-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Stanlee #42085 üzenetére
"vagy ha csak pisaltak, akkor is mossanak kezet,"
Erről jut eszembe egy vicc: Az angol lord és a magyar gróf miután kijöttek az illemhelyről,
a lord azt mondja, kérem szépen egy lord a vizelés után kezet szokott mosni, mire gróf, kérlek alássan a grófok nem szokták levizelni a kezüket."Aki ad,az nyer"
-
pjen
félisten
Néztem az M4 sportot.Focümeccs,zártkapus.Viszont a játékosok egymás nyakába lihegnek.Ez nem is lenne baj,ha utána mind karanténba kerülne,de nem.Hazamennek és tünetmentesen terjesztik a vírust.Muszáj nekik bohockodni?Akkor tőlem mért várják el a maszk viselését?
[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
Ritka nagy idiótaság, valóban.
De kb. naponta tesztelik őket + a stábot, azért így jóval kisebb az esélye a fertőzésnek.
Elképesztően hatalmas biznisz ez, mindenkinek az az érdeke hogy gond nélkül menjen tovább.
szerk.: már amennyiben valamelyik normális bajnokságról beszélünk, nem erről a bohócligáról ami itt van.
[ Szerkesztve ]
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
pjen
félisten
válasz nobela #42105 üzenetére
Azért hem értem.Otthon maradnának,kapnának állásidőt,mondjuk a bérük 80% át.A tesztet is meg lehetne spórolni.Más:unokaöcsémék most jöttek haza németből,igaz osztrák rendszámú autóval.Sehol nem mondtak,kérdeztek semmit.Egyedül a mi határunkon kértek személyit.Rákérdeztek,ezt most mért.A határőr azt mondta neki kiadták,hogy kérni kell.Se teszt,se hőmérő semmi egész úton.
-
nubreed
veterán
Ha a normál kerékvágás alatt azt értjük, hogy ugyanúgy fogyasztunk, utazunk/túristáskodunk ész nélkül, kizsákmányoljuk a bolygót, a természettel diszharmóniában élünk, feléljük a tartalkékainkat, kinyirjuk a környezetet, mint ahogy előtte tettük, nagyon remélem, hogy NEM! Az emberiségnek ideje elgondolkozni saját magán és a tettei következményein.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Alex91
félisten
válasz Drizzt #42095 üzenetére
Akkor vegulis sajat magat kinyirta a sars 1, mert az eros tunetekkel, nagyobb mortalitassal nem tudott terjedni... Mar ha jol gondolom?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Z.É.T.
őstag
válasz Alex91 #42111 üzenetére
Gyakorlatilag igen. Illetve az okok közé vehetjük még a rövidebb inkubációs szakaszt (lappangási idő), valamint a magas mortalitás miatti fokozottabb védekezést - miután felismerték, mivel van dolguk.
Amiben nagyon hasonlít az és a mostani - valamint még számos vírus - hogy kiemelték a vírusterhelést, vagy vírusdózist.
Alapvetően annál is az idősebb, T-sejtes immunitásban már gyengébb korosztály volt veszélyeztetettebb, de a bejutott nagy dózis vitte ott is a fiatalabb, makk egészségeseket is, például a nem megfelelő védőfelszerelésben dolgozó orvosokat. (ahogy persze a mostani SARS-COV2-nél is)https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Z.É.T.
őstag
válasz Ringman #42114 üzenetére
Az is lehet, igen, nekem az maradt meg, hogy jellemzően 2 nap után már voltak komoly tünetek (míg a sars-cov2-nél ez ugye átlag 5-6 nap), de így, hogy mondod, már rémlik, hogy igazad van. Jellemzően a tünetek megjelenésekor fertőzött.
(de halkan hozzáteszem, hogy akit érdekli, tuti hogy 10mp alatt megtalálja a Wikipédia oldalát :D )
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Ezekiell
veterán
Tizenhét mintavételi pontot állít fel a kormány
Amennyiben valakinek a kontaktkutatás kapcsán szükséges a tesztelése, a háziorvos időpontot kérhet a 17 ambuláns mintavételi pont valamelyikére, ha a jelentkező tünet- és panaszmentes
Ez egy jó lépés, kár, hogy későn, és hogy nagyon kevés..Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
titán
válasz F.E.K.. #42103 üzenetére
Itt pedig az európai tanács covid19 - cel kapcsolatos intézkedései: [link]
A magyar közlönyökben márciusban megnéztem, március 9-től találtam coviddal kapcsolatos rendeleteket, az első az operatív törzs felállításával kapcsolatos intézkedés (37. szám). Utána folyamatosan jön a többi, ott is érdemes előtte és utáni is körbenézni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Srácok, bocsánat ha most nem olvasok vissza, mert már volt esetleg erről szó. Én most regisztrált munkanélküli vagyok. Ugye tegnap eldöntötték, hogy +6 hónapig, hogy nem kell fizetni a tartozásokat. Jövő év közepe. Most tegnaptól számít ez a rendelet, és érvényes rám, vagy hogy ha december végén leszek munkanélküli, és onnan számít? Nem értem, honnan számít.
https://gamergep.hu/
-
Z.É.T.
őstag
válasz Meggyi001 #42118 üzenetére
Ez jogos felvetés, de vélhetően a meghosszabbítás pillanatában, azaz január elsején "kell" munkanélkülinek lenni, hogy meg lehessen hosszabbítani.
(az is kérdés, hogy mi lesz a teendő, mert írtak olyat, hogy automatikus lesz, de honnan tudná a bank, hogy álláskereső az ember, vagy gyermeke van pl)https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
ooloo
őstag
válasz nubreed #42108 üzenetére
Nem a bolygónk kizsákmányolására gondoltam .... az most is gőzerővel folyik . Na jó ... talán picit lassabban , de ebben nem vagyok biztos . A mindennapi életünk lesz más .... és itt nem arra gondolok , hogy nem szemetelhetünk majd úgy , mint régebben .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Kékes525
félisten
válasz Csatravi #42059 üzenetére
Sajnos az emberiség teljes történelme azt mutatja, hogy semmiből sem tud tanulni. Például a világháborúk. A II. világháború óta sokkal több ember halt meg háborúban, mint a két világháborúban összesen. Legfeljebb annyi változás van, hogy a fejlettebb civilizációk proxy háborúkat csinálnak. Kihelyezik, áthelyezik az összecsapásukat. Például az oroszok és az amerikaiak nagyon sok háborút vívtak már így egymással, főleg Afrikában. Egyik oldal orosz, a másik oldal amerikai fegyverekkel.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
ooloo
őstag
válasz Kékes525 #42122 üzenetére
Valahol el kell füstölni a hadiipar által megtermelt gránátokat és az egyéb , emberi élet kioltására alkalmas szerkezeteket . Az új fejlesztések leteszteléséről nem is beszélve . Jó biznisz a hadiipar ...
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
addikt
Sokszor volt róla szó, hogy keveset tesztelünk itthon. A szomorú valóság, hogy tegnaptól Tolna, Zala és Fejér összes mintája is Pécsre jön, mert elfogyott ott a reagens és nálunk sem tart ki sokáig.
My name is Bond, James... Dean.
-
titán
válasz fatal` #42126 üzenetére
A miniszterelnök azt mondta, hogy felkészítették az egészségügyet ( Az egészségügyet felkészítettük, a védekezéshez szükséges felszerelések, kórházi ágyak, lélegeztetőkészülékek és az ezek működtetéséhez szükséges orvosok, ápolók megfelelő mennyiségben rendelkezésre állnak [link] ), tehát aki mást állít, az egész biztosan hazudik.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Memmaao #42128 üzenetére
Az én eredmenyemen rajta van, hogy hiába negatív...attól még lehetek fertőzött.
Az antibiotikum (tüdőgyulladásra) jól hat, de még a következő héten ki fog derülni elég ez a 3 nap szedés és 3 nap hatás vagy sem.
Eddig első nap (Péntek) voltak mellékhatások, ma van a harmadik nap/adag és eddig jó. (kopp-kopp)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
fatal`
titán
válasz MaxxDamage #42132 üzenetére
-
addikt
[A SARS-COV-2 korona-vírus terjedésének és fertőzésének tudományos bizonyítására, tűzött ki 100.000,- Eurós jutalmat
U.P. Tolzin orvosi-újságíró.]A virológusok teljesen tévesen követelik maguknak a diagnózis értelmezésének abszolút lehetőségét, amint valamelyik megkérdőjelezhető laboratóriumi vizsgálatuk pozitív eredményt hoz.
Ezenkívül a hagyományos orvostudomány nem hajlandó megfelelő differenciáldiagnózist kikövetelni.
Nincs valódi szakmai vita a vírus kimutatásának kérdéséről és a felhalmozódott súlyos légúti megbetegedések valódi okairól.
Ennek megváltoztatása érdekében 100 000 euró jutalmat ajánlok annak, aki egy tudományos publikációt tud a SARS-CoV-2 vírussal történő megfertőzési kísérletről prezentálni. A fertőzési kísérletnek megbízhatóan légzőszervi megbetegedésekhez kellett vezetnie a tesztalanyokban.
A betegséget okozó koronavírus SARS-CoV-2 bizonyításának feltételei
A vírus azonosítására használt laboratóriumi vizsgálat hitelesített és nagy tisztaságú kell legyen, nem lehetnek benne idegen részecskék és vegyi anyagok, egy biológiailag semleges oldatban kell jelen legyen, mint például desztillált víz. A teszt kalibrálását publikációban kell dokumentálni, és legalább egy másik, teljesen független kutatócsoportnak legalább egyszer meg kell azt erősítenie.
A megfelelően kalibrált vírusfelismerés csak a betegben határozhatja meg a specifikus vírust, egészséges embernél azonban nem.
A vizsgálati személyekkel, de legalábbis a főemlősökkel való fertőzési kísérletet sikeresen el kell végezni és bemutatni.
Ezt a fertőzési kísérletet legalább egyszer sikeresen meg kell tudja ismételni egy másik kutatócsoport, amely teljesen független az első kutatócsoporttól.
A sikeres fertőzés csak nagy tisztaságú kórokozóval hajtható végre. Semmi sem keverhető bele. Kivételt jelenthet a biológiailag semleges oldószerként, a desztillált víz.
A fertőzés a kísérlet során csak természetes úton jöhet létre, pl. a vírus aeroszolként történő permetezésével a tesztalanyok vagy főemlősök légútján keresztül.
A fertőzési kísérletet legalább 5 fős csoporttal vagy főemlősökkel kell végrehajtani - és mindegyikkel sikeresen.
A második, összehasonlító és véletlenszerűen összeállított tesztcsoportnak ugyanolyan eljárással placebót kellett kapnia, ami külsőleg nem lehet felismerhető. Biztosítani kell egy megbízható „vakítást”, hogy a vizsgálati személyzet befolyásolás nélkül rögzíthesse a fellépő tüneteket.
Ha a tudományos publikáció, amelyet bemutatnak nekem, nem fedi le mind a nyolc pontot, de egy vagy több más publikációra hivatkozik, úgy azokat is be kell nyújtani.
Nem elég egy vagy több internetes linket elküldeni nekem e-mailben. A kiadványokat eredetileg vagy másolatként, PDF-fájlként, könnyen olvasható formában, németül vagy angolul kell elküldeni nekem.
A kiadványhoz csatolni kell a német nyelvű, legalább 4000 karakter hosszú indoklást. A nyeremény kifizetésének alapja ez az indoklás - de természetesen csak akkor, ha azt a kísérő kiadvány 100% -ban alátámasztja.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
Ezekiell
veterán
válasz Daffni2 #42136 üzenetére
Mivel ez a Tolzin egy ismert oltásellenes, konteós idióta (nem én találom ki hogy az, tessék szépen utánakeresni - a kanyaróoltás-ellenes könyve kifejezetten remek lehet), a portál ahonnan meg linkeltél akkora konteós fertő, hogy ihajj, és a "cikk" márciusi, és hogy saját bevallása szerint sincs 100k EURja (ott a kéregetése a "cikk" alatt), és március 11el le is zárta ezt az egészet - ezek alapján azt mondom, hogy irány a Konteó topik mostmár, az ilyen idiótaságokat oda nyomjad.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
LED333
csendes tag
válasz Daffni2 #42136 üzenetére
Köszi a cikket a német tudnodkell.info, vagy avilágtitkai.hu szinvonalával rendelkező oldalról.
Sok tanulság levonható belőle:
1.az úriember bukott 100K eurót azonnal, amit nyilván nem fog kifizetni, mert csak a szája nagy.
2.csipkebokor vessző.
3. már látjuk, hogy nem csak magyar konteó oldalakról veszed a téveszméidet, hanem a szomszédból is ollózol (gondolom a laposföldes csoportban találtad, vagy cserélted egy háttérhatalom-mikrochipes vakcinás linkre)
4. nem csak Magyarországon vannak súlyos problémák az oktatással
5. a hülyeség gyorsabban terjed, mint a covid egy zárt dobozban az orralatt maszkosok között[ Szerkesztve ]
-
-
t72killer
titán
válasz Daffni2 #42141 üzenetére
Ahhoz, hogy szóba álljak vele, kezdje a hitelessé válással. Gyermekvédelmi kérdésekről se egy pedofíliáért lecsukott 80éves püspökkel fogok társalogni - drága az időm, hogy futóbolondokra, pláne a szándékos félrevezetésből élőkre pazaroljam.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
nubreed
veterán
Ázsiába szakadtam Zsolt Dr. újabb videoja, érdemes megnézni:
[link]"A lélegeztető gépek nem hatékonyak a Covid betegek kezelésében. Az orvosok, -legalábbis Amerikában- mindent megtesznek azért, hogy ne intubálják a betegeket, csak a legvégső esetben.".
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
azbest
félisten
a marketingeseknek is megvan a morbid humorérzékük... a napokban néztem, hogy most indult egyik üdítőgyártónál nyerő kupakos akció, ahol utazást lehet nyerni. De nincs vele egyedül, mert egyik tévés szolgálatónál is utazás lehet nyerni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest