- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
-
Balinov
titán
Gigabyte K8NS lappal rendelkezőktől kérdezném,hogy nektek sem lehet pl. 9 helyett 8,5-re állítani a szorzót? nf3-250 tudja ezt egyáltalán?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
anulu
félisten
válasz Balinov #4503 üzenetére
az enyémen anno lehetett, de nagyon nem volt stabil.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ezzel ugye nem arra akartál célozni, h ''jó lenne, ha összepakolnál egy A64 FAQ-t!''? ugye nem?...
na jó, elkezdem összerakni, h a VI. topic már ezzel indulhasson...
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Balinov
titán
válasz sosperecek18 #4504 üzenetére
nem egy a lapunk, enyém sima K8NS S754,nem nf3-250GB csak sima nf3-250.de köszi az infót
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
melyik Biossal, Anulu? gyárilag F11-essel jött ki, azzal nem lehet,de se az f12-vel se az f13-al sem. egy S754 2800+-t kéne noszogatni.
-
-
veterán
S939 3200+-ból a Venice magos a BEST?
3njoy the Lif3
-
anulu
félisten
ehh, az kimaradt belőle, h a default FSB mindenhol 200MHz...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Balinov
titán
valahogy sejtettem...nyernék a bios downgraddel,teszem azt 8,5x 265nál magasabb fsb alapfeszen a 9x200 helyett?
Jó ötlet az a A64 (how2tuning) FAQ! támogatom
üdv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
anulu
félisten
válasz Balinov #4516 üzenetére
ha szinkronban tudod nyomatni a RAM-jaiddal, akkor megéri, async-nál nagyon nem. F9-es BIOS-nak vannak nagy baromságai
egyelőre nem OC howto lesz, hanem proci összefoglalás...ha valaki nagyon szépen megkér, és ad némi időt rá (3-4 nap), akkor szívesen összerakok egyet..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Balinov
titán
Köszi, Anulu!
Aha,szal a feles szorzókat ''kompenzálta'' a bugos bios...láttam a k8ns topikjába,hogy sokat küszködtetek...(tényleg,Esmein is ilyet akart venni,nem?hogyhogy sis-nél kötött a végén ki?) maradok az f13-nál...megpróbálom még a ramot lazább időzítéssel feljebbtuszkolni,legalább 230-240 közelébe...
OFF
szerintem megérné a ''Köz''-nek várni arra az OC howto-val kiegészített A64 összefoglalóra...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovsol
titán
válasz sosperecek18 #4509 üzenetére
super pi az cpu teszt nyomj egy 3d markot vagy valami játék timedemot és akkor derül ki hogy összeségében melyik a jobb ne külön külön nézd szerintem
May the Force be with you!
-
anulu
félisten
válasz Balinov #4518 üzenetére
pff, nemtom, h Esmein most épp hol tart / hogy kötött ki annál, aminél. ő is képes annyit szenvedni egy alaplap megvételével, mint én
ez az összefoglaló, ha minden igaz #1-ben, tehát topicindító lesz. ha vmikor összerakom a howto-t, azt külön fogom linkelni, és #1-ben max a link lesz..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Balinov #4521 üzenetére
szerintem ma délután/este nekiállok. a progit, amit írtam, befejeztem, úgyhogy most nekiállok ennek. közhasznú munka rlz!
-
kovsol
titán
lol most látom fanatikus tag lettem
-
highlander81
tag
4276-ra valaki?
-
marduci
tag
Anulu!
Léci-léci-léci! Szerinted mi a szent kovászos uborkáért nem tudom 63 alá vinni a superpi-t?
(előzmények fentebb)
Előre is köszi!- Ha az ember valamilyen kérdést nem ért meg, úgy kell rá válaszolni, hogy a választ se lehessen megérteni....a zégbül gyün a zinternyet?...
-
Motion_Blur
félisten
Clawhammer magos 754es A64-et lehet boltban kapni egyáltalán?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Erősen gondolkodom a váltáson...
3200+ wincsimagos procira gondoltam, lapot fogalmam nincs, hogy milyet hozzá...
Majd később valamikor ramokat is szeretnék bele, tehát húzni szeretném igencsak majd..., ahogy szoktam.
Tehát kéne ajánlanotok nekem egy lapot...ja...és pci-e-ben gondolkodom.
Köszi! -
Draken
őstag
épp az uj gépen gondolkodok, jó lenne bele egy dualmagos A64 4400+ vagy ha azt nem kapok junius végéig/julius elejéig akkor A64 4000+, ezekből is mien magot? midnneképpen s939, an8 fatality jó lenne? kérek véleményeket
-
kovsol
titán
-
anulu
félisten
válasz marduci #4525 üzenetére
első kanyarban érdekes. 1M 63sec alatt határozottan sok! RAM-od szinkronban megy (BIOS-ban DDR400)?
-
anulu
félisten
válasz Motion_Blur #4526 üzenetére
már nagyon régóta nem, max akkor, ha 3700+ -t akarsz venni, de az kb fehér holló sűrűségű. 3400+ -ok is Newcatle maggal mennek egy ideje.
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Esmein! kösz!
-
Boxer001
veterán
Eme teszt alapján viszont erős kétségeim vannak, hogy egyáltalán váltsak-e, vagy egy darabig még a konfigommal nyomjam, aztán lap+proci+vga+ram csere...bár erre meg nem lesz keret...előre tudom
Valaki írjon már egy nem drága, de jó kis pci-e lapocskát...hogy mi legyen a célom, ha váltok... -
bfalien
csendes tag
segitsen valaki plz. msi k8n neo4 platinum,3000+ s939box,ati x850xt,2x512 hinyx 400mhz. kérdéseim: meddig huzhatom az fsb-t? ha huzom mit kell még állítani hozzá? mien kárt tehetek vele? vagyis megéri -e kockáztatni a huzással. ja és mi az a cool'n quit? bekapcsoljam vagy ne? választ előre is köszi
-
reset
senior tag
Hali! Előfordult már nektek is, hogy a C'nQ működés közben egyszercsak eltűnik a tálcáról? Ilyenkor már meg sem jelenik többet - csak a háttérben müxik / ezt mondja a futó folyamatok infoja...Ha újr indítom a rendszert vagy csak magát a progit lelövöm a task-manager segítségével és ismét újra indítom...nnna akkooo ismét ott csücsül a tálcán. Ja, amikor távozok, akkor egy pillanatra ''magával rántja'' a desktopot...várni kell egy darabig, mire újra előjönnek az ikonok - persz a C'nQ kivételével...
Mi lehet a jelenség oka? Telepítsem újra a CPU-drivert és a Cor-Centert?
(MSI k8 neo 2 Platinum/Athlon 64 3200 wincsi mag/Win Xp Sp1 HU...) -
morceaux
aktív tag
válasz Boxer001 #4538 üzenetére
Én várnék még a helyedben jövő év végéig, addigra kiforrnak ezek az új 64 bites cuccok, addig elvagy a mostani konfigoddal... Én spec azért váltottam, mert már nagyon tele volt a tököm a celeronnal meg az Acorp alaplapommal, és így is köztes megoldás mellett döntöttem, azzal a szándékkal, hogy másfél év múlva megint váltok. Sztem pénzkidobás lenne most váltanod, a konfigod még legalább 1 évig versenyképes marad.
http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661
-
Boxer001
veterán
válasz morceaux #4539 üzenetére
Most ezt komolyan mondod, hogy ''versenyképes'' marad még addig...? Örülnék neki mondjuk, de elég hihetetlennek hangzik...
Lehet hogy pár hónap múlva csak vga-t kéne cserélnem...vagy még azt sem...
Nem tudom...itt a nyakunkon a 64 bit...lehet néhány hónap múlva már hátrányom lesz igencsak... -
morceaux
aktív tag
válasz Boxer001 #4540 üzenetére
Hát ha a pontszámok terén akarsz versenyképes lenni, akkor válts. De a játékok még sztem 1 évig jól fognak menni a cuccodon. Haveromnak ugyanilyen gépe van mint neked, csak Ti4200-es vga-val, és az én gépem bizony nem bassza oda, csak ippeghogy megelőzi... 64 bit meg sztem majd a Longhornnal lesz normális, addigra lesznek már normális szoftverek is. És akkor hol fog tartani a hardver? Amennyit most beruházol, ugyanannyiért 1 év múlva sokkal jobbat kapsz.
http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661
-
Boxer001
veterán
válasz morceaux #4541 üzenetére
Igazad lehet...sőt...Lehet, hogy néhány hónap múlva csak annyit kéne tennem, hogy a vga-t leváltani pl egy jó kis x800pro-ra, vagy 6800gt-re, addigra már úgy is még lejjebb menne az áruk, igaz az én karimnak is...de legalább kifutna, mert most még jó...
Jól gondolom szted? -
-
oettinger01
őstag
sziasztok AMD-fanok
szeretném a jelenlegi konfigomat lecserélni egy AMD platformra és ebben kérnék némi segítséget. kb. 70k körül szeretnék költeni deszkára és proc-ra de mivel nem nagyon vagyok tájékozott a támában ha lenne olyan kedves valaki írhatna nekem milyet érdemes vennem és miért?
A válaszokat előre is köszönöm!A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Boxer001
veterán
Hát elbizonytalanítotok már teljesen...mert igaza lehet daa-raa -nak...ilyen erővel tényleg mindig lehetne halogatni...meg ha jobban belegondol az ember...most x ft-ért el bírja passzoni a cuccát, és y forintért megveszi a másik cuccot...de az arányok akkor sem nagyon fognak mozogni, ha később veszi meg...tehát lehet hogy tök mindegy, hogy most, vagy később, kb ugyanannyit költ rá az ember...
A dualcore meg majd ha lesz, kurva drága lesz...sztem.
Szal összességében jó kérdés!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- AMD Ryzen 5 3600
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest