Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz Lincoln76 #52494 üzenetére

    Kb 2002 óta szimulátorozom ffb kormánnyal.
    Kb 8 éve gokartozom rendszeresen /helyi, környékbeli és pár országos verseny/ Mivel 95 kg ba megyek, a kettőből összejott már jópár éve/sőt igazából már amikor gokartozni kezdtem megvolt/ hogy észre se veszem.
    Pécsett, vagy Kecskeméten vagy Szegeden endurance versenyek mennek fel órás etapokkal gond nélkül.

    A gokart ráadásul nem csak a tekergetes, ott a saját súlyod viszed a fejed minden kanyarban gyorsítás lassítás közbe a +1.2 kg sisakkal rángatja a nyakad.

    A versenyző haverokkal a kedvenc amikor 8*20 at csinálunk Szegeden. Az egymás után 8 db 20 koros verseny. Félidőben van egy pihenő akkor iszunk. Mindenki indul vegyesen 1-8 helyről az összes géppel és a végén pontozás.

    Ez 10 db gokart futam egymás után és nem igazán szokott földre vinni minket.

    A lényeg hogy ahogy elhiszem hogy Neked a fém QR számít a lite ellen és több erőt érzel bár mások ezt nem tudják saját tapasztalattal alátámasztani, úgy hidd el nekem hogy ha az én pc-mmel rig emmel és az én beállításainmal mész akkor nem tudsz egymás után 5 konzisztens kört futni mert tul erős.

    Máshogy mondva, nem nagyon tudom elképzelni hogy 20 év ffb kormányos SIM és 8 év intenzív gokart után az erő hiányozna. Nem vagyok se óriás se tornász vagy body builder de a vezetéshez biztos hogy minden megvan ami összejohet.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák