Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wigyori

    tag

    válasz sgeza #10093 üzenetére

    Ize, lehet hogy en ertettem valamit felre, de te irtad a ket webui-t :)

    "Ha sikerrel járok, akkor a Z1-en reményeim szerint használható lesz olyan formában, hogy 2db webes felületről lehet majd piszkálni az 1db dobozt "

    Biztos megoldhato hogy a masik SoC-on futo OS-t is piszkald (leven a ketto kozott sima ethernet van) pl. LuCI hook-okkal, vagy akar egy sajat API-t is megirva, amit a LuCI-ba beepitesz. Ha a gyari OS-t telnet-tel tudod konfigolni is (vagy akar egy komplett konfigot is fel tudsz neki tolteni), akkor en expect scriptekkel allnek neki megcsinalni, amit szinten valahogy behuznek LuCI ala.

    A ZyXEL-t ismerve valoszinuleg nem egy szabvanynak megfeleloen konfiguraljak az 5g-s reszt (tehat nem valoszinu, hogy van mar ra egy library vagy scriptgyujtemeny, amit tudnal hasznalni), ugyhogy elso korben mindenkepp vegig kell sniffelned, hogy hogyan kommunikal a "kulso OS" vele.

    De ez igazabol mind csak tipp elsore. :) (En a magam reszerol letettem arrol, hogy a WRVS-emre OpenWrt-t rakjak, egyreszt mert most mar eleg oreg HW, masreszt a ket OS-es kavaras miatt nem tudnam normalisan megcsinalni a konfiguralast (ugyebar Cisco, aki a gyartok kozul a masik jomadar), harmadreszt ott a flash is kozos a ket SoC kozott, ami plusz agyf@sz. :) )

    Udv,
    -w-

Új hozzászólás Aktív témák