Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Dyingsoul #16297 üzenetére

    mekkorat fogsz rohogni ha kozlom, hogy egy ora Dirt Rally VRben a vintage Fanatec Porsche kormanyommal (meg a 20Wos motorjaval) az ilyen ~500 kaloria? :DDD egyebkent igen, nekialltam VRezni par hete, mert rossz volt az ido futni, HIITbol meg csak olyat talaltam amitol ket napig izomlazam volt, szoval mindennap inkabb nem eroltettem. viszont rallyzni a gorog nyarban mindig orom, foleg mikozben kint mar megint havazik marcius vegen.

    kaloria polar vantage Vvel merve, de ha kell akkor a polar H10 strappal is ra tudok merni (az nem maszik el menet kozben). dirt rally vr eleg extrem pelda, de konkretan a 18 fokos szobaban be van allitva a venti huteni, mert egyebkent 10 perc utan mar izzadok es nem a headset miatt. beat saber egyebkent rosszabb volt.

    rosszul szamolod, a fogyashoz 4000 kaloria kene, az 5100 pl egy polar vagy egy garmin appal az egesz nap, beleertve az ejszakat is. ami meg mindig sok persze, nekem 5000+ kaloria egy nap alatt csak setabol pl Szigeten jott ossze. namost ha valaki tenyleg egesz nap setal akkor ez osszejohet.

    abban igazad van, hogy par app nagyon pontatlan, de otthon senki nem fog egy H10el jarkalni.

    btw, izomlazam van a kormanytol ugy, hogy normal esetben napi 1-2 orakat edzek atlagban.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák