Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    Srácok, az elmúlt 14 órában az is megfordult a fejemben, hogy abbahagyom itt a fórumozást, annyira elmerültünk a FB színvonalú hozzászólások bugyraiban. :((
    Nem tisztem megvédeni Majkát, nem cimborám, csak sok a közös ismerősünk, meg nem is írnék semmi olyat, ami nem általa került nyilvánosságra. Igen, civilként engem is bánt, hogy nekem nem feltétlenül lenne olyan egyszerű egy telefont megejtve, enyhe tünetekkel vizsgálatot kérnem egy jobb covid-kórházban, de ez ilyen sajnos.
    A tudható tényekről:
    Majka PCR pozitív.
    A barátja is.
    Majkának van egy (kezelt) szívbetegsége.
    Ennek okán és mert kifejezetten parás, tartott a vírustól, 99.9%-ban olyankor is maszkozott, amikor és ahol nem volt kötelező és olyan helyzetben, amikor a többség nem viselte volna. A padball - ahol körbefertőzték egymást - a saját bevallása szerint is f@szság volt tőle, az egyik kilengése a kevésből tavasz óta! Szerencsére nincs nagyon szarul, a kórházban sem akart bentmaradni, az orvos javasolta határozottan. Ő is ember, már akkor felmerült benne, hogy mi lesz a gyerekekkel, ha a párja is elkapja, amikor még bízott benne, hogy az otthoni elszeparáltság és maszkozás elég lesz, azóta Hajni is beteg. Ha más nem, ez kiválthatna némi empátiát.

    Majka nem egy atomfizikus, de nem is tök hülye, eléggé képben van a virnyákkal is, az eddigi vlogbejegyzésekben mindig elmondta ugyanazokat, amiket itt is elmondunk, ha valaki kérdezi, mit tehet megelőzésként, vagy ha már benyalta. Ezen felül, nem PC módon fogalmazva küldte el a búsba a kommentelők leghülyébb részét.
    Nem kell, hogy rokonszenves legyen, de a marketingértéken túl, igen hasznosnak találom, hogy beszámol a betegségéről, főként azért, mert egyértelműen a nép egyszerűbb gyermekeihez is eljuttatja az infót, elsőkézből.
    Top5 közszereplő a követői számát tekintve.

    Szóval, úgy döntöttem, hogy maradok és igyekszem nem ítélkezni, amiért zsigerből lett itt letámadva, biztosan megvan a pszichológiai háttere, vagy valamilyen vélt/valós sérelem vele szembe, de ha esetleg kérhetem, picit próbáljunk már meg egy random fb bejegyzés alatti kommunikációnál jobbak lenni!

    Köszi :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák