Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    válasz venember83 #19172 üzenetére

    Egyreszt ez eddig is igy volt, nem veletlen, h a Bayernnek 22 bajnoki cime van, a masodik Dortmund-Gladbach duonak meg 5-5. Hiaba a leggazdagabb, ezutan sem lesz minden evben bajnok a Bayern.

    Egy jol mukodo utanpotlasnevelo rendszerben (marpedig a nemeteknel ez van) a joval kisebb kluboknak is van eselye jo eredmeny eleresere. Eleg csak arra gondolni, h a Dortmund nem is olyan regen gyakorlatilag csodbe ment, megis volt visszateres.

    A masik kulcskerdes a Bundesliga kovetkezo ciklusanak jogdija. Iden ebbol a Bayern 25M eurot kapott, az utolso Furth meg 12 milliot. A Premier League-ben a MU 60M fontot kapott, az utolso QPR 40-et. A spanyolok meg arany gyerekek, a Madrid kap 140M eurot, a Mallorca meg 10-et.

    Ha 2016-tol sikerul magasabb aron eladni a Bundast (jelenleg meg a Seria A-ert is tobbet adnak, ami eleg vicces), a kisebb klubok sok penzhez juthatnak. Sokat nyomna a latba, ha a Nationalelf eselyeshez meltoan vegre behuzna a VB-t.

    Integra: "én reus-t tartom a csöndes befutónak, szerintem götze-nél is jobb lesz"

    Sokakat meg szokott lepni, de Reus harom evvel idosebb Gotzenel, ergo most is illene jobbnak lennie.

    [ Szerkesztve ]

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák