Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csixy

    addikt

    Nincs mit ezen sziporkázni. A képlet egyszerű. Ez egy új vírus. Úgy tud terjeszkedni, mint az avartűz. Amíg az összlakosság egy bizonyos százaléka nem esik át rajta, addig a járvány dúlni fog. A lassítás azt a célt szolgálja, hogy az egészségügy győzze a terhelést. Aki később kapja el annak jobbak az esélyei, mert közben új gyógyszereket találhatnak ki, tökéletesedhetnek a kezelési protokollok, passzált gyengült vírus jöhet létre mutáció útján amibe már esetleg nem kell belehalni, de immunitást ad és végül a járvány is leáll egyszer.

    Egyébként már régi megfigyelés, hogy járványos időszakokban az életútjuk végét járó öreg multimorbid ágyban fekvő nagyon beteg ápolásra szoruló betegek mintha nagyobb gyakorisággal fejeznék be az életútjukat kimutatott járványos fertőzés nélkül. Ez is arról szól, hogy ne ugráljunk ilyenkor, mert attól függetlenül már köztünk lehet, hogy még nem tudunk róla. A kaszás mindig is itt járt köztünk, de mindig is csak azzal foglalkozott, akihez kedve volt, a buta tapasztalatlan gyerekeket szinte készakarva kikerülte mindig, hiába tettek meg azok mindent a veszélyért a szüleik tudta nélkül, mert jobban vigyáz rájuk az őrangyalkájuk és ha nem így lenne az élet sem működhetne. ... Szóval maradj otthon és ennyi!!!!

    Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Új hozzászólás Aktív témák