Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz blakey #34722 üzenetére

    Node, nem is probalja SEMMI sem jpgkent kezelni. Az ipon szervere TOKELETESEN megmondja rola, hogy image/webp. Soha, senki nem allitja errol a filerol, hogy ez JPEG csak te. Ha ide feltoltod, azert lesz belole JPEG formatumu allomanyt, mert a forummotor megprobalja atkonvertalni. Azert sikerul a forummotornak atkonvertalnia, mert SENKI sem allitja a keprol, hogy ez JPEG, ugyanis, ha a forummotor JPEG-kent probalna megnyitni, akkor azt nem tudna, hiszen nem JPEG, hanem webp. Tehat senki nem akarja ezt JPEG-kent kezelni, se a forummotor, se a safari. Latod, meg a photoshop sem tudja jpegnek kezelni (a photosom import filtere pont ugyonezt az uzenetet mondja minden olyan allomanyra, amit JPEG-nek akarsz megnyitni, de valojaban nem JPEG. Tehat ha az input filtrevel egy txt-t akarsz megnyitni, arra is ugyonez a message fog jonni.

    Tehat meg mindig ott tartunk, hogy ennek a filenak semmi koze egy jpeg filehoz, soha, semmilyen szerver nem allitotta ezt rola, sott, semmi nem akarja jpegnek sem megnyitni. Ha pl az ipon szervere, azt mondana errol az allomanyrol, hogy image/jpeg, akkor SEMMI nem mutatna meg, se a Chrome, se a Safari Big Sur alatt, hiszen nem jpeg. A JPEG JFIF kontenere nem is hasonlit a webp RIFF kontenerere, tehat zero hasonlosag van, a ketto formatum kozott.

    Latszik az is, hogy az Affinity Photo megnyitja, de o sem azert nyitja meg, mert JPEG, hanem azert, mert ismeri a webp formatumot.

    Tehat tovabbra is az van, hogy az ipon szerver ad egy filet, aminel megmondja, hogy a tipusa image/webp, es ami meg tudja jeleniteni a webpt az megjeleniti, ami nem tudja, az nem. Semmi keveres nincs itt semmifele jpeggel.

Új hozzászólás Aktív témák