-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Hát ismerve a múltamat valószínűleg előbb-utóbb igen, nincs pofám azt mondani hogy áhh már biztos nem...
Most sem várok akkora előrelépést ettől, nem a bázis a fő indoka a cserémnek. Inkább a Simagic rendszerét is szeretném kipróbálni, és persze a GT4 perecet megszerezni. Ezek miatt váltok. Tudásban, nem hiszem hogy sokkal előrébb leszek ezzel.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Bandit21
addikt
-
zsozsa74
őstag
válasz Találtgyerek #65815 üzenetére
Egy jó mozgó váz? Úgy általában a Playseat cockpiteket tudnám ajánlani...
Amúgy meg én is egy ilyen rendszert választanék. Abból is a svéd Simrig SR3-at.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Taurus-1047
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék a tapasztalt társaktól:
Van egy CSL DD 8Nm szettem, egy WRC pereccel. Én PC-n használtam, de megválok tőle bázis váltás miatt. Tudom, hogy a CSL DD csak PC kompatibilis. De a WRC pereccel együtt működik a rendszer PS4/PS5-ön? A holnapja szerint a WRC perec PS Ready, leírása alapján: "The functionality of this product on Xbox One or PS4/PS5 can be limited by the capabilities of the console (subject to firmware/OS changes and developer support). The full functionality can only be guaranteed on PC; this is also game-dependent." ha jól értelmezem, limitálva, de működik.
Aki ilyet használ PS-en, esetleg ugyanezt a CSL DD-t, Mclaren GT3 V2 pereccel szintén PS-en és ír a tapasztalatáról, azt előre is köszönöm! -
Géjza
őstag
válasz Taurus-1047 #65818 üzenetére
PS-en csak PS kompatibilis base-zel fognak működni a PS ready perecek. Sima CSL DD nem PS kompatibilis bázis. A GT DD PRO pl. az (CSL DD PS-es verziója), amiben benne van a PS chip is.
-
Taurus-1047
csendes tag
Köszönjük szépen, már tárgytalan, közben más úton megfejtettük, hirtelen nem emlékeztem rá én sem, pedig régebben olvastam róla itt!
Tehát nem fog működni a cucc PS-en, mert ahhoz olyan bázis is kell, mert a PS chip a bázisban van, az X-Box pedig a perecben. -
Bandit21
addikt
-
JulesTS
őstag
válasz Taurus-1047 #65820 üzenetére
Ja a facebookon válaszoltam egy ilyen kérdésre...
-
aktív tag
válasz jlaci74 #65821 üzenetére
Eddig akkor úgy nézem az aktív pedál és a motion rig a két vezető periféria. A CSL DD bundle és motion rendszer jó ötlet, több elem egy csapásra.
Engem a motion egyelőre nem igazán foglalkoztat, az aktív pedálra nehéz lenne nemet mondani, de talán egy szép GT perecet mondanék. BMW M4 vagy Pokorny Engineering vagy GSI. Ennyit valószínű sosem fogok adni perecért, viszont egy ilyen igazán "cherry on top" lenne bármilyen rigen. Övfeszítő még érdekes lehetne, de ebben benne van, hogy nem jönne be, szóval menne a szekrény mélyére.
-
szacsee
nagyúr
Ha már motion System...
Szerintetek melyik aluprofil rig ami megfelel az elvárásoknak nagyon hosszú távon?
120kg+ sofőr alatt is bírja a strapát.
Később ha elterjedtebbek lennének a mozgató rendszerek, akkor kompatibilis legyen velük (ne essen szét).
15-20Nm bázis alatt is stabil legyen.
TR160 féle felépítés esetén.
TR120 nagyon jól néz ki, de mozgató rendszer esetén hátránynak tartom, hogy nem egy anyagból van a váz alapjának hosszú oldala.Véleményetek?
Acél kezdő cockpitem van, így csak tapogatózom, de a hanyattegerem már röpült párszor, amikor a bázis megrázta magát.Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Találtgyerek
veterán
Közben újítottam egy harmadik váltót is itthonra.
06-3o/9759I39
-
Gigi01
őstag
válasz Találtgyerek #65829 üzenetére
Ezt én is néztem.Lehet pedállal behúzom majd.
-
fatal`
titán
Nem. A PS kompatibilis chip a bázisban van, az Xbox kompatibilis a perecben.
A WRC pereccel együtt Xbox kompatibilis.
-
András12345
aktív tag
na erre kíváncsi vagyok mik lesznek a tapasztalataid
-
Találtgyerek
veterán
válasz András12345 #65832 üzenetére
Először még a felfogatást kell még kitalálnom. Csinálok majd egy képet, hogy hova menne és bedobom ide. Hátha lesz valakinek rá ötlete.
TH8A-t próbáltam eddig csak H váltóból. Ahhoz képest ennek sokkal jobb a váltás érzete. A szeki része is egész jó, de a Meca szekit azért nem cserélném le rá.06-3o/9759I39
-
zsozsa74
őstag
Grat! Na erre én is kíváncsi vagyok! Írj majd róla!
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
szacsee
nagyúr
válasz Találtgyerek #65837 üzenetére
2db kipu bilincs + 1 lemez, ha egyszerű anyagokból kell.
Mekkora átmérő?Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
jlaci74
aktív tag
válasz Találtgyerek #65841 üzenetére
Nézz szét bringás felszerelések között, ott a 25,4 valami szabvány méret ( 1 coll ) ,
ha nem sürgős megcsinálom neked ahogy szeretnéd csak rajzolj méretekkel valamit... -
bnorci71
addikt
válasz Találtgyerek #65837 üzenetére
a kézi mellé szeretnéd?
Mert akkor én a kézi alaplap hosszú kivágásaihoz csavaroznék lemezt.
Sima csőbilincs itt szerintem kevés lesz, valami aluból mart 2x2 csavaros lehet még megoldás.
Vagy amire a kézi fogatva van annak nagyobb alaplemezt csinálni.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bence1885
tag
Mit gondoltok ? Szerintem rá fér egy kábelrendezés
[ Szerkesztve ]
-
Ulv
tag
Még mindig nézelődöm kormány ügyben. Erről van valami véleményetek?
PXN V10 V2 -
jlaci74
aktív tag
Remélem nem kell szégyenkeznem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest