- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #214662 üzenetére
...mit művelt a moslékarcú? ...csak most jutottam meccsközelbe: 99.99%ra jutottunk fiunk szobájának felújításával/berendezésével és délután megünnepeltük az erkélyen egy kis sütögetéssel meg sörözéssel... soha nem láttunk ennyi szomorú kutyát, aki nyálát csorgatva sétált a sültszalonna meg kolbász illatától
...meccsből csak ez a zInter jutott nekem, de ez is már 2-0, sok eseményre nem számítok... lehetett volna inkább valami tico meccs... Gallagher mikor fog bemutatkozni? végén még lesz egy spanyol brigád, akinek Gallagher és Torrente miatt szurkolni is tudnék? ...csak ne lenne hozzá egy fasztarisznya edzőjük
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
sherlock82
senior tag
Kíváncsi leszek ma a Roma hazai pályán tudja e hozni a mérkőzést mert tavasszal kikaptak az Empolitól ezzel biztosította az Empoli a bent maradást.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
DS39
nagyúr
válasz venember83 #214705 üzenetére
Kinek az ötlete volt az, hogy a vendég mezen "fradi" címer legyen? 😂
-
Iramirez
aktív tag
válasz venember83 #214705 üzenetére
Az eredmény egy dolog,az a baj hogy játékban se látni semmi,változást,javulást.Most egy nagy szar katyvasz az egész.Olyan mintha senki nem tudná mi a feladata.
-
DS39
nagyúr
válasz szotyika77 #214709 üzenetére
Ja, CR még nyomja.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #214698 üzenetére
jó ez a névkiejtős cucc
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #214698 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #214713 üzenetére
A semmirekellő Mount pont ennyibe került a MU-nak. Csodás.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #214713 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #214716 üzenetére
Áhhhh kizárt
-
atee_13
őstag
Azért remélem, hogy a foglalat levonta a következtetést az előző forduló első féidejéből
ezt meg csak úgy grátiszba
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #214720 üzenetére
"Rés Ernő?"
Na most én is pislogok mint hal a szatyorban, még nem esett le
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #214722 üzenetére
Én arra gondoltam igen, hogy slot (foglalat pc-s vonalon ez a kifejezés)
-
atee_13
őstag
-
venember83
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...kájszédó, igggazi balfék ...vagy ez nem is ő volt, hanem a csodajackson?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
sánchez már elvetődött a hosszúra, mielőtt még Cunha elrúgta a labdát. Természetesen gól lett belőle.
Meg is érdemeljük, miket hagyunk ki még mindig.
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #214728 üzenetére
Az jó. Én 20 év alatt keresek ennyit
Ma kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
...szerintem az elmúlt 1 évben heti szinten koccintanak Liverpoolban arra, hogy "de jó hogy a cselszkihez került" BHA-nál meg a 'poolra is isznak ezzel párhuzamosan egyet, mert feltolták az árát
-
mephi666
nagyúr
...a Cunha... matata cselszki védelem akkora lukat hagytak ott, hogy egy ifa megfordul kényelmesen
...a kapus ezért nem kap dicséretet
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...egy pontrúgást képtelenek levédekezni... ...el kéne gyorsan költeni még 300milliót jónevű cb-kre meg védekező középpályásokra
-
grizlisandor
veterán
Marescának nem sikerült rendeznie a védelmet...
-
Creative997
őstag
Én még mindig ertetlenkedem ezen, mennyit változott a világ. 15 éve a legjobban keresőknek, a legnagyobb sztároknak volt ekkora a fizuja, manapság meg ilyen nimandok is simán megkapjak. Azért az infláció nem volt ekkora. De most megideztem cyperkindot mert besztlig és a money története felelevenodott.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz Creative997 #214735 üzenetére
...heti 50ezer fontot kb mindenki megkap, amiből ha nem sík hülye valaki, akkor fél év múlva már megvan minden és biztosítva a következő n+1 generáció is... innentől szerintem számíthatna olyan dolog is, hogy alázat meg klubhűség... nettó faszméregetés, hogy az ember 150-200-300ezret keressen
...pl itt ez a Wolves... kurvajó kis csapat és gondolom a bérek is felfogható szinten mozognak... van elképzelés a játékukban... kékek meg azt se tudják milyen rendezvényen vannak
...pff erre ott van egy cigány megpattanó jinx
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...ez a Madueke kifogta a mai napot
-
grizlisandor
veterán
Mosquèrát utólag nem akarták eltiltani, itt is szerepel, de legalább egy sárgát kapott...
-
forceberg
veterán
Nézzétek meg a bajorok ellen befújt 11-est.
Emellett Suáreznek a párizsiak 17-ben letépték a nyakát!Azt eddig még Kim meg Kuka nem is betliztek ma!
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DeathAdder
veterán
válasz Creative997 #214735 üzenetére
közel nem adnak akkora béreket mint a barsza reál pizsi münkhen
az hogy egy nagycsapat ekkora bért ad semennyire nem számít kiemelkedőnek, ezt az inter juve is megadja, illettve sokkal többet is a legjobb játékosainak
itt inkább az a brutál hogy 2031-ig szól a szerződése
a besztlíg beakadáson ilyenkor totál rossz helyen van a hasngúly, mert a bottom 10-12 az ami kurva nagy béreket tud adni másokhoz képest
-
Tibiajax
nagyúr
rettenet pocsék ez a madrid-stadion..
-
DeathAdder
veterán
Mekktamás -> Nápolyi, 30m
-
DeathAdder
veterán
már kemenes is a szpájler tv-n van?
őt mondjuk kedvelem -
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #214743 üzenetére
Maguire ezekhez képest Baresi szint...
Csak ha most nyernek, akkor megint a szőnyeg alá megy a téma.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
hnnna, ennyi elég is vót (bőséggel) a rejálmadridból, menjünk, nézzük meg Dominikékat
-
Creative997
őstag
válasz DeathAdder #214741 üzenetére
De azt nézd kik kapnak mekkora béreket. A nagyobb sztárok nagyobbat kapnak az említett csapatokban, ez tény. De hogy ilyen semmirekellő kajszedo évi 7.2 misi, csak azért mert a posztja keresett (és még szar is benne), szerintem túlzás. Mondjuk annak tükrében mennyit fizettek érte, még arányban sincs, viszont amit írtál, ezt a 7.2 misit kapja 8 éven át összesen, cselszi filozófia..
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
válasz Creative997 #214748 üzenetére
brigtonban ligaelit volt. az hogy egy játékostemetőben szar, erre szokták mondani hogy mindenki rendszerjátékos
nálunk kurvajó lenne abba a tátongó űrbe ami a védelem előtt van sokszor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Politika
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Milyen monitort vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest