- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Gatti, mint CSK?
Motta takarodj?
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
-
grizlisandor
veterán
Mi ez a kétgólos előny a félidőben Juventusban?
-
forceberg
veterán
válasz cyberkind #214458 üzenetére
A liga szabályzat miatt, mert két év között nem lehet a felénél kevesebbre csökkenteni a bért.
Állítólag próbálkoztak, de Tebas tudjuk merre húz. Az ő fejét az apján kívül Jr. szédítette meg. Ilyen egy igazi jó barát!
Nyugi, én sem vagyok "elégedett" a történtekkel, de ez van.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
DS39
nagyúr
válasz grizlisandor #214457 üzenetére
Hiba a mátrixban.
-
mephi666
nagyúr
Vlaho Darwin módban nyomja ...elbaszták a Juventust ezzel az edzővel: 2:0 a meccs felénél, nézem már 10 perce és nem aludtam még el.... mit nézzek így altatónak? ...le kell töltenem 1-2 évvel ezelőtti meccseiket altatónak?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
Öreg Vardy, nem vén Vardy!
-
DeathAdder
veterán
-
mephi666
nagyúr
...ez sem kéz? ...okkey, de akkor ezután a hétvége után mi a fasz az a kéz?
...ez a Yildiz meg elég jó zsugás... már a Bagossyék is megénekelték, hogy "táncba szabad-e vinni Yildiz-t?" ...csak itt épp Yildiz táncoltat mindenkit
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
IreN!CuS
őstag
Ez sem nézett ki túl jól
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
Reina szépet mozizott... ő sem tegnap védett a 'poolban.... már azt hittem rég nyugdíjba ment
-
venember83
nagyúr
Ma nyugodtan hajthatom fejem álomra. Nehéz volt. Kemény volt. Sokszor nagyon fájt. De végre kezd beérni Allegri munkája!
-
drachoHUN
senior tag
3-0. Ígéretes.
Allegrihez képest a játékhoz való hozzáállásban óriási változás. Öröm volt látni és nézni, ennyi év szenvedés után.DE KELL MÉG IGAZOLNI:
- szélsőt a támadó szekcióba. Legalább egy embert a kezdőbe, és egyet a padra.
- Egy középhátvédet mindenképpen. Jó lenne kezdő szintűt igazolni, mert a keretben jelenleg csak a Bremer az.- Szélső hátvéd is kell. Cabal és Cambiaso nem fogja végignyomni a szezont. Danilo nem az a poszt.
- +Koopmeiners.
Forza JUVE!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz drachoHUN #214471 üzenetére
...el vannak kényeztetve a Juve drukkerek: ebből a 3 gólból lehetett volna Allegrinél 3 1-0s meccs, amit olyan élvezet lett volna nézni, mintha csalánnal simogatnák a drukker tökeit
-
forceberg
veterán
válasz szotyika77 #214473 üzenetére
Mehetne vissza a szitibe, kellene majd tavasszal.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
grizlisandor
veterán
Georginio Rutter gyerekért is ki kellett nyitni a pénztárat.
24/25 Leeds -> Brighton €46.70m
22/23 TSG Hoffenheim -> Leeds €41.00mEnnyi pénzért már csatárt is lehet venni.
Leeds jól kiárusítja a legjobbjait, idén nem valószínű a TOP3 nekik a csampóban. -
nagyúr
válasz Creative997 #214477 üzenetére
Az előző szezon legelcsezsettebb igazolása volt. Nem tudom kinek az ötlete miatt vették de azonnal elküldeném (gyanítom Deco, aki mehet isten hírével).
Més que un club!
-
grizlisandor
veterán
Csak 40M volt, + addonok nem?
-
Richard!
addikt
Ahol első szezonjában természetesen 15+ gólt fog rúgni.
Szerintem 1-2 évente van egy ilyen elbszott igazolás. Dembuzi, Coutinho, Malcom, Pjanic, ferrantorresz, André Gomes, Semedo, Arda Turan...Biztosan akad még, de hirtelen csak ennyi kutyaütő jutott az eszembe.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Peterhappy
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #214482 üzenetére
...oké, hogy kicsit nyálas, de nem rémlik, hogy így elbánt volna a klub bármelyik játékossal... aki érdemben tesz a csapatért, az garantáltan kap egy legalább 6méteres festményt valamelyik ház falára ...még a szertáros is olyan búcsúztatást kapott, amilyet Messi se...
-
szotyika77
aktív tag
Hányinger ami itt a Barcánál megy 🤬🤬😡🤮🤮🤮🤢:
Gündogan, avagy a Frenkie-saga újratöltve
Nincs új a nap alatt, ami a Barcelona vezetését illeti, szépen lassan jönnek egymásra a vitathatóbbnál vitathatóbb és erkölcstelenebbnél erkölcstelenebb intézkedések. A legújabb elszenvedője ennek a mindig is profizmusáról híres Ilkay Gündogan.
A németek kapitánya tavaly nyáron döntött úgy, hogy egy triplázás után visszautasítja mestere, Pep Guardiola maradásra ösztönző hívását, és inkább igent mond Xavi Hernández és a Barcelona invitálására.
Gündo nagyon gyorsan meghatározó játékosa lett a Barcelonának, első gólját tétmeccsen a Clásicón szerezte ráadásul. A szezont végül 5 góllal és 14 gólpasszal zárta, 97 kulcspasszával pedig mindenkit alaposan lepipált a spanyol bajnokságban. Összességében azt hozta, amit várni lehetett tőle. Klasszis játékot, profizmust és alázatot.
A nyáron sajnos mégis arról kell olvasnia a drukkereknek, hogy Gündogan távozhat. No nem azért, mert ő akar, hiszen erről az ügynöke és maga a játékos is elmondta véleményét a napokban. Nem nem, azért, amiért Frenkie de Jongot is ki akarta tenni 2022 nyarán a Barcelona vezetése. No nem face to face, hanem alattomosan, a médiában kreált hírekkel nyomást gyakorolva rá. Ne legyenek illúzióink, ahogyan Bartomeunak, úgy Laportának is van ráhatása a katalán sajtóra, elég csak olyan híreket szivárogtatniuk, amelyekről, bár tudják, hogy nem igazak, de ezzel akár elérhetik céljuk is. Ez jelen esetben Gündogan kipaszírozása a csapatból. Megpróbálják, hátha Gündo, ellenben Frenkie-vel, végül kötélnek áll.
Miért? - tehetjük fel magunkban a kérdést. Nos, a válasz rendkívül egyszerű. Így próbálnak fizetési helyet csinálni a 60 millió euróért leigazolt Olmónak, illetve esetleges további szerződtetéseknek. Bizony, a klubvezetés úgy igazolta le Olmót ennyi pénzért, hogy nem voltak biztosak abban, hogy képesek lesznek regisztrálni. Nem végezték el a házi feladatot, nem kreáltak megállapodásokkal elég bevételt, ami megnöveli a fizetési sapkát, illetve létszámfeletti, magas fizetésű játékostól sem tudtak megválni eddig. Ismét arról kell tehát írni, hogy a Deco-Laporta tengely tervei bedőltek.
Mennyire kell ahhoz kétségbeesettnek lenni, hogy úgy igazolj egy sokadik tízest, hogy a regisztrációja sem biztos? Olmót persze megértem, imádja a Barcelonát, szeretett volna visszatérni, így hitt a klubvezetés szavának, elhitte, hogy biztos lesz a regisztrációja. Jelenleg azonban ez még mindig nem biztos. És ebben a helyzetben képesek sokan Nico Williamszet támadni, mert ő nem hajlandó habira igent mondani, üres ígéretekért hátra hagyni maga mögött otthonát, nevelőegyesületét. Nos, Nico nagyon jól tette, amit tett, vélhetően sokunk tett volna hasonlóan.
Gündót nagyon sajnálom, ahogyan Vitor Roquét is. Mindkettő járulékos vesztesége lesz (?) a vezetés őrültségeinek, fejetlenségének. A bizonytalanba tervezgetik a jövőt, olyan FFP-üresedéssel csábítják a játékosokat, amelyek nincsenek is, miközben a csapat egyik legjobb játékosát próbálják kifúrni a csapatból, akiért tavaly még térdre borulva könyörögtünk, hogy jöjjön ide.
Kettősség van bennem. Ilkay jól tenné, ha beintene a vezetésnek, és ezzel még nagyobb gondba tenné őket, még inkább vakargathatnák a fejüket, honnan teremtenek helyet a pénzügyi fair playben Olmo regisztrációjához, másfelől viszont ennél sokkal többet érdemel, így Xavihoz hasonlóan nem lennék szomorú a távozása miatt. Ő ennél egyszerűen jobb, ne adja a nevét ehhez a cirkuszhoz, amit itt ez a két ember leművel.-Cruyffista
-
Creative997
őstag
válasz grizlisandor #214480 üzenetére
30+30, nem tudom a +30 milyen addonok de a bárkát ismerve biztos olyan, ami az eladónak kedvez
Ettől függetlenül nagy mellenyulas. Nincs túl jó brazil jatekosmegfigyelojuk.Apropó, mi van az új brazil sracotokkal? Játszott már valami felkeszulesin? A nevét se tudom hirtelen..
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Creative997
őstag
válasz Napfénysüti #214479 üzenetére
Deco valahogy benyalta magát, de elég pocsék munkát végez osszessegeben. Akit meg kellett volna szerezni, győzni, nem tudja, akit megszerez az meg nem jó
-
DS39
nagyúr
válasz grizlisandor #214463 üzenetére
Meg is feledkeztem róla, hogy ő lett az edző.
Így viszont versenyképes lesz a Juventus idén. -
Richard!
addikt
válasz Creative997 #214487 üzenetére
10+ év Football Manager után én is tudnék ilyen munkát végezni szvsz.
-
Richard!
addikt
válasz Peterhappy #214482 üzenetére
Hát jah... Vígan elvoltunk roki nélkül is az egész tavaszi szezonban. És bezony, most lenne egy tarantulalábhajú Williams
-
nagyúr
válasz Creative997 #214487 üzenetére
Decot konkrétan ki kéne b*szni...
Engem is mélységesen elszomorít ami évek óta a csapatnál folyik.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #214491 üzenetére
gyertek at az inter-hez.. barcát pihentetni kell
egy darabig még -
atee_13
őstag
"A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Szabályalkotó Testülete ugyanis júliustól bevezette azt a szabályt, hogyha súlyos fejsérülés miatt kell lecserélni egy játékost, az nem számít bele az öt változtatásba. Cserébe az ellenfél is kap egy hatodik cserét az igazságosság kedvéért."
Áhhhh ha jól értem meg fognak szaporodni a fejsérülések
-
Creative997
őstag
válasz szotyika77 #214485 üzenetére
Ez egy jó összefoglaló, hogy mi folyik ott. Én értem, hogy lapocka nem tudja elengedni, mert bárka, az egy nagy márka, márkás igazolasok kellenek, hogy megmaradjon a presztízs. Értem, hogy ugyeskedesek kellenek ehhez, de ez a kizsigereljuk az értékeket és megalazo helyzetbe hozunk meghatarozo embereket... akinek meg nem tetszik, mehet a busba, függetlenül attól hogy klublegenda, megannyi címet hozott a csapatnak és edzőként is szinte ingyen vállalta (az hogy edzőként milyen, az másik temakor).
Ahogy már mondtam korábban, hagyni kéne égni a dolgot pár évig. Ha lewa, frenkie féle fizuk kifutnak, hagyni a fiatalokat. Lehet hogy nem jön össze a bl hely, lehet kevesebb lesz a bevétel, de ha nem lesz törlesztés, maradnak a horror fizuk és felesleges igazolasokkal próbálnak operálni, hogy ezeket fenntartsak, el kell végül mindent adni. De aztán mikor a probléma még mindig ott van, de már nincs mit eladni, csak a játékosokat, jöhet vagy a csőd eljárás vagy az olajos kézfogas
-
grizlisandor
veterán
válasz Creative997 #214486 üzenetére
18 évesen teheti be a lábát a ködös albionba, addig maradnak kölcsön.
Estêvão a brazil csodánk, ezt a szezont még Palmeirasban tölti.
Van még a Kendry Páez az ecuadori csodánk is ő is marad a szezonra a Independienteben.(#214488) DS39:
Pedig ez a legnagyobb hír juvés berkekből idén.
-
DS39
nagyúr
válasz atee_13 #214493 üzenetére
Tehát ha piros csapat játékosa fejbe rúg valakit a kék csapatból (hordágyon viszik le), akkor az mitől igazságos hogy a piros csapat is kap egy ajándék cserét?
Inkább elvenni kellene egy csere lehetőséget, hogy ne a durvaság irányába menjen el a futball.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #214465 üzenetére
A Leicester - Spurs félidejében elkortyolt egy Red Bullt, majd az 57. percben gólt lőtt.
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #214498 üzenetére
utána meg jelnyelven elmutogatta a csirkefanoknak, hogy "mi egyszer nyertünk pl-t, ti pedig egyszer sem... a köcsöganyátok"
ui: amúgy az ő szervezete így működik jól... lehet este legurult egy üveg bor, most 1-2 redbull és ver egy gólt ...nem veszi olyan komolyan, mint CR7, vagy Salah
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz mephi666 #214499 üzenetére
Részlet az önéletrajzi könyvéből:
„Az edzőpályán néha előfordult, hogy kondizás helyett is csak bedobtam egy Monstert. Ugyanezt tette Jamie McGuire is, de páran aggodalmukat is fejezték ki amiatt, hogy túl sok koffein fogyasztunk. Az egyik edzésen aztán a szervezetem teljesen felmondta a szolgálatot – minden erőm elhagyott,borzalmasan éreztem magam.Mindkettőnket orvoshoz küldtek, aki azt javasolta, hogy álljunk le a Monster-vedelésével. Mi meg is fogadtuk a tanácsát, és áttértünk a Red Bullra.”
via Jamie Vardy/Stuart James: A semmiből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Milyen monitort vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest