Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz Rive #63706 üzenetére

    "Amióta a déli féltekén elmaradt az influenzaszezon (illetve ezzel együtt valszeg a többi légúti ragály is vissza lett vágva, csak azokat ugye nem jegyzik), a maszkhordás (mikrobiológiai és orvostudományi) hatásossága szimplán nem kérdés."
    Mivel általában "nagyon" értesz hozzá, próbáld értelmezni a patogén vírusok, baktériumok, gombák közötti különbséget (Esetleg nem ártana némi EÜ mikrobiológiai tudás. Én kitűnőre vizsgáztam, és te?) és ennek fényében újra értelmezni amit írtam.

    "Ahogy lerakta az influenzát, hát telente néhány hét jól időzített kötelező maszkhordás 2-3 évet minimum hozzárakna a várható élettartamhoz."
    Ahogy tavasszal elmondtam, a COV-2 alapvetően az influenzához hasonlítható. Szintén elmondtam, hogy távol-keleten komolyabban veszik az influenzát mint nálunk, lásd maszkhordás (ami nem a mostani magyarországi gyakorlat). Én köszönöm, hogy mostanra megértetted.

    "Kétségtelen lehetne még csiszolni a gyakorlaton. Ahogy néha nézem a buszon, hát valszeg sokat"
    Tavasz szintén zenész.

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák