Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz #16729600 #47002 üzenetére

    azért nem beszélnek nyíltabban, mert a "szkeptikusok" azonnal világgá kürtölik ezt, és a közhangulatot eltérítik, mielőtt elkészülne a vakcina. a harmadik fázis egy "bétateszt". a cucc kész, hibák még lehetnek, extrém esetben komoly hibák is, de pont azért van ez a fázis, hogy ezeket kidolgozzák belőle. akkor lesz kész a cucc, amikor a gyártó lezárja ezt is, a hatóság is elfogadja az eredményeket és bejelentik, hogy kész.

    addig fölösleges a hibákon lovagolni, sőt, káros, mert egyre többen gondolják azt, hogy "ezt a félkész vackot én nem adatom be magamnak, látod, most is súlyos komplikáció lett valakinél". miközben ugyanott és ugyanaznap meghaltak mondjuk százan a vírus miatt.

    azért fontos mindez, mert a vakcina nem valami joker, ami mindenkit tutira és örökre véd, aki beadatja magának. akkor működik, ha eléri általa a nyájimmunitást a közeg. ha nem, akkor nem működik. ehhez viszont kell egy 70% fölötti immunitás -- az úgy nem megy, ha az emberek nagyobbik része be sem adatja magának.

    a gyártók egyébként nyíltak, mert minden eredményt publikálniuk kell. az tény, hogy az eredményhez vezető út összes stációját nem kell.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák