- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
karmester
senior tag
Bezzeg a VIA-s K8T800 Pro-s, socket 939-es, lassan slágergyanús AV8 nem prüszköl vele, pedig a memória vezérlő a prociba van integrálva elvileg... Vajon miért?
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
karmester
senior tag
Akartam mondani, hogy Abit AV8...
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
adamsX
aktív tag
Hello mindenkinek.
Én ezelőtti héten megkaptam az athlon 64-es konfigomat. Nagyon fasza és gyors. Annyi lenne a kérdésem, hogy ha húzom akkor milyen ramot érdemes mellé tenni? Hallottam már olyat hogy valamilyen ram nem megy alatta normálisan. Na mindegy ugy is megmondjátok a választ, remélem. -
HERR Z
veterán
500-as ramok a ma kapható legjobb ár/tudású tuning ramo....ezekből válogass-Kingmaxx HC-500, A-Data 500, és amit Alvin linkelt...-ezek mind Hynix D5ösek...
Amit nem szeret az a Hynix D43 alapú....azokkal valakinek megy valakinek nem...amúgy előrébb lennénk ha tudnánk most milyen procid/alaplapod/ramod van
AbitKV8 hmm....nincs fix PCI....ez nem lesz fasza...
nem tudod véletlenül a lapodat becserélni egy olyanra ami támogatja a fix AGP-PCI órajelet?sokat dobna tuningbasn és gép élettartamban
[Szerkesztve] -
adamsX
aktív tag
Először is gondolkoztam én is a kingmaxon 500-on. Csak kettő közé esek miszerint méket vegyem? Az egyik a kingmax a másik az adata. Most e kettő között állok. Viszont annyi,hogy az adata 2-3 ezer forinttal drágább, de megéri -e az a 2-3 ezer forint, nyújt-e valamivel többet az adata. A lapot már nem fogom kicserélni mert ez így jó és most raktam össze.
-
HERR Z
veterán
az h valaki nem egy csúcslapot vesz nem jelenti azt h nem akarja széttuningolni az agyát...pl az AV8 is pénztárcakimélő, mégis jobb tuningra mint a te lapod...vagy a neo4 f is pénztárcakímélő mégis ugyanazokat a tuningfunkciókat adja mint a platinum
Amúgy is meg fogja keresni a proci végét és azalatt fogja picivrel járatni...meg ha tudod h a procidban van akár 500-600MHz akkor mé ne használjuk ki? -
Esmein
nagyúr
hogy én ne tuningoljam szét a agyát 300-as fsbig meg se állok, ha voltmod kell akkor azzal
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Debilon
addikt
válasz AMD!4ever #3082 üzenetére
köszi, nekem a táp nagyon gyanús
megkapom a fizum akkor beruházok egy 420-as Chieftec-be..muszáj lesz..
mert általában nem hajtom a gépet, tuning nincs..nem is melegedne igazán, ha a C'n'Q menne rendesen..
bár akkor meg a házventik lennének kurva hangosak, mert nem tudom szabályozni őket..Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
kappa
csendes tag
27-28 fok van a szobámban és mostmár az alaplap 46-47 fokos az Everest szerint, pedig csak netezek és zenét hallgatok! (MSI K8N Neo)
[Szerkesztve]A kivétel erősíti a szabályt!
-
Proky
senior tag
Nem azt mondta hogy sz@r, csak arra reagált hogy ''jó'' tuningra a lap. Ha nem akarsz tuningolni akkor tökéletes, de ha van egy komolyabb Nforce-os lapod, ugyaabból a prociból kihozol jobb esetben 300-400 Mhz-et. Olcsóbb egy NF3 + 3000 proci meghúzva stabilan mintha vennél egy olyan lapot mint ami neked van és egy 3500+ procit. A teljesítmény ugyanaz, tuningoltál is (a sikerélmény plusszban ) és aradt pár darab ezresed.
-
Sianis
addikt
Amúgy nem is nagyon merném húzni, mert örülök, hogy ez nem fő. Dolgozik a C 'n' Q, 34-36 fokos, de ha gamelok, feltolódik 42-re. Ez még jó eset, de beütöttek a kemény meleg napok, ilyenkor a szobám is majd 30 fokos, szal ha így lehűti már öröm, de ha húzom akkor mégjobban. Mondjuk még mindíg nem tudom, hogy mire használnám az erőtöbbletet.
Én kérek bocsánatot, a rossz modoromért Nekem akkor is bejön a VIA-s, örülök, hogy ezt meg tudtam venni.
Viszont a 64-bite Xp még mindíg nem az igazi. Van valami hír arról, hogy a magyar mikor jön ki? -
Proky
senior tag
Érdekes, mert nem a noname gagyi tápok közé sorolható... Mostanában cseréltem én is tápot, mert 2 db 8 centis venti volt a régiben, a vízhűtéshez nagyon hangos volt. Mostani tápon 1 db 12 centis venti van (az egyetlen venti a gépben) de a pumpa hangosabb
Raktam be még egy visszafojtott 12 centiset (A FET-eket, és a ramokat hűtötte) de nem vettem észre semmi érdemi különbséget, sem hőfokban, sem teljesítményben úgyhogy ki is vettem. A házban most 31 fok van több órás tesztek után. -
Sianis
addikt
Akár mi legyek, ha nem szerzek kölcsönbe pár fasza ramot és megsasolom mennyit bír a vas!
-
beniboy
tag
Miben tud tobbet a Venice mint a Wincester?
megér 7 eFt extrat az ugyan olyan orajelű Venice?-Gigabyte P35-DS3, Intel E6750, 4Gb Kingmax Mars 1066, Leadtek 6600Gt Extrem Edi.
-
Oliverda
félisten
Emberek! Szerintetek Asus K8N vagy inkább Asus K8V?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Itt is megkérdem, hátha valaki már belefutott. Gigabyte K8NF-9
1. Proci 30 fok alatt, a hűtőt mégis csúcsra járatja. SmartFan engedélyezve, Windows XP SP2, minimális energiagazdálkodás. Rá lehet venni valahogy alacsonyabb fordulatszámra is?
2. EasyTune5. A CIA és az MIB menüpontok nem elérhetőek, a doksi szerint ezt a BIOS-ban kellene tudnom engedélyezni, én azonban nem látok ott olyat (Ctrl+F1 után sem). Csak MIB2-t tudok bekapcsolni, de az sem használ.
4-es BIOS van fent, plusz tudomásom szerint az összes alaplapi driverből a legfrissebb.A tej élet, erő, egészség.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest