Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz t72killer #14891 üzenetére

    Leírom mi hogy csináljuk:
    - megvesszük bekerül a hűtőbe (van szerencsére két hűtőnk a kinti hűtő a "karanténos hűtő"
    - van hűtőbe való akkus ózon generátor ... fél órát megy (maga a készülék pici max 0,6 m3 területre való...) ... (mivel az ózon nagyon könnyen lebomlik ... kb 1 óra múlva már nem érződik ózonszag)
    - ezt követően ha üveges (üdítő) vagy joghurt vagy zöldség kell akkor kis folyékony szappannal bedörzsölöm és hagyom állni 1-2 percet a szappanba majd kéz meleg vízzel lemosom...

    megjegyzés:
    - tejes dobozt nem szoktuk megmosni mert most papír kartonnal vesszük a tejet a kapír kartonban áll a tej (uht) 1 hetet a garázsban majd a papír megy szelektívbe
    - hús és fagyott termékek esetén nem szappanozunk hanem egyből megy zacskóból (kiengedés után) a lábasba és a műanyag a kukába (a konyha kuka után mindig kezet mosunk ... mivel az fertőző zóna - amúgy is most különösen)
    - nem hűtős cuccok 1 hétre mennek 'karanténba' a garázsba külön polcra 1 hét után használjuk (ha valami nem bírja ezt ki, akkor vagy szappanos vizes mosást kap vagy egyből megy a csomagolóanyaga a kukába tartalma meg megy egyből egy vákuum zárható dobozba... ropi, csoki, chips... és átcsomagolás közben kiöntés után szappanos kézmosás) .

Új hozzászólás Aktív témák