátor hozzáférhető, kivehető, tisztítható... vagy rosszul emlékszem? a szét szedéssel tényleg nem ajánlatos tovább menni, mert szerintem bonyolultan van össze rakva, mindenféle csavar itt ott, kábel itt-ott, ennek ide kell becsúszni annak oda, stb, egymásra épül minden. Nem is tudom hogy rakták ezt össze annó a gyárban. szétszedni még szét lehet, összerakni már nem tudnám!
-
válasz Bl.Gyo. #7205 üzenetére
Igen így van ahogy mondod,de itt nem ugyanúgy működik mint a régebbi gépeknél hogy ahogy melegszik a proci annál fentebb kapcsol a venti?
Azt meg ugye nem tudod takarítani,pasztázni csak ha jobban szétszeded.
De lehet butaságot írtam,nem igazán vágom a témát.[ Szerkesztve ]
-
Callme
tag
Na végre sikerült összehoznom az SMB-n keresztüli lejátszást...sokat állítgattam, végül az iso fájl nevével volt csak a baj. Így most megy a Laptop+Router+Ps2 kombó
Így már nem az olvasófejet nyírom a lemezekkel
Még egy kérdés: Nem tudja valaki, hogy a képernyőt lehetséges-e teljes képernyőre varázsolni? Alap beállításoknál Full Screen-re van állítva, de így is van nem csak két oldalt, hanem alul-felül is fekete csík, magyarán egy keret. Egy Ps2 to Hdmi nevű adaptert használok egy Samsung Q6FN 65 colos UHD tévével.
Tudok valamit mókolni, vagy a régi technológia miatt nem teljes a kép?PSN ID: CallmeEighty8
-
Heló.
Ma kipróbáltam az Urban Reign-t,és elég frankó cucc.
Szerintem tényleg hasonlít a Def Jam-hez de mégis más.....
A 6. Küldetésnél elakadtam a boxos csávónál akit 1 perc alatt kellene kifektetni. Elsőre kb 1 másodpercen múlott hogy lemenjen az életereje,de utána kb. 6-7X is nagyon maximum a fele ment le meg annyi sem.
Van valami trükkje?
Most megyünk el ithonról,de ha hazajöttünk folytatom tovább ha a gyerkőc engedi. -
Callme
tag
válasz perge666 #7213 üzenetére
Szia! Húú, de rég is volt Most még nem jutottam el a 6. küldetésig, de szerintem próbálj kombózni egy kicsit: regionális támadások is vannak, tehát mondjuk ha a sticket lefele tartod, és ütsz, akkor kirúgja az ellenfél lábát Viszon t ha Fel+Kört nyomsz, azt hiszem felüti, és akkor püfölheted a levegőben is egy sorozattal. Hárogszöggel ugyebár meg tudod fogni az ellenfelet, és ott is különböző irányt hozzáadva más-*más fogást csinál. Van a Háromszög+Kör kombináció, az a Special, az még elég hatékony. Van még egy nagyobb Special támadás is, de arra már én sem emlékszem, hogy hogyan kell előhozni.
Tegnap nagyon sokat bajlódtam az OPL+SMB összehozásán, ma meg csak Fight Night 3-aztam kicsit, de majd meglesem, és ha addig sem sikerül, írok majd. Esetleg kukkants meg egy Youtube-os videót róla, az biztosan segítPSN ID: CallmeEighty8
-
-
Callme
tag
válasz perge666 #7215 üzenetére
Szívesen, remélem sikerülni fog A hosszabb special-t szerintem is úgy kell feloldani, az a baj, hogy már nem emlékszem. Amúgy az első küldetéseknél mindig írja a képernyő alján a megtanulandó mozdulatokat. Kicsi angol tudás kell hozzá, de lehet anélkül is érteni fogod
PSN ID: CallmeEighty8
-
M0ng00se
őstag
Hello tagok,
használ, vagy használtatok valaha komponens->DSUB átalakítót?
Lenne kedvem PS2-zni de tv-n tuti nem állnék neki, viszont amit most is használok másodlagos monitor, az egy 5:4 arányú TFT monitor amin DVI mellett DSUB is van. Láttam ebay-en sima "passzív" átalakítót, és aktívat is melyiket ajánlanátok?V6
-
Na,reggel elmentem melózni de az egész cégnél nincs áram így hazajöttem,majd szólnak ha lehet menni.
Nem is ez a lényeg,hanem a csajok elmentek munkába,oviba és egyedül maradtam.
Bekapcsoltam a PS2-t elkezdtem játszani az Urban Reign-el,de a 6. küldtésnél csak elakadtam.
Akármit csinálok r*hadt kevés az az 1 perc arra hogy legyőzzem a boxos fickót!!
A menüben egyszerre 3 küldetés közül lehet választani,már megcsináltam a 7. és a 8.küldit is,de akárhogy nyomom a 6. nem megy,innen meg csak akkor enged már tovább ha ezt is megcsinálom. -
Callme
tag
válasz perge666 #7220 üzenetére
Ahogy nézem, itt a nekifutásból való támadással, illetve a speciális támadással (kör+háromszög) lehet a legtöbb sebzést elérni, továbbá érdemes nyomogatni a négyzetet, hogy kikerüld a támadásokat (persze a megfelelő időben lenyomva).
Még mindig nem játszottam amúgy vele, most a Ps4-es Tekken 7 van soron, de mondom már engem is érdekel, hogy hogyan lehet tovább jutniPSN ID: CallmeEighty8
-
-
Guitar14
senior tag
Na én is belehúztam a gyűjtögetésbe. [kép] Végre sikerül egy FAT verziót beszereznem ami mindig is a vágyam volt, szerintem sokkal jobban néz ki, egyből be is dobtam a kedvencem (Getting Up) és érdekes, hogy az összes slim verzión a játék egyik pályáján nincsenek lépés/ütés hangeffektek másik pályán nincs zene. FAT-el játszva viszont minden pályán az összes hang lejátszódik hiba nélkül tehát van különbség. Ráadásul szerintem kellemesebb a ventillátor hangja mert nem olyan sugárhajtású mint a slim úgyhogy nagyon megszerettem. És annyira toltam volna csak ezzel a kínai karral rémálom. Mivel még mindig nem találtam jó eredeti kontrollert előszedtem azt a dualshock 2-t amit analog leforrasztás közben sikerült gallyra vágni mert a nyákon a nagy hőtől levált két szál így nem lenne az új analognak csatlakozása 2 helyen. Mivel ha nem próbálom meg úgy is kukába/alkatrésznek megy, fogtam ráforrasztottam az új analogot és ahol lejöttek a szálak ott egy kék kábellel csináltam jumpert. [kép] (annál a bal oldali kondenzátornál [C9] leizzdtam olyan kicsi, meg alá papírt is kellett tenni mert hozzáért a másikhoz és rövidre zárta de így nagyon jól szuperál a kontroller, élvezet vele játszani véégre. (ez a kínai analog nem a legpontosabb de legalább szabályosan vannak a deadzone ok és nem húz semerre. de majd még levadászok egy eredeti jó kontrollert)
Úgyhogy pörgött a hétvégi rövid szabadidőkben a Getting up és a Ford Racing.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Halihó.
Ma megérkezett a Network Adapter,látja is a gép,de amik játékok rajta vannak amiket külső vinyóra másoltam na azokat nem látja.
Hogy kell felmásolni rá játékot hogy lássa is a gép és elinduljon? -
-
winhate
őstag
válasz perge666 #7227 üzenetére
Hali
Kis kiegészítés:
Fat32 32gb nal nagyobb hattertar formazas ezzel:
Fat32Format Gui (keszito sajat oldalarol)
32bit
64bitIso file ok feldarabolasa Fat32 hattertarra: (kb 4.2GB nal nagyobb iso filehoz )
UsbutilHa halozatban tolod akkor a legjobb baratod:
Opl Managerhttp://pouet.net/prod.php?which=5633
-
-
winhate
őstag
Semmi koze nincs hozza.
Nekem pc rol win7 alol van megosztva ntfs a filerendszer amin a motyo van.
A megosztas smb azaz samba.
Ps2 formatumu hdd ez alatt mit ertesz?
Egyedul ps2 slimnel hasznaltam hdd t ami 1tb meretu. Usb re volt kotve.
Na ide kell a specko fat32 formazas mivel igy 32gb meretkorlat fole is lehet menni.
Ezert is irtam fentebb hogy a keszito sajat oldalarol van a fat32 gui format.
Itt a leirasa is hozza: [link][ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
winhate
őstag
-
Srácok help.
Most van időm foglalkozni a Network Adapteres témával.
Olyat lehet csinálni hogy külső vinyóként felmásolom a játékokat a HDD-re és az utána fusson is a network adapteres megoldással?
Mert nincs ithon semilyen kábelem amivel össze tudnám kötni a PS2-t és a PC-t. -
Guitar14
senior tag
Gyerekek ez a mai vásár (Pécs) nagyon szerencsés volt. Fillérekért vettem bontatlan 5 ös csomag dvd tokot mivel van egy két lemez only játékom és nyomtatnék hozzá borítót. Aztán megpillantotam egy nagyobb árusnál egy viszonylag nagyobb dobozt benne rengeteg kábel meg ilyen olyan dolog és megláttam a PS2-es buzz kontrollert. Mondom ez nekem nem kell de hátha van valami. Alul megláttam egy Dualshock 2-t na mondom nézzük, kibányáztam alatta látom van mégegy, azt is fél órán keresztül bogóztam kifelé. Néztem az analogot kb mint az új. (koszt leszámítva) Analoglötyögés mint egy új kontrolleren, az a gyári picike van csak és még a gumi rajta kb. érintetlen, tehát konkrétan úgy néz ki a két kontroller amin nagyon max játszottak 10-20 órát. Meg is vettem elég jó pénzért az egyiket magamnak és mivel a kettő elég olcsó volt gondoltam rátok is, elhoztam mindkettőt. Szépen lepucolom a koszt róluk játszok mindkettővel egy kicsit aztán az egyiket biztosan meghirdetem egy normális áron. (itteni aktív PS2-es fórumozónak olcsóbban is adom, ezért is vettem meg mindkettőt)
perge666 Neked pedig írtam a kérdésedre privátba.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
M0ng00se
őstag
válasz Guitar14 #7234 üzenetére
Én győri piacra szoktam járni, láttam 1-2 ritkaságot de ott piac-hoz képest elég drágán van árazva, vagyis csak annyira, hogy egy piacon nem akarok fizetni több ezret feltétlen egy játékért... Múlthéten a GTA2-t sikerült megvennem PS1-re 1500-ért mondjuk ezt nem tartom drágának, de aztán ki is próbáltam itthon a játékot, hát nemhiszem hogy többször be fogom kapcsolni xD gyerekkoromban sokat nyomtam a második részt nem túl izmos hardveren, de itt azért megröccen mindkét konzolon (1,2).
Még tavaly megláttam egy Gran Turismo 4 prologue lemezt elég jó állapotban, azt nem hagyhattam ottV6
-
M0ng00se
őstag
Szóval az életemnek megint olyan korszakába léptem amikor nem tudok mit kezdeni magammal, szóval ezt egy PS2-vel oldanám meg.
Költözés alatt elkallódott a av->komponens kábelem, először is erre lenne szükségem.Anno ennek jobban utánamentem, viszont valami félremehetett mert ez csinálta az artifacting-ot egybefüggő színeknél, a kis négyzeteket, vagy nem is tudom hogy mondjam, valami a sync-kel volt de már nem emlékszem. Szóval ha tudnátok ajánlani egy profi kábelt azt megköszönném .
Szereztem egy CRT monitort a minap, mivel szeretek hardcorekodni és felesleges terheket róni magamra, de arra gondoltam, hogy ezen használnám a konzolt. Szóval keresek egy component->DSUB átalakítot is, már túrom az ebay-t nem sok sikerrel.V6
-
Guitar14
senior tag
válasz M0ng00se #7236 üzenetére
Én most rendeltem kínából komponens kábelt. Kíváncsiságból. csak hát 1-2 hó múlv ajön meg. Ha kicsit is javít a képminőségen én már boldog vagyok. Csak majdnem elviselhetetlen a ps2 képminősége számomra. Hozzászoktam az HD-hoz GC-n ebben a generációban
Ha nem sietős neked akkor leírhatom a tapasztalatomat a kábelről ha megjön eccő'.
Aztánerre a PS2-es gyűtésre csak most álltam rá amióta van egy jó konzolom és mostmár kontrollerem is. Egyikel már játszok, konkrétan ez egy új kontroller.... legkisebb nyomásra minden gomb reagál és tiszta matt a felülete, nincs kifényesedve a sok játéktól.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Cruxz
csendes tag
válasz Guitar14 #7237 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott a kontroller kérdés, ha türelmes az ember ki lehet ilyet fogni. Volt hogy egy évet vártam míg találtam kontrollert (én sajnos nem vagyok olyan ügyes a javítással) máskor meg volt vagy 4 db működőm is.
Borító nyomtatást hogy tervezed? A szkennelt képet megtalálom a cover project-en, utána kérdés a papír anyaga és a nyomtatási beállítás, hogy megfelelő színeket kapjak.M0ng00se: Egy hónapja én is találtam így egy GTA2-t, szinte ingyen csak doboza nincs.
-
Guitar14
senior tag
Szimplán megkeresem a régiónak megfelelő borítót, nyilván abból a legjobb minőségűt és mivel fényes borítás ami rajta van élénkebbé teszi a színeket ezért szimpla papírra nyomtatom egy jobb nyomtatóval. Igazából a méret ami fontos arra meg már megvan az excel méretbeállításom (aztán belülre ráírom, hogy repro nehogy valaki a későbiekben megjárja mert utólagos a borító )
Eddig egy ilyet csináltam ami GC-s és bántam, hogy nincs neki borítója. Itt sajnos a képminőségben volt hiány mert nem találtam jobbat. [kép] [kép]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
gajdi79
csendes tag
Üdvözlet!
Hozzáértő segítséget kérnék, mert vettem egy PS2 - slim gépet, ami az eladó szerint a másolt lemezeket nem mindet viszi, ami nem gond, mert csak eredeti játékaim vannak. PS1 NTSC játékokat viszi (GT1, Crash B. Warped), de a PS2 PAL DVD játékokat nem (GT4, SF2). Itt mi lehet a probléma (sajnos pontos típusszámot most nem tudok, de ha kell pótolom) a PAL/NTSC vagy a DVD-ket nem tudja olvasni?
Köszönöm,
Andras -
Guitar14
senior tag
válasz gajdi79 #7242 üzenetére
Jó kérdés. Maga a konzol PAL vagy NTSC?
Ha PAL-os akkor olvasnia kéne a PAL DVD játékokat. A játékaid nem túl karcosak?
Esetleg próbáld meg NAGYOn óvatosan a lézert megtisztítani fülpiszkálóval amire egy csepp alkoholt teszel vagy üvegtisztítót és nagyon óvatosan kb. épphogy elérje a lézer lencséjét körkörös mozdulattal tenni olyan 3-4 kört és nézd meg, hogy ne maradjon rajta egy szál se aztán újra próba. Írd le majd mit tapasztaltál.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Hát ha valakit érdekel itt. Most láttam a hardverapron, hogy 500GB-os IDE HDD-t és GameStar network adaptert árulnak egybe.
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Van 1 chippeletlen ps2-m (fat). Szereztem kölcsönbe 1 chippeltet. FMCB -ot szeretném rátenni a memóriakártyára usb-ről; Írtátok is valamikor, amit nem találok, hogy dvd írás nélkül is elkészíthető, de Mandela effektus érzésem van. Googleval sem jutottam sokra, mintha nem is lehetett volna soha.
Tudnátok segíteni?HUN_Thorpedo
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A Jak2-ben tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni az invert módot a kamera nézetnél?
[ Szerkesztve ]
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Guitar14
senior tag
válasz Guitar14 #7237 üzenetére
Megjött kínából a komponens kábel... hát ég és föld. Majd átdugdosom őket és csinálok ide képeket mi a különbség. A szöveg olyan lett mintha az eddig teljesen eltompult ceruzát kihegyezték volna.
-
-
taki01
őstag
Kickstarteren Ps1-2 vezetéknélküli kontrollereket árulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok.
Multkorában írtam hogy vettem egy Satás Network Adaptert,amire felmásoltam jópár eredeti lemezről játékokat. ( mármint a rácsatlakoztatott vinyóra )
Egyik kedves fórumtársunk segítségével másolni akartam a vinyóra PC-ről játékot,de előtte mindenképpen le akarta formázni amit nem hagytam,mert azóta eladtam egy jópár lemezt és nem tudnám újra felmásolni….Írtam ki DVD-re játékokat,de azokat nem engedi másolni,én csinálok rosszul valamit vagy nem is lehetséges?
Pendriveról sem tudok sehogyan felmásolni cuccot??Más nem jár ilyen cipőben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest