Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz pjen #34981 üzenetére

    Ezért kellene kicsit jobban tájékozódni, és nem 1 soros híreknek hinni. Valójában mit is mondott Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz?

    "Számos fejlesztés alatt álló oltóanyag van jelenleg a harmadik kísérleti fázisban, és azt reméljük, hogy több hatékony vakcina is elérhető lesz majd, amellyel megállíthatóvá válhat a koronavírus terjedése. Ugyanakkor pillanatnyilag még nincs meg a tökéletes megoldás, és nem kizárt, hogy olyat soha nem is találunk"

    Tehát TÖKÉLETES megoldásról beszélt: ami valóban nem valószínű h lesz. De a tökéletelen megoldások is jók (csak mondjuk nem 100%ban hatnak, hanem 90%ban, és nem egy életre adnak immunitást, hanem 1 szezonra).

    Mit mondott még?
    " WHO-főigazgatója és Mike Ryan vészhelyzeti igazgató közösen arra szólította fel a világ valamennyi országát, hogy szigorúan tartassák be az egészségbiztonsági előírásokat, azaz a szájmaszk viselésére, a távolságtartásra és az alapos kézmosásra vonatkozó ajánlásokat, illetve végezzenek folyamatos tesztelést."

    Szóval kontextusból kiragadott mondat, amit hoztál - és az nem megy, hogy egyszer hiszel neki, amikor neked tetszőt mond, másszor meg nem. Döntsd el, melyik ;)

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák